Skip to main content

Ατομικό - Οργανωμένο Πακέτο Κουάλα Λούμπουρ-Ταμάν Νεγκάρα Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017 από 855,00

8 ημέρες
Διανυκτερεύσεις: Κουάλα Λουμπούρ (3), Ταμάν Νεγκάρα Δάσος της βροχής (2)

Απαραίτητα

  •     Διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

Σας προτείνουμε

  •     Συστήνουμε να έχετε ένα μικρό σάκο με τα ρούχα σας μια και μεγάλες βαλίτσες είναι αδύνατον να μεταφερθούν μέσα στον εθνικό πάρκο (σε αυτήν την περίπτωση η βαλίτσα σας θα φυλαχτεί στην είσοδο του πάρκου). Επίσης θα πρέπει να έχετε μαζί σας αδιάβροχο, παπούτσια πεζοπορίας και εντομοαπωθητικά.
  •     ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ με την Singapore Arlines ΓΙΑ 2 ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟ: 155€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ 3* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΙΟ ΞΕΝΑΓΟ ΚΑΙ 24 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ημερήσιο Πρόγραμμα
Ημέρα 1: Αθήνα -Κουάλα Λουμπούρ
Αναχώρηση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη, για την Κουάλα Λούμπουρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, μια πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Πανύψηλοι ουρανοξύστες (μάλιστα υπάρχουν και 2 από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, οι Πετρόνας) με πολύχρωμα τζάμια με αψίδες μαυριτανικής αρχιτεκτονικής, φτωχογειτονιές και γειτονιές Κινέζων. Πολυπληθής και ζωντανή, μοιάζει σαν να βγαίνει από σελίδες παραμυθιών της Ανατολής.
Ημέρα 2: Κουάλα Λουμπούρ
Άφιξη στο αεροδρόμιο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα ξεκούρασης και το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό τοπικό δείπνο.
Ημέρα 3: Κουάλα Λουμπούρ
Σήμερα προτείνουμε να ανακαλύψετε την πόλη ξεκινώντας με τον Ινδουιστικό ναό στην σπηλιά Μπατού στα περίχωρα της πόλης. Στην συνέχεια, αφού επισκεφτείτε το εργοστάσιο κασσίτερου, φτάνετε στο κέντρο της πόλης για να δείτε το Εθνικό μνημείο Ηρώων, το παλάτι του Σουλτάνου Abdul Samat, όπου τώρα στεγάζεται το δικαστήριο, το club house των Βρετανών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό και το παλιό τζαμί Jamek. Ανακαλύψτε την παλιά πόλη και επισκεφτείτε τους διάσημους ουρανοξύστες Πετρόνας.
Ημέρα 4: Κουάλα Λουμπούρ
Για την σημερινή ημέρα προτείνουμε να επισκεφτείτε σαν ολοήμερη εκδρομή την αποικιακή και πανέμορφη Μάλακα, όπου καθοδόν θα βρείτε το μουσείο της φυλής Minan Kabav, που χρόνια πριν έφτασε εδώ από την Ινδονησία. Άφιξη στη Μάλακα και επίσκεψη στην ερειπωμένη πύλη Σαντιάγκο. Θα ανεβείτε στον λόφο του φρουρίου να θαυμάσετε ό,τι απέμεινε από την καθολική εκκλησία Αγ.Παύλου και φυσικά το άγαλμα του ιεραποστόλου St. Francis Xavier. Στη συνέχεια κατηφορίζετε στην ολλανδική συνοικία, όπου βρίσκεται η ομώνυμη πλατεία, η εκκλησία, το ολλανδικό δημαρχείο και το σιντριβάνι της Βασίλισσας Βικτώριας. Έχετε και τον χρόνο να περπατήσετε στην παλιά συνοικία και να απολαύσετε την αποικιακή ατμόσφαιρα και φυσικά την τοπική κουζίνα. Το απόγευμα επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ.
Ημέρα 5: Κουάλα Λουμπούρ - Ταμάν Νεγκάρα
Πρωινή αναχώρηση από την Κουάλα Λουμπούρ και μετά από μια 4ωρη διαδρομή με πούλμαν, επιβιβάζεστε για 3ωρη διαδρομή στον ποταμό Τέμπελινγκ με τις ειδικές βάρκες. Άφιξη στο κέντρο του πάρκου κι εγκατάσταση στο Λοτζ. Μετά το δείπνο νυχτερινή βόλτα για να γνωρίσετε έντομα της νύχτας, δείγματα άγριας ζωής και λουλουδιών στο φυσικό τους περιβάλλον. Πιθανή επίσκεψη σε νυχτερινό σταθμό πάνω σε δέντρο, κοντά σε μέρη με αλάτι όπου συχνάζουν τα θηρία, για να τα παρατηρήσετε από ψηλά.
Ημέρα 6: Ταμάν Νεγκάρα
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο μοναδικό οικοσύστημα της περιοχής του Ταμάν Νεγκάρα. Πεζοπορίες μέσα στην ζούγκλα, στα ποτάμια, θα περπατήσετε πάνω σε σχοινένιες γέφυρες και θα καταλήξετε στο σπήλαιο Γκουά Τελινγκά, που σμιλεύτηκε από υπόγειους χείμαρρους και κατοικείται από τις μεγάλες νυχτερίδες φρούτων. Επίσκεψη στους καταρράκτες Λάτα Μπερκόχ με δυνατότητα για κολύμπι στα δροσερά νερά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διαδρομή με κανό, ενώ το βράδυ πραγματοποιούνται προβολές με διαφάνειες και συζητήσεις με τους ειδικούς του πάρκου.
Ημέρα 7: Ταμάν Νεγκάρα - Κουάλα Λουμπούρ - Αθήνα
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ για το ταξίδι της επιστροφής, με άφιξη την επόμενη ημέρα.
Ημέρα 8: Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις & Τιμές

    Από 16/09/2017 έως 31/10/2017 κάθε μέρα

Διαμονή: Hotel Istana 5* ξενοδοχείο στην Κουάλα & 4* Taman Negara Mutiara Resort. Δίκλινο: 855€, Μονόκλινο: 0€, Φόροι: 360€

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  •     Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με την Turkish/ Emirates/ Qatar
  •     Διαμονή: 5* Hotel Istana Kuala (3 νύχτες)& Mutiara Taman Negara Resort 4*(2 νύχτες)
  •     Γεύματα: Πρωινό στην Κουάλα και ημιδιατροφή στο Ταμάν Νεγκάρα
  •     Μεταφορές: Μεταφορές από Κουάλα προς το Δάσος και προς το αεροδρόμιο στην επιστροφή
  •     Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •     Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ξεναγήσεις στο Ταμάν Νεγκάρα όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα
  •     Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Τοπικός αγγλόφωνος συνοδός και ξεναγός