Skip to main content

Μπαλί – Δράκοι του Κομόντο από 01/11/14 εως 31/03/2015

Μπαλί – Δράκοι του Κομόντο

10 μέρες / 7 νύχτες από 1.455€

(Μπαλί-Αρχιπέλαγος Φλόρες)

   Εγγυημένες αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων !!!!

από 01/11/14 μέχρι 31/03/2015

Νησί που εδώ και μερικά χρόνια έχει γίνει από τους πιο αγαπημένους παραδείσους. Το Μπαλί στην μακρινή Ινδονησία έχει μια γοητεία που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Νερά καταπράσινα, ορυζώνες, φοίνικες, βουδιστικοί ναοί, συναρπαστικές παραλίες, μουσικοί ήχοι και χαμογελαστοί και φιλικοί κάτοικοι. Ένας τόπος ειδυλλιακός που μοιάζει να τον προστατεύουν στα στοργικά τους χέρια οι θεοί του και αφού δείτε το Μπαλί «πεταχτείτε» για μία αληθινή περιπέτεια στο Θαλάσσιο πάρκο του αρχιπελάγους Φλόρες για να ταΐσετε και να δείτε μικρούς και μεγάλους δράκους του Κομόντο και όχι μόνο.

 

επιλέξτε εσεις τα ξενοδοχεια διαμονης σας ειδικα στο Μπαλι που εχει ατελειωτα 3,4 και 5 αστερων! δειτε ενα προτεινομενο πακετο εδω!

 

     Τιμή το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (01/11-12/12/14 &10/01-31/03/15)

Καταλύματα

   2 -3 άτομα

4-6 άτομα

Golo Hill top/Green Hill Hotel 3* -4*Ramada Benoa   Bali

1595

€ 1455

Bajo Eco Lodge/Puri Sari Hotel 4*- Ramada benoa

1615

€ 1485

   

 

 

 

 

 

      

 

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα Αθήνα – Μπαλί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπαλί μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επομένη ημέρα

2η ημέρα : Μπαλί

Άφιξη στο Μπαλί, στο νησί των θέων με τους χαμογελαστούς κατοίκους, τα εκπληκτικά ξενοδοχεία, με τους καταπράσινους ορυζώνες και τις μαγευτικές παραλίες. Με το που θα φτάσουμε, ο τροπικός αέρας θα μας τυλίξει και οι δυνατές ευωδιές από τα θυμιάματα που κάνουν οι κάτοικοι για να εξευμενίσουν τους θεούς τους, θα μας φέρουν μια ελαφριά ζάλη. Αφού εγκατασταθούμε στο εξωτικό μας ξενοδοχείο θα εκμεταλλευθούμε τις πρώτες ώρες για ένα πρώτο μπάνιο ή μια μικρή βόλτα. Η οργιαστική βλάστηση, η φιλόξενη υποδοχή και το γαλάζιο νερό του ωκεανού θα μας ξεκουράσουν αμέσως από το πολύωρο ταξίδι.

3η ημέρα: Μπαλί

Πρωινό και ετοιμαζόμαστε για την ολοήμερη εκδρομή μας στην ενδοχώρα του νησιού. Θα ξεκινήσουμε για ένα κοντινό χωριό, όπου θα δούμε το θρησκευτικό χορό Μπαρόνγκ , μια παράσταση με μουσική, χορό και τέρατα που θα σας ενθουσιάσει. Σίγουρα τέτοιο θέαμα δεν έχουμε ξαναδεί. Έπειτα θα πάμε στο Μας το χωριό με τα ξυλόγλυπτα και θα συνεχίσουμε για το ορεινό Κινταμάνι με την υπέροχη θεά στη λίμνη Μπατούρ,και με το ηφαίστειο Μπατούρ με διάφορες στάσεις καθ' οδόν για διάφορα άλλα αξιοθέατα όπου θα καταλήξουμε στην ιερή πηγή Ταμπάσιρίνγκ.

4η ημέρα: Μπαλί  

Μετά το πρωινό, ημέρα για την δεύτερη ολοήμερη εκδρομή για εξερεύνηση της ανατολικής πλευράς του νησιού. Θα ξεκινήσουμε με την επίσκεψη στο υψηλότερο ηφαίστειο του νησιού το (Μαουντ Αγκουνγκ) . Στους πρόποδες του ηφαιστείου θα επισκεφτούμε τον πιο σημαντικό ινδουιστικό ναό τον Μπεσακί. Στην συνεχεία θα σταματήσουμε στην κοιλάδα Μπουκίτ Τζαμπούλ για να απολαύσουμε την καταπληκτική θέα. Η εκδρομή συνεχίζεται στην ανατολική πλευρά με επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Πενγκλιπουράν (16 αιώνας) και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο .

5η ημέρα : Μπαλί- Αρχιπέλαγος Φλόρες (Λαμπουάν Μπάτζο)

Πρωινό και παραλαβή από το ξενοδοχείο μας στο Μπαλί για την μεταφορά στο αεροδρόμιο. για την εσωτερική πτήση μας για το Labuan Bajo στο δυτικό κομμάτι του νησιού Flores, όπου φτάνοντας θα μας περιμένει και θα μας υποδεχτεί ο τοπικός μας αντιπρόσωπος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής μας και τακτοποίηση .Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφτούμε την μεγάλη σπηλιά Μπατού Τσέρμίν η αλλιώς < ο βράχος τους καθρέπτη> αφού θα παρατηρήσουμε το φαινόμενο στο να πέφτουν οι ηλιαχτίδες στα βράχια της σπηλιάς προκαλώντας εντυπωσιακές αντανακλάσεις και παιχνιδίσματα, την τοπική αγορά και πριν το δείπνο μας σε τοπικό εστιατόριο θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στο γραφικό λιμανάκι της περιοχής.

6η ημέρα: Νησί Ρίνκα-Κομόντο-Ροζ Παραλία – Λαμπουάν Μπάτζο

Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό μας μεταφορά στο λιμάνι για να σαλπάρουμε για το νησί Ρίνκα για την πρώτη μας γνωριμία με την φύση της περιοχής. Ξεκινάμε την πεζοπορία μας (trekking) μαζί με τοπικό ειδικό δασοφύλακα , μέσα από το χαρακτηριστικό τροπικό δάσος για την εξερεύνηση του νησιού που είναι γεμάτο άγρια ζώα και διάφορα είδη τροπικών πουλιών. Θα δείτε τους μεγαλόσωμους δράκους ,άγρια άλογα, αγριοβούβαλους, ελάφια και αγριογούρουνα. Κρατάμε και το βλέμμα μας ψηλά για να δούμε μικρούς δράκους o πάνω στα δέντρα. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το νησί του Κόμοντο. Γεύμα στο πλοίο και νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε άλλη μια δυνατή γεύση από τους δράκους στο φυσικό τους περιβάλλον. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ροζ Παραλία για κολύμπι και παρατήρηση του βυθού(snorkeling) θαυμάζοντας μια ξεχωριστή πανδαισία από εξωτικά μικρά και μεγάλα ψάρια όπως και κοράλλια. Επιστρέφουμε στο Λαμπουάν Μπάτζο για δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

7η ημέρα: Λαμπουάν Μπάτζο –Μπαλί

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο Μπαλί., Άφιξη ,μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Μπαλί

Πρωινό, χαλάρωση στην πισίνα η στην θάλασσα και από το μεσημέρι και μετά είναι η ήμερα για τις παραδοσιακές αγορές όπως ξυλόγλυπτα, πίνακες   ζωγραφικής, ασημικά.

Η σημερινή μας εκδρομή μας βοηθάει να απλοποιήσουμε τις αγορές μας χωρίς να έχουμε άγχος για το θέμα της ποιότητας , των φόρων και της τιμής . Θα ξεκινήσουμε με πρώτη στάση στο χωριό Μπατουμπαλάν με τα χειροποίητα κοσμήματα από διάφορες πέτρες. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το χωριό Τσελού φημισμένο για την χειροποίητη κατασκευή κοσμημάτων από ασημικά και χρυσό. Για όσους είναι λάτρεις του ινδονησιακού ξυλόγλυπτου θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει από το χωριό Μας . Τέλος θα καταλήξουμε στο χωριό Ουμπούντ με τις πολλές και αξιόλογες γκαλερί ζωγραφικής είτε παραδοσιακή είτε μοντέρνα τέχνη. Και για να …. ξεκουραστούμε από τις πολλές αγορές θα παρακολουθήσουμε τον φημισμένο χορό Kris & Fireπου πραγματοποιείτε μόνο το βράδυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση

9η-10η ημέρα Μπαλί – Ταξίδι επιστροφής                                                              

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα την επόμενη ημέρα.

 

Περιλαμβάνονται:

ü  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την SingaporeAirlinesμέσω Κων/πολης από Αθήνα & Θες/.

ü  Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*τύπου RamadaBenoaστο Μπαλί με αμερικάνικο πρωινό

ü  Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε 3*/4* στο Λαμπουάν Μπάτζο με πρωινό

ü  Τρία (3) επιπλέον γεύματα στο αρχιπέλαγος

ü  Μεταφορές από και προς το αεροδρόμια

ü  Μεταφορές από και προς το λιμάνι

ü  Ημερήσιο ταξίδι με πλοίο στα νησιά Ρίνκα και Κομόντο

ü  Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα

ü  Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

ü  Είσοδοι στο πάρκο, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα μόνο για το Αρχιπέλαγος

ü  Υλικά για το snorkeling στην Ροζ Παραλία

ü  Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός

ü  Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

ü  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ü  ΦΠΑ και Πληροφοριακό φάκελο με πληροφορίες για τον προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων με την Singapore Airlines μέσω Κων/πολης & Σιγκαπούρης (427 € το άτομο) .

ü  Φόροι για την εσωτερική πτήση 75.000 ρουπίες (περίπου 6 € το άτομο)

ü  προσωπικά έξοδα ποτά

ü  Βίζα Ινδονησίας 35 δολάρια

ü  Τοπικοί φόροι Ινδονησία 150.000 ρουπίες πληρωτέες επιτόπου.

Σημαντικές πληροφορίες:

ü  Η σειρά του προγράμματος τα ξενοδοχεία μπορούν να τροποποιηθούν όπως ακριβώς επιθυμείτε.

ü  Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.

.