Skip to main content

Γκρουπ Πουκέτ Μπανγκόκ μέχρι τον Οκτώβριο

P h u k e t - Βangkok

9 Ημέρες / 07 Διανυκτερεύσεις

Αναχωρήσεις 04/05,18/05,01/06,15/06/29/06,13/07,27/07,10/08,24/08,07/09,21/09,12/10,26/10/12

 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και αναχώρηση για Μπανγκόκ με ενδιάμεσο σταθμό. .Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος

2η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ-ΠΟΥΚΕΤ

Άφιξη στη Μπανγκόκ και άμεση πτήση για το Πούκετ , το εξωτικό νησί με την παρθένα φύση και τις εξωτικές παραλίες. Μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί.

3η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ-Γύρος νησιού

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στις παραλίες στο νότιο μέρος του νησιού Επίσκεψη στο ακρωτήρι Phromthep , το νοτιότερο σημείο του νησιού με μαγευτική θέα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο ναό Chalong με αγάλματα από μοναχούς που σέβεται ο λαός της Ταυλάνδης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

4η -6η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Μέρες ελεύθερες στην διάθεσή σας για να απολαύσετε αυτόν τον όμορφο τροπικό παράδεισο. Η οργιώδης βλάστηση, το καταπράσινο τοπίο, τα δάση από μπαμπού και φοινικόδεντρα, τα κρυστάλλινα νερά της πάντα ζεστής θάλασσας, ο κοραλλιογενής βυθός και τα ηλιοβασιλέματα που σου κόβουν την ανάσα δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό που σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες ανέσεις του νησιού προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για διακοπές γεμάτες διασκέδαση και χαλάρωση.

7η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ-Ξενάγηση πόλης

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπανγκόκ. Άφιξη και αρχίζει η πρώτη γνωριμία με την πόλη των Αγγέλων , τη Μπανγκόκ. Πανοραμική επίσκεψη στη τσάινα τάουν και επίσκεψη σε 3 από τα πιο ασυνήθιστα βουδιστικά τέμπλα .Τον ναό Trimitr όπου θα δούμε τον Χρυσό Βούδα φτιαγμένο από 5 τόνους χρυσό , το ναό Po ,τον μεγαλύτερο της πόλης με τον τεράστιο Κοιμώμενο και τέλος τον λευκό μαρμάρινο ναό με τον Μαρμαρένιο Βούδα. Μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

8η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ-Bόλτα στα κανάλια , βασιλικό παλάτι

Το Thonburi η δυτική πλευρά της πόλης βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Chao Praya και έχει πάρα πολλά κανάλια εξού και η ονομασία της Μπανγκόκ σε Βενετία της Ανατολής;. Με ειδικά πλοιάρια θα πλεύσουμε στα κανάλια , όπου θα δούμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής καθώς και τις Βασιλικές βάρκες και το ναό της Αυγής. Στη συνέχεια ακολουθεί ξενάγηση στα βασιλικά ανάκτορα – κατοικία πολλών βασιλιάδων στο παρελθόν. Θα δούμε το ο νεκρικό παλάτι, το παλάτι υποδοχής, η αίθουσα θρόνων και το Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα .

9η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ- ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη αυθημερόν. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΟΥΚΕΤ NOVOTEL PHUKET 4* superior   room ΜΠΑΝΓΚΟΚ SIAM CITY 5* standard room

 

Επιβάρυνση Αυγούστου

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

815 €

 

130 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

 

200 €

 

130 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν :

Αεροπορικό εισιτήριο με QATAR AIRWAYS σε οικονομική θέση.

5 διανυκτερεύσεις στο Πούκετ στο ξενοδοχείο NOVOTEL 4* με πρωινό.

2 διανυκτερεύσεις στη Mπανγκόκ στο ξενοδοχείο SIAM CITY 5* με πρωινό.

Όλες τις ξεναγήσεις, μεταφορές όπως αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα.

Έλληνας αρχηγός του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού( θα σας περιμένει στη Μπανγκόκ και στο Πούκετ αντίστοιχα)

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ

 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:

Φόρους αεροδρομίων Αθηνών περίπου 250 € , Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα 20 €

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 

Οι φόροι ενδέχεται να αλλάξουν και το τελικό ποσό επιβεβαιώνονται με την έκδοση των εισιτηρίων

Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία αναχώρησης.Oι τιμές ισχύουν για ελάχιστη συμμετοχή 16 ατόμων. Για μικρότερο αριθμό συμμετοχών το ταξίδι πραγματοποιείται με επιβάρυνση στην τιμή.