Skip to main content

Η διαφορετική 18ήμερη Νότια Ινδία | Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023 από 2199€

21/12  Διάρκεια: 18 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Εξαιρετικές διεθνείς πτήσεις με την Gulf Air Αθήνα - Μπανγκαλόρ και Μαντράς – Αθήνα, που είναι ο ιδανικός τρόπος για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα, χωρίς άσκοπα πισωγυρίσματα μέσα στην Ινδία και με πολύωρες κουραστικές διαδρομές με ινδικά τρένα.
  • Μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος θεωρείται το γεγονός ότι, παρά την πολύ πρωινή άφιξή μας, το γραφειο έχει εξασφαλίσει τα δωμάτια στο ξενοδοχείο, παρόλο που το check in κατά την ημέρα άφιξης είναι στις 14:00. Επίσης, κρατάμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.
  • Κρουαζιέρα στα μαγευτικά κανάλια της Κεράλας με παραδοσιακό houseboat.
  • Επίσκεψη στην πόλη της Αυγής, την «παγκόσμια πόλη» Αούροβιλ.
  • Διαμονή σε παραδοσιακό πλοιάριο (houseboat).
  • Ημιδιατροφή σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Επίσκεψη στο Άσραμ του Σρι Αουρομπίντο στο Ποντίσερι.
  • Διαμονή και επίσκεψη στο Τσέτιναντ με τα αρχοντικά του 18ου αιώνα, ένα διαφορετικό από όλα τα άλλα διαμάντια του Νότου
  • Παράσταση χοροθεάτρου Kathakali (Κατακάλι) στο Κοτσίν.
  • Παράσταση - έκπληξη με παραδοσιακούς ινδικούς χορούς της Νότιας Ινδίας Bharata Natyam (Mπχαράτα Νατγιάμ) στη Μυσόρη. 
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπανγκαλόρ, μια σύγχρονη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανική και εμπορική πόλη της Ινδίας, αλλά συγχρόνως πολύ φιλική, με κήπους, πάρκα, μεγάλα κτίρια και παζάρια που σφύζουν από ζωή.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΡ – ΧΑΣΑΝ (ΤΣΙΚΜΑΓΚΑΛΟΥΡ)

Άφιξη στο Μπανγκαλόρ τις πρώτες πρωινές ώρες, και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ολιγόωρη ξεκούραση. To πρωί πανοραμικός γύρος στην πόλη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Χασάν (Τσιμαγκαλούρ). Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πανύψηλο πέτρινο άγαλμα του Gomteshwara, ορατό από απόσταση 25 χιλιομέτρων! Άφιξη στο Χασάν και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΣΑΝ – ΜΠΕΛΟΥΡ – ΧΑΛΕΜΠΙΝΤ – ΜΥΣΟΡΗ

Σήμερα το πρωί θα επισκεφτούμε τους ναούς στο Μπελούρ και το Χαλεμπίντ, που αποτελούν την αφρόκρεμα μιας από τις πιο πληθωρικές περιόδους της ινδουιστικής καλλιτεχνικής παράδοσης. Στο Μπελούρ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον περίφημο Ναό Τσανεκασάβα, τόπο λατρείας των ινδουιστών. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Μυσόρη, την πόλη των μαχαραγιάδων του Νότου. Βρίσκεται σε υψόμετρο 756 μέτρων και πέρα από το καλό της κλίμα παραμένει μια όμορφη πόλη με πλούσια κληρονομιά. Τα θέλγητρά της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο: υπέροχα παλάτια, ναοί, πάρκα, καλοδιατηρημένα δημόσια κτίρια και καθαροί δενδροφυτεμένοι δρόμοι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΥΣΟΡΗ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΣΟΜΝΑΤΠΟΥΡ

Η πρωινή μας ξενάγηση θα αρχίσει με το παλάτι των μαχαραγιάδων. Το παλάτι αυτό αποτελεί ένα συνδυασμό ινδικής και σαρακίνικης αρχιτεκτονικής: τρούλοι, μιναρέδες, κολόνες και υπέροχα γλυπτά συνδυάζονται αρμονικά και συνθέτουν ένα μοναδικό κτίριο, που αποτελεί το κόσμημα της πόλης και ένα από τα λαμπρότερα παλάτια ολόκληρης της Ινδίας. Θα επισκεφθούμε τον ινδουιστικό ναό Τσαμουντεσβάρι καθώς και την αγορά Ντεβαράγια.

Αργότερα θα κάνουμε μια εκδρομή στο Σομνατπούρ, ένα εξαιρετικό αρχιτεκτόνημα της Δυναστείας των Χοϊσάλα, που απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα από τη Μυσόρη. Για το βράδυ μάς περιμένει εορτασμός για την Παραμονή Χριστουγέννων! Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΥΣΟΡΗ – ΣΡΙΡΑΝΓΚΑΠΑΤΝΑΜ – ΚΑΛΙΚΟΥΤ

Πρωινή οδική αναχώρηση για την Καλικούτ, στη θρυλική ακτή Μαλαμπάρ. Καθοδόν θα επισκεφθούμε και την Σριρανγκαπατνάμ με τα μνημεία της UNESCO να μας τραβούν την προσοχή.

Φτάνουμε στην Καλικούτ: η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεράλα είναι γνωστή αιώνες τώρα, καθώς αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό εμπορικό σταθμό στους θαλάσσιους δρόμους για τη διακίνηση των μπαχαρικών. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΛΙΚΟΥΤ – ΚΟΤΣΙΝ (ΚΕΡΑΛΑ)

Πρωινό ελεύθερο για μια βόλτα στη όμορφη παραλία της Καλικούτ ή για αγορές στα μαγαζάκια και στους πλανόδιους. Το μεσημέρι επιβίβαση στο τρένο και αναχώρηση για το Κοτσίν. Άφιξη στο παλαιότερο και ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της Αραβικής Θάλασσας. Χτισμένο πάνω σε μια λωρίδα στεριάς, αποτελείται από χερσονήσους, κολπίσκους, φυσικές και τεχνητές νησίδες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΤΣΙΝ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΧΟΡΟΙ ΚΑΤΑΚΑΛΙ

Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του Κοτσίν αντανακλάται στα πολλά κτίσματα, που αντιπροσωπεύουν διάφορες περιοχές και θρησκείες του κόσμου. Κατά μήκος του λιμανιού, οι σειρές με τα παμπάλαια κινέζικα δίχτυα ψαρέματος δείχνουν τους εμπορικούς δεσμούς της Κεράλας με την Κίνα και τα κτίρια κατά μήκος της ακτής μαρτυρούν την παρουσία Ολλανδών και Πορτογάλων αποίκων. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια του αποικιακού πυρήνα της πόλης, το Φορτ Κοτσίν, όπου θα επισκεφτούμε την Εβραϊκή Συνοικία με την αρχαιότερη συναγωγή εκτός Ισραήλ, το Ολλανδικό Παλάτι του πρώην Ράτζα και την Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου. Το απόγευμα έχει οργανώσει για σας μια παραδοσιακή παράσταση χοροθεάτρου Kathakali (Κατακάλι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΤΣΙΝ – ΑΛΕΠΕΪ

Πρωινή οδική αναχώρηση για το Αλεπέι, την επαρχία της Κεράλα με τα παρθένα δάση και τους εκπληκτικούς υδροβιότοπους. Άφιξη στο Αλεπέι και τακτοποίηση στα houseboats (καραβόσπιτα, πλωτά σπίτια - ξενοδοχεία). Ακολουθεί βαρκάδα στα κανάλια της περιοχής. Διανυκτέρευση στα houseboats.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΛΕΠΕΪ – ΠΕΡΙΓΙΑΡ (κρουαζιέρα στη λίμνη)

Το πρωί αναχωρούμε οδικώς για το Περιγιάρ, με την ομώνυμη λίμνη του. Η περιοχή αποτελεί καταφύγιο προστασίας σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια, με ειδικό πλοιάριο, θα κάνουμε μια μίνι κρουαζιέρα, θαυμάζοντας τον πλούσιο και μοναδικό υδροβιότοπο της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΡΙΓΙΑΡ – ΜΑΝΤΟΥΡΑΪ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το Μαντουράι, ιερή πόλη των ινδουιστών και μία από τις αρχαιότερες και πιο ζωντανές πόλεις του Νότου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Το βράδυ θα γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ειδικής τελετής στο Ναό Μενακσί έναν από τους πιο επιβλητικούς δραβιδικούς ναούς της Ινδίας, αφιερωμένος στη Θεά Παρβάτι, σύντροφο του Θεού Σίβα. Τα τεράστια γκοπουράμ του ναού, που δεσπόζουν στην πόλη, είναι καλυμμένα με πολύχρωμες απεικονίσεις θεοτήτων, ζώων και μυθικών πλασμάτων. Ο ναός είναι τόσο πλούσιος σε ανεκτίμητα γλυπτά, που λένε ότι αν κάποιος θαυμάζει κάθε γλυπτό επί 5 λεπτά, δεν του φτάνει ολόκληρη η ζωή του! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η νυχτερινή τελετή στον ναό Μενεκσί ξεκινά περίπου στις 22:30 με 23:00 και διαρκεί γύρω στα 30-45 λεπτά.

 

11η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΤΟΥΡΑΪ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Μεγάλο Ναό Μενακσί για να τον δούμε και στο φως της ημέρας, με τη συνέχεια να μας φέρνει στο Παλάτι Τιρουμαλάι Ναγιάκκαρ, μοναδικής ινδο-σαρακήνικης κατασκευής. Το βράδυ μας περιμένει Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΑΝΤΟΥΡΑΪ – ΤΣΕΤΙΝΑΝΤ

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Τσέτιναντ, μια περιοχή φημισμένη για τα αρχοντικά του 18ου αιώνα, με τις μεγάλες αυλές και τα ευρύχωρα δωμάτια, κατασκευασμένα και διακοσμημένα με υλικά από χώρες της Ανατολικής Ασίας αλλά και της Ευρώπης, όπως μάρμαρα από την Ιταλία και ξύλο τικ από τη Βιρμανία. Μια διαφορετική εικόνα της Νότιας Ινδίας θα μας προσφέρει η απογευματινή περιήγησή μας, καθώς θα απολαμβάνουμε τις εικόνες αυτών των μεγάρων και την ατμόσφαιρα μια άλλης εποχής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΤΙΝΑΝΤ – ΤΡΙΣΙ – ΤΑΝΤΖΟΡ (ΤΑΝΤΖΑΒΟΥΡ)

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Ταντζόρ. Άφιξη στην Τανζόρ και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΤΑΝΤΖΟΡ: ξενάγηση – εκδρομή στο Τιρουτσιραπάλι

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την εξερεύνηση της Ταντζόρ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε την περιοχή των αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων της Δραβιδικής Δυναστείας των Τσόλας (9ος-13ος αιώνας), αρχαία πρωτεύουσα των οποίων ήταν η Τανζαβούρ ή Ταντζόρ. Εδώ το παιχνίδι των εντυπώσεων κερδίζει αναμφισβήτητα ο Ναός Μπριχαντεσβάρα, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα που περιβάλλεται από τείχη και τάφρο. Αυτό το οικοδόμημα έχει καταχωριστεί στον Κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η είσοδος του ναού είναι 70 τετραγωνικά μέτρα σε πυραμιδοειδές σχήμα. Θα επισκεφτούμε επίσης το Μουσείο Τέχνης στο παλάτι, με τη μεγάλη συλλογή από γλυπτά από μπρούντζο και γρανίτη της εποχή των Τσόλας. Διανυκτέρευση.

Το απόγευμα θα πάμε στο Τιρουτσιραπάλι, γνωστό ως Τρισί, αρχαία πόλη στο Δέλτα του ιερού ποταμού Κόβερι και ακρόπολη των Cholas κατά το 2o π.Χ. αιώνα. Η ξενάγησή μας εδώ επικεντρώνεται στο συγκρότημα ναών Σριρανγκάμ, που βρίσκονται σε ένα νησί του ποταμού Κόβερι. Είναι από τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα συγκροτήματα ναών της Ινδίας. Επτά συμπαγείς συστοιχίες τειχών εσωκλείουν ένα βιβλικό κόσμο με 21 εκπληκτικά γκοπουράμ, παζάρια και συνοικίες του ιερατείου των Βραχμάνων. Θεωρείται το μεγαλύτερο ναϊκό συγκρότημα της Ινδίας, με οικοδομήματα που ανάγονται στην περίοδο από το 14ο έως το 17ο αιώνα.

Επιστροφή στην Ταντζόρ και διανυκτέρευση.

 

15η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΝΤΖΟΡ – ΑΟΥΡΟΒΙΛ – ΠΟΝΤΙΣΕΡΙ (ΑΣΡΑΜ ΣΡΙ ΑΟΥΡΟΜΠΙΝΤΟ)

Το πρωί αναχωρούμε για το Ποντίσερι, παλιά γαλλική αποικία και σημαντικό εμπορικό λιμάνι, όπου οι άνθρωποι μιλούν ακόμη Γαλλικά. Καθοδόν κάνουμε στάση στο Αούροβιλ, την πόλη της Αυγής, όπως λέγεται. Στον τόπο αυτό άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο ζουν με αρμονία ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας και φυλής. Αποτελεί πρότυπο ιδανικής κοινωνίας ως προς την αρμονική συμβίωση και ενότητα.

Φτάνοντας στην Ποντίσερι, η πόλη θα μας εκπλήξει με τον απρόσμενο χαρακτήρα του, τα χαριτωμένα μπουλεβάρ και τις μπουλανζερί. Το Ποντίσερι υπήρξε έδρα του φιλόσοφου Σρι Αουρομπίντο (Sri Aurobindo), το άσραμ (ερημητήρια Ινδουιστών σοφών στην Αρχαία Ινδία) του οποίου θα επισκεφτούμε κατά τη διάρκεια της σημερινής περιήγησής μας στην πόλη.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

16η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΝΤΙΣΕΡΙ – ΤΣΕΝΑΪ (ΜΑΝΤΡΑΣ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουμε για το Μαντράς, που σήμερα ονομάζεται Τσενάι και είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας Ταμίλ Ναντού.

Η πόλη υπήρξε η πρώτη έδρα της Εταιρίας Ανατολικών Ινδιών, και έχει μεγαλώσει χωρίς να χάσει την παραδοσιακή της γοητεία και χάρη. Τα κτίριά της είναι ένα μίγμα δραβιδικής και γοτθικής αρχιτεκτονικής.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και περιήγηση στην πόλη: θα δούμε τον ινδουιστικό ναό Καπααλεσβάρα και την Εκκλησία του Αγίου Θωμά (ο Απόστολος Θωμάς μαρτύρησε το 78 μ.Χ. στο Μαντράς) και θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου (Μαρίνα), στολισμένη με φοινικόδεντρα, καζουαρίνες και μνημεία αφιερωμένα σε πολιτικούς αρχηγούς και μαχητές της ελευθερίας. Διανυκτέρευση.

 

17η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΝΑΪ (ΜΑΝΤΡΑΣ): εκδρομή στο ΜΑΧΑΜΠΑΛΙΠΟΥΡΑΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στο Μαχαμπαλιπουράμ με τους παράκτιους λαξευτούς ναούς, που έχτισε η Δυναστεία των Παλλάβας. Οι ναοί του Μαχαμπαλιπουράμ είναι ίσως το πιο φωτογραφημένο μνημείο της Ινδίας μετά το Ταζ Μαχάλ. Από το 1985 περιλαμβάνονται στον Κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η τέχνη στο Μαχαμπαλιπουράμ χωρίζεται σε 4 κατηγορίες: υπαίθρια ανάγλυφα, ναοί, mandapas (ιερά σε σπηλιές) και rathas (ναοί με μορφή άρματος).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

18η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΝΑΪ (ΜΑΝΤΡΑΣ) – Πτήση Επιστροφής ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Πολύ νωρίς το πρωί μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο, απ’ όπου θα πετάξουμε για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/12/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 920 €
  Twin Room 2199 € 920 €
  Triple Room 2199 € 920 €
  Single Room 3124 € 920 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ  :  80 €

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GF 042

21/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΧΡΕΪΝ

14:25

19:25

GF 282

21/12/2022

ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΜΠΕΝΓΚΑΛΟΥΡΟΥ

21:25

04:05 +1

GF 69

07/01/2023

ΜΑΝΤΡΑΣ – ΜΠΑΧΡΕΪΝ

04:10

06:55

GF 41

07/01/2023

ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΑΘΗΝΑ           

09:35

13:30

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5*, 4*, προσεκτικά επιλεγμένα, από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή. Να τονίσουμε ότι η τουριστική υποδομή στη Νότια Ινδία δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνονται τα ξενοδοχεία του Νότου με τα υπερπολυτελή του Βορρά).
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε houseboat.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

Δεν περιλαμβάνονται    

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 920€.
  • Βίζα Ινδίας: 35 €

Για την έκδοσή της  απαιτείται να μας αποστείλετε τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την αναχώρησή σας, με e-mail τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. ένα (1) έγχρωμο και καθαρό αντίγραφο του διαβατηρίου σας
  2. μία (1) έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας
  3. μία (1) έγχρωμη φωτογραφία (όχι διαβατηρίου) σε μορφή .jpeg (min 1KB, max 1MB) σε λευκό φόντο. Ελάχιστη διάσταση φωτογραφίας: 350 x 350 pixels (ύψος, πλάτος).
  4. Πλήρως συμπληρωμένη τη φόρμα που θα σας σταλεί.