Skip to main content

Βόρεια Ταϊλάνδη - Μπανγκόκ 10, 15 Ημέρες και Επεκτασεις!

Επέκτασεις σε :
ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ , ΚΑΜΠΟΤΖΗ , ΛΑΟΣ , ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ , ΠΟΥΚΕΤ , ΣΑΜΟΥΙ !!!

το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει : Τσιάνγκ Μάι - Τσιάνγκ Ράι (Χρυσό Τρίγωνο) - Σουκοτάι - Πιτσανουλόκ - Αγιουταγια - Μπανγκόκ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 04/07, 11/07, 18/07, 05/08*,08/08*, 11/08*, 29/08, 05/09, 12/09, 19/09, 26/09

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ

  • Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο, ξεχωριστό μια και εκτός από την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου ( Τσιάνγκ Μάι και Τσιάνγκ Ράι) περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα πολύ ενδιαφέροντα σημεία της Ταϊλάνδης από την Βόρεια περιοχή της χώρας μέχρι την Μπανγκόκ (Σουκοτάϊ – Πιτσανουλόκ- Αγιουτάγια), που σε άλλα προγράμματα της αγοράς είτε είναι προαιρετικά είτε δεν πραγματοποιούνται καθόλου.
  • Καθώς και άλλες εντυπωσιακές πτυχές της χώρας που έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε κατά την οδική μας μεταφορά από το Βορρά στην Μπανγκόκ.
  • Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και το κόσμημα της Ασίας η Σιγκαπούρη.


 

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ : Για τις αναχωρήσεις 05,08, 11/08 ζητήστε μας ειδικό πρόγραμμα.

 

Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Nαοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα, οι λευκές αμμουδιές της και τα καταπράσινα βουνά της, την καθιστούν τον πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Ασίας. Ζωντάνια, φως, ορχιδέες, ρουμπίνια, πληρωμένοι έρωτες και πάθος για τη θρησκεία, τα κύρια χαρακτηριστικά της. Οι κάτοικοί της συνδυάζουν με θαυμαστή αρμονία τον πολιτισμό τους με τις σύγχρονες δυτικές επιρροές. Είναι εξαιρετικά φιλικοί και ευγενικοί. Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό των Ταϊλανδών.

Η Μπανγκόκ, η "Βενετία της Ανατολής", είναι μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και σαγηνευτική, χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Mενάμ). Είναι η 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, μετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνμπουρι.

Το Χρυσό Τρίγωνο, η περιοχή που σχηματίζεται ανάμεσα στη Βιρμανία, το Λάος και την Ταϊλάνδη, εξακολουθεί να εκπέμπει έναν αέρα περιπέτειας και μυστηρίου. Είναι το τριεθνές σημείο συνάντησης της κρατικής εκδοχής τριών ιστορικών εθνών: των Τάι, των Λάο και των Βιρμανών. Εδώ διαμένουν διάφορες φυλές με δική τους γλώσσα, ενδυμασία, ήθη και έθιμα.

Το Τσιάνγκ Μάι, η πρωτεύουσα του Βορρά, είναι η κυριότερη πόλη της βόρειας Ταϊλάνδης.

Η Σιγκαπούρη, Μια λαμπερή πρωτεύουσα, μια τροπική πόλη - κράτος, σταυροδρόμι πολιτισμών στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ασίας: η «πόλη του λιονταριού» έχει πολλά πρόσωπα, με κυρίαρχο το υπερ-μοντέρνο, και προσφέρει ξεχωριστή γοητεία στον επισκέπτη. Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου και έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας. Το σημερινό όνομά της το οφείλει στο λάθος ενός πρίγκιπα από τη Σουμάτρα, που μπέρδεψε τη μορφή μιας τίγρης με αυτή του λιονταριού και έτσι έδωσε στην πόλη το όνομα Singapura, που σημαίνει η πόλη του λιονταριού. Τα αξιοθέατα της πόλης είναι αρκετά και μπορούν να γεμίσουν ώρες και ημέρες περιήγησης, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη. Στη Σιγκαπούρη ο ταξιδιώτης μπορεί εύκολα να διακρίνει τους διαφορετικούς πολιτισμούς, κυρίως όπως αποτυπώνονται τόσο στις παραδοσιακές συνοικίες όσο και σε διάφορες γωνιές της πόλης, αλλά και γρήγορα να αντιληφθεί ότι οι Σιγκαπουριανοί είναι άνθρωποι ζωηροί, φιλικοί, γελαστοί, με μια λέξη χαριτωμένοι.

 

10ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για τη Μπανγκόκ

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

Άφιξη στη Μπανγκόκ και ανταπόκριση με την πτήση για Τσιανγκ Μάι. Άφιξη στην πρωτεύουσα του Βορρά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το νυχτερινό παζάρι στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

To πρωί θα μεταφερθούμε σε μια τοπική φάρμα ελεφάντων για να παρακολουθήσουμε ένα show από τους συμπαθή παχύδερμα. Ακολουθεί μια επίσκεψη στη φάρμα καλλιέργειας Ορχιδεών και εκτροφής πεταλούδων. Ακολουθεί περιήγηση στην πόλη και ακολουθεί επίσκεψη στο σήμα κατατεθέν της πόλης, τον ναό του Βάτ Ντόι Σουτέπ. Αυτός ο ναός κατασκευάστηκε το 1383 στη κορυφή του όρους Doi Suthep σε υψόμετρο 1.100 m. Στο κέντρο του ναού βρίσκεται η χρυσή παγόδα που περιέχει ιερά λείψανα του Βούδα. Ο ναός αυτός είναι κέντρο προσκυνήματος πιστών από όλο τον κόσμο. Αφού ανεβούμε στην κορυφή θα απολαύσουμε μια εξαιρετική θέα της πόλης του Chiang Mai και της ευρύτερης περιοχής. Για το βράδυ έχουμε κανονίσει δείπνο ‘Καντόκε’ σε παραδοσιακό εστιατόριο με τοπικούς χορούς. Διανυκτέρευση

 

ΗΜΕΡΑ: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ (ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ)

Οδική μεταφορά για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου στα σύνορα τριών χωρών, Ταϊλάνδης – Βιρμανίας και Λάος. Άφιξη στο Τσιανγκ Ραϊ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το Τσιανγκ Ραϊ είναι η βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, στα όρια της επαρχίας βρίσκεται η περιοχή του «χρυσού τριγώνου» ή «τριγώνου του οπίου», το σημείο δηλαδή όπου τα σύνορα της Μιανμάρ, του Λάος και της Ταϊλάνδης συναντώνται. Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η πύλη για τη Νότια Κίνα. Η πόλη Τσιάνγκ Ράι ιδρύθηκε από τον βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του ταϊλανδέζικου βασιλείου των Lanna Thai - του «Βασιλείου του 1.000.000 ορυζώνων», όπως ονομαζόταν. Διαθέτει τους δικούς του χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα που έρχεται από τα γύρω βουνά. Αν κάποιος επισκέπτης κάνει μια πρωινή βόλτα στην πόλη, θα δει τους μοναχούς με τις πορτοκαλοκίτρινες λιτές φορεσιές τους να πλημμυρίζουν τους τόπους λατρείας. Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί, με «εξωτική» αρχιτεκτονική, υψώνουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό. Το βράδυ ένας μικρός εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές.

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ – ΣΟΥΚΟΤΑΪ

Αναχώρηση για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, λίκνο του ταϊλανδέζικου πολιτισμού, πυρήνας του πρώτου ανεξάρτητου βασιλείου της χώρας (1238). Άφιξη και επίσκεψη του ιστορικού πάρκου Sri Satchanalai, το οποίο έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco, του Wat Mahadhat, πνευματικού κέντρου της περιοχής κ.α. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΥΚΟΤΑΪ – ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ - ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ – ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ

Οδική αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ, γνωστό ως «πόλη των δύο ποταμών».Το Πιτσανουλόκ είναι μια από τις πιο όμορφες επαρχίες του Βορά . Άφιξη και επίσκεψη στο ναό Wat Mahadhat. Χτισμένος το 1357 ο ναός Βατ Πρα Μαχαδάτ μια από τις ομορφότερες εικόνες του βούδα στην Ταϊλάνδη και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Λόπμπούρι, μια από τις παλιότερες πόλεις της Ταϊλάνδης, όπου θα επισκεφτούμε το ναό Prang Sam Yod, τεχνοτροπίας Χμερ, και το ναό Sarn Pra Karn. Συνεχίζουμε για την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης από το 1350 ως το 1767. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς του 14ου – 18ου αιώνα. Στη συνέχεια αναχώρηση οδικώς για τη Μπανγκόκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας για την τελευταία διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ )

Η ξενάγηση ξεκινάει με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φθάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφθούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με πορσελάνη και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηρισθεί ως το 8ο θαύμα του κόσμου. Κτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 m2. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό άσπρο τείχος μήκους 1.900 μέτρων, μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών, και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια κι έγινε παραμύθι από τη Κατμαντού ως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του τείχους. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Τελευταία ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας στην μεγαλούπολη για τη βόλτα ή τα ψώνια σας. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ.

Άφιξη την ίδια ημέρα

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό πρόγραμμα δίνεται

3 – 5 μέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση

Αναλυτικός Πίνακας Τιμών και Αναχωρήσεων

Εκτός από τις αναχωρήσεις 05/08, 08/08, 11/08

Για τις συγκεκριμένες αναχωρήσεις ζητήστε μας ειδικό πρόγραμμα

Κάντε την κράτηση σας έως 28/06 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 

Αναχωρήσεις 10ήμερου προγράμματος

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

04/07, 11/07, 18/07, 29/08  

 

999 €

+ 230 €

05/09, 12/09, 19/09, 26/09 

999 €

+ 230 €

 

Σημειώσεις

* Η παραπάνω τιμή   ισχύει για συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 7 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται. Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 99 € κατ’ άτομο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 11 & 15ημερες από 899 € 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 05/08, 08/08 & 11/08. Ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμα 

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΥΚΕΤ, ΣΑΜΟΥΙ 

(15ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ )

Δυνατότητα επέκτασης του ανωτέρω βασικού πακέτου στα νησιά Πούκετ ή Σαμούι

Στην επέκταση περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια, 5 διαν/σεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό, μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια

Πούκετ : Το Πούκετ είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης και έχει περίπου το μέγεθος της Σιγκαπούρης. Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό, και είναι 867 χλμ. νότια της Μπανγκόκ. Το Πούκετ παλιότερα αντλούσε τον πλούτο του από το αλουμίνιο και το καουτσούκ και έχει μια πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία. Το νησί ήταν μια από τις βασικές εμπορικές διαδρομές μεταξύ Ινδίας και Κίνας και αναφερόταν συχνά στα ναυτικά ημερολόγια των ξένων εμπόρων. Οι Πορτογάλοι, οι Γάλλοι, οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι έκαναν εμπόριο με το Πούκετ. Το πιο διάσημο μνημείο του νησιού είναι το άγαλμα των ηρωίδων Thao Thepkasattri και Thao Sisunthon, που συγκέντρωσαν τους νησιώτες το 1785 για να απωθήσουν τους Βιρμανέζους εισβολείς. Το Πούκετ είναι ένα ευλογημένο νησί, με καταπληκτικούς όρμους, κόλπους, αμμώδεις παραλίες στεφανωμένες με φοίνικες, αστραφτερές θάλασσες διάσπαρτες από νησιά και κατοικείται από ειλικρινείς και φιλόξενους ανθρώπους. Προσφέρει εξαιρετική διαμονή και καταπληκτική κουζίνα που βασίζεται στα θαλασσινά. Μια υπέροχη κινεζο-πορτογαλέζικη αρχιτεκτονική των αρχών του 20ου αιώνα διακοσμεί την πόλη του Πούκετ. Το νησί προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αθλητισμό και διασκέδαση. Μέσα σε ένα οργιαστικό τροπικό τοπίο, όλα από τα παραπάνω συνδυάζονται ώστε να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα για πραγματικά αξέχαστες διακοπές. Η γοητεία του Πούκετ είναι οι καταπληκτικές ακτές του. Οι παραλίες έχουν διάφορα σχήματα, με κάτασπρη άμμο και ήρεμα νερά, ενώ υπάρχουν βραχώδη ακρωτήρια που μαστιγώνονται από τα άγρια κύματα.

 

Σαμούι : Το Σαμούι είναι ένα ειδυλλιακό τροπικό νησί και βρίσκεται στον κόλπο της Ταϊλάνδης, πίσω από τη νότια χερσόνησο του Πούκετ. Περιβάλλεται από πεντακάθαρη θάλασσα με κάτασπρες αμμουδερές παραλίες γεμάτες από φοινικόδεντρα, ήσυχα νερά και φιλόξενους κατοίκους. Είναι ένας ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Βρίσκεται 84 χλμ. από την ακτή του Surat Thani και περίπου 560 χλμ. νότια της Μπανγκόκ, και είναι το μεγαλύτερο από μια συστάδα 80 τροπικών νησιών, όπου μόνο τα 4 κατοικούνται. Καλύπτει μια έκταση 247 τετραγωνικών χιλιομέτρων, το μήκος του είναι 25 χλμ. και το πλάτος του 21 χλμ. Είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί της Ταϊλάνδης, μετά το Πούκετ και το Κο Τσανγκ. Είναι κατάφυτο, έχει καταπράσινους λόφους και ευδοκιμούν πολλά τροπικά φυτά και δέντρα. Η κύρια δραστηριότητα των κατοίκων του είναι η αλιεία και η καλλιέργεια κοκκοφοινίκων. Το Σαμούι παράγει ανά τετραγωνικό μέτρο το μεγαλύτερο αριθμό σε κοκκοφοίνικες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

 

Αναλυτικός Πίνακας Τιμών και Αναχωρήσεων

 

Αναχωρήσεις και διάρκεια Προγράμματος

Τιμή επέκτασης κατ’ άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

15ήμερο πρόγραμμα με Πούκετ στο Νovotel 4*sup. στη παραλία Πατόνγκ:

04/07, 11/07, 18/07, 29/08

15ήμερο

+ 319 €

 

+ 160 €

 

 

15ήμερο πρόγραμμα με Πούκετ στο Νovotel 4*sup. στη παραλία Πατόνγκ:

05/09, 12/09, 19/09, 26/09

15ήμερο

+ 269 €

 

+ 160 €

 

 

15ήμερο πρόγραμμα με Σαμούι στο ξενοδοχείο Nova Chaweng 4*:

04/07, 11/07, 18/07, 29/08

15ήμερο

+ 339 €

 

+ 180 €

15ήμερο πρόγραμμα με Σαμούι στο ξενοδοχείο Nova Chaweng 4*:

05/09, 12/09, 19/09, 26/09

15ήμερο

+ 289

 

+ 180 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ  

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ, ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ, ΣΙΕΜ ΡΕΠ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

(15ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ )

Δυνατότητα επέκτασης του ανωτέρω βασικού πακέτου σε σημαντικές πόλεις της Νοτιανατολικής Ασίας. Δημιουργώντας έτσι τη δυνατότητα ενός ευέλικτου προγράμματος, βασιζόμενο στις προσωπικές σας επιλογές.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία): Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι μια πόλη με υπερσύγχρονο πρόσωπο, χάρη στην οικονομική άνθηση της χώρας αλλά ταυτόχρονα είναι η πύλη γνωριμίας με την ενδοχώρα, πλούσια σε αξιοθέατα, τροπικές ζούγκλες και πληθυσμούς που διατηρούν ακέραιες τις παραδόσεις τους. Η πόλη είναι χτισμένη στη συμβολή των δύο μικρών ποταμών Κλανγκ και Κομπάκ και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης μεγαλούπολης, αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο. Πρόκειται για μία πόλη που έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει το παρελθόν με το μέλλον καθώς θα συναντήστε πανύψηλους ουρανοξύστες και τεράστια πολυτελή εμπορικά κέντρα αλλά τζαμιά, παραδοσιακές γειτονιές αλλά και κάποια εξαιρετικά όμορφα αποικιακά κτίρια, και υπαίθρια παραδοσιακά παζάρια. Είναι πόλη με φαρδείς δρόμους, με πολύ πράσινο, με πανύψηλα δέντρα, με πολύχρωμα αλλά «άοσμα» λουλούδια και με περίτεχνες συνθέσεις φυτών στους δημόσιους χώρους. Η βλάστηση γίνεται πραγματικά οργιώδης στους κήπους των λιμνών και στα μεγάλα πάρκα. Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν οι εικόνες στην πόλη με τις ορχιδέες και τους ιβίσκους, το πάρκο με τις πεταλούδες και το τεράστιο εντυπωσιακό ενυδρείο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Από 1η – 8η ΗΜΕΡΑ: όπως το παραπάνω πρόγραμμα.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εξωτική Μαλαισία. Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας, και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι, που περιλαμβάνεται στην Ινδονησία. Άφιξη στη Κουαλα Λουμπούρ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

Μετά το πρωινό μας, ξενάγηση της πόλης. Θα θαυμάσουμε από κοντά τη Μαλαισιανή λαϊκή τέχνη στην Karyaneka, θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της πόλης και θα κατευθυνθούμε προς την πλατεία Ανεξαρτησίας και την πολύχρωμη Κινέζικη συνοικία. Θα συνεχίζουμε με το βασιλικό παλάτι, θα επισκεφθούμε το Εθνικό μνημείο, το μουσείο, το κτίριο του Sultan Abdul Samad και το σιδηροδρομικό σταθμό, που είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου, σε Ινδο-ισλαμικό στυλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Επόμενος προορισμός μας είναι οι σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΜΑΛΑΚΚΑ)

Ολοήμερη εκδρομή στο νότο της Μαλαισίας με προορισμό την πανέμορφη πόλη Μάλακκα με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

12η, 13η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Ελεύθερες ημέρες σε μία από τις εντυπωσιακότερες πρωτεύουσες της νοτιανατολικής Ασίας. Απολαύστε τα Μαλαισιανά υπαίθρια παζάρια, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, τα ντόπια αρώματα και χρώματα.

14η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την ίδια ημέρα.

15η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

Κόστος Επέκτασης

Αναχωρήσεις και διάρκεια Προγράμματος

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

04/07, 11/07, 18/07, 29/08 

 

+ 490 € 

 

+200 €

05/09, 12/09, 19/09, 26/09 

+ 440 €

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ:

Η επέκταση περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις στη Κουάλα Λουμπούρ σε ξενοδοχείο 5* με πρωινό μεταφορές και ξεναγήσεις σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα. Η επέκταση πραγματοποιείται χωρίς τον Έλληνα αρχηγό και οι ξεναγήσεις γίνονται στα Αγγλικά. Στην προέκταση μπορεί να ακολουθεί ο Έλληνας αρχηγός για συμμετοχή άνω των 8 ατόμων και με επιβάρυνση 100 €.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ 

 

Πνομ Πένχ (Καμπότζη): Μία από τις πιο γνήσιες πόλεις της Νοτιανατολικής Ασίας, που διαθέτει μία ατμόσφαιρα από άλλη εποχή. Με την άφιξή σας στην πόλη αμέσως θα αισθανθείτε τη μαγική αίσθηση μιας πόλης που περιέχει κάθε πτυχή της ζωής συμπυκνωμένη σε κάθε της γωνιά. Οι εικόνες σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, οι μοναχοί με τους πορτοκαλί μανδύες τους να διδάσκουν σε πολλές γωνιές τις πόλης, οι μαθητές ομοιόμορφα ντυμένοι κινούνται σε ομάδες πολλών ατόμων, κινούνται προς το σχολείο, το βασιλικό παλάτι και την ασημένια παγόδα που δεσπόζουν στην πόλη και τόσο υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τόσα χρώματα…

 

Σιεμ Ρεπ (Καμπότζη): Το Σιεμ Ρέπ είναι από τους πιο σημαντικούς προορισμός στην Καμπότζη για τους λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού, καθώς εδώ βρίσκονται οι ναοί του Άνγκορ και η αρχαία πόλη Άνγκορ Tομ. Θεωρείται ως ο σπουδαιότερος αρχαιολογικός χώρος της Νότιοανατολικής Ασίας και ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του πλανήτη. Η ζούγκλα καλύπτει τους ναούς σε μία τεράστια έκταση δημιουργώντας στους επισκέπτες την αίσθηση του εξερευνητή. Σίγουρα η εικόνα θα σας αφήσει άναυδους. Η οργιώδης βλάστηση, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και η μαγεία των ιστορικών μνημείων θα σας καθηλώσει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Από 1η – 8η ΗΜΕΡΑ: όπως το παραπάνω πρόγραμμα.

9η - 10η HMEPA: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Ελεύθερες ημέρες στη μαγευτική πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ.

11η HMEPA: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καμπότζης την Πνομ Πενχ. Με την άφιξή μας θα αρχίσουμε τη ξενάγηση της πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών, το Βασιλικό Παλάτι και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Θα επισκεφθούμε επίσης το Μουσείο Βασανιστηρίων Tuol Sleng, το οποίο στεγάζεται σε παλιές φυλακές. Το απόγευμα μας επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη: βαρκάδα στα νερά του ποταμού Chaktomuk, απ’ όπου θα θαυμάσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Διανυκτέρευση.

 

12η HMEPA: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ – ΣΙΕΜ ΡΕΠ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σιεμ Ρεπ της Καμπότζης. Με την άφιξή μας αρχίζουμε τη ξενάγησή μας στα εκπληκτικά μνημεία τoυ πολιτισμού των Xμερ. Το Άνγκορ Τομ που χρονολογείται από το 12ο αιώνα υπήρξε η αρχαία πρωτεύουσα. Θα επισκεφθούμε τη νότια πύλη με τα μεγαλειώδη αγάλματα, το Ναό Μπαγιόν που αποτελείται από 54 πύργους, και το Τα Προμ, το Ναό που έχει μείνει ανέπαφος μέσα στη ζούγκλα. Το απόγευμα κατευθυνόμαστε προς τον πιο διάσημο Ναό, τον μεγαλειώδη Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, και πρέπει να σημειωθεί ότι οι τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης. Φεύγοντας θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα από το λόφο του Πνομ Πακένγκ. Δείπνο. Διανυκτέρευση στο Σιέμ Ρεπ.

 

13η HMEPA: ΣΙΕΜ ΡΕΠ

Συνεχίζουμε σήμερα τις επισκέψεις μας στους μοναδικούς Ναούς της περιοχής, εκ των οποίων σημαντικότεροι είναι ο Prasat Kravan, με μοναδικά αγάλματα από τούβλα, ο Pre Rup, αλλά και ο Neak Pean, με το χτισμένο σιντριβάνι μέσα στη μικρή λίμνη.

 

14η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΕΜ ΡΕΠ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

Κόστος Επέκτασης

Αναχωρήσεις και διάρκεια Προγράμματος

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

04/07, 11/07, 18/07, 29/08 

 

+ 670 

 

+270 €

05/09, 12/09, 19/09, 26/09 

+ 620 €

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ & ΣΤΟ ΣΙΕΜ ΡΕΠ:

Η επέκταση περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις στην Καμπότζη   σε ξενοδοχεία 4* με ημιδιατροφή, μεταφορές και ξεναγήσεις σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα & 2 διανυκτερέυσεις επιπλέον στη Μπανγκόκ με πρωινό. Η επέκταση πραγματοποιείται χωρίς τον Έλληνα αρχηγό και οι ξεναγήσεις γίνονται στα Αγγλικά. Στην προέκταση μπορεί να ακολουθήσει ο Έλληνας αρχηγός για συμμετοχή άνω των 8 ατόμων και με επιβάρυνση 100 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ 

Χόνγκ Κόνγκ: Το Χονγκ Κονγκ, το "λιμάνι των αρωμάτων", η "Νέα Υόρκη της Ανατολής", συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου. Ένα καλειδοσκόπιο όπου εναλλάσσονται η Ανατολή με τη Δύση, ο πλούτος με τη φτώχεια, ο ρεαλισμός με τη δεισιδαιμονία. Αποτέλεσε Βρετανική αποικία από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι το 1997 που επιστράφηκε στην Κίνα. Στο πλαίσιο "ένα κράτος, δύο συστήματα" παραμένει ένας συναρπαστικός τουριστικός πόλος, σαν μια "Τσάϊνατάουν" η μεγαλύτερη του κόσμου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Από 1η – 8η ΗΜΕΡΑ: όπως το παραπάνω πρόγραμμα.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Χονγκ Κόνγκ. Άφιξη στο Χονγκ Κονγκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με το πιο μεθυστικό, πολύβουο, πολύχρωμο μέρος του κόσμου. Περπατείστε στην εμπορική λεωφόρο Νάθαν Ρόουντ, κάντε μια βόλτα στην προκυμαία με τη συναρπαστική θέα των ουρανοξυστών, όπου δεσπόζει ο "Πύργος του Διεθνούς Εμπορίου". Το βράδυ σας προτείνουμε μια επίσκεψη στη νυχτερινή αγορά της Τέμπελ Στριτ, θα σας ενθουσιάσει. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Μια πόλη φουτουριστική, γεμάτη ζωή, ΝΕΟΝ φώτα και επιγραφές, κίνηση, μοδάτα εστιατόρια. Ένα τεχνητό «δάσος» από ουρανοξύστες και ξεχωριστά κτίρια που έχουν κερδίσει βραβεία και... συμμετέχουν κάθε βράδυ στο μεγαλύτερο σόου ηχητικών και οπτικών εφέ του κόσμου, την περίφημη παράσταση «Symphony of lights». Στις μέρες μας το Χονγκ Κονγκ έχει ξεπεράσει ακόμα και τη Νέα Υόρκη όσον αφορά τον αριθμό των ψηλών κτιρίων και τη συγκέντρωση πληθυσμού. Απολαύστε το.

11η, 12η, 13η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Το Χονγκ Κονγκ, το "λιμάνι των αρωμάτων", η "Νέα Υόρκη της Ανατολής", συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου. Ένα καλειδοσκόπιο όπου εναλλάσσονται η Ανατολή με τη Δύση, ο πλούτος με τη φτώχεια, ο ρεαλισμός με τη δεισιδαιμονία. Αποτέλεσε Βρετανική αποικία από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι το 1997 που επιστράφηκε στην Κίνα. Στο πλαίσιο "ένα κράτος, δύο συστήματα" παραμένει ένας συναρπαστικός τουριστικός πόλος, σαν μια "Τσάϊνατάουν" η μεγαλύτερη του κόσμου. Ελεύθερες ημέρες.

14η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την ίδια ημέρα. 

Κόστος Επέκτασης

Αναχωρήσεις και διάρκεια Προγράμματος

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

04/07, 11/07, 18/07, 29/08 

 

Empire Kowloon 4*

+ 597 €

Ιntercontinental Hong Kong 5*

+ 717 € 

 

 

 

 

 

+340 €

05/09, 12/09, 19/09, 26/09 

Empire Kowloon 4*

+ 547 €

Ιntercontinental Hong Kong 5*

+ 667 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ :

Η επέκταση περιλαμβάνει   5 διανυκτερεύσεις στο Χονγκ Κόνγκ σε ξενοδοχείο 4* ή 5* (της επιλογής σας) με πρωινό. Η επέκταση πραγματοποιείται χωρίς τον Έλληνα αρχηγό. Στην προέκταση μπορεί να ακολουθήσει ο Έλληνας αρχηγός για συμμετοχή άνω των 8 ατόμων και με επιβάρυνση 100 €.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* Superior & 5*
  • Πρωινό καθημερινά
  • 4 γεύματα συνολικά στην Βόρεια Ταϊλάνδη
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
  • Έλληνας τοπικός αντιπρόσωπος /αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Περιπου 570 ευρω που αναλυονται σε: Φόροι Αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα , αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων

 

 

 

 

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ  

προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες στις οποίες διοργανώνει ταξίδια, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας) που προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες της κάθε εκδρομής.