Skip to main content

Βόρεια Ταϋλάνδη 28 Απριλίου

10 μέρες Μπανγκόκ - Αγιούταγια - Πιτσανουλόκ - Σουκοτάι - Πραέ - Τσίανγκ Μάι - Τσίανγκ Ράι - Τακ. Διαμονή σε ξενοδοχεία Α κατηγορίας με πρωινό καθημερινά. Επτά γεύματα/δείπνα συνολικά. Μεταφορές, επισκέψεις, ξεναγήσεις. Τοπικοί έμπριτοι ξεναγοί & Ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδό

 

Μέρα:
Αθήνα - Μπανγκόκ

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Μέρα:
Μπανγκόκ - Αγιούταγια - Πιτσανουλόκ

Άφιξη νωρίς το πρωί στην Μπανγκόκ και αναχώρηση οδικώς για το Πιτσανουλόκ. Πρώτη στάση στην διαδρομή μας θα είναι η Αγιούταγια. Η ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της πόλης που κτίστηκε από 33 βασιλείς σε διάρκεια 400 χρόνων δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Θα επισκεφτούμε το ιστορικό πάρκο της πόλης και τα θερινά ανάκτορα. Άφιξη στην Πιτσανουλόκ.

 

Μέρα:
Πιτσανουλόκ - Σουκοτάι - Σρι Σατσαναλάι - Πραέ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε τον ναό Wat Mahathat και θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης. Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο Sri Satchanalai. Τελικός προορισμός η πόλη Πραέ. Τακτοποίηση στα δωμάτια.

 

Μέρα:
Πραέ - Τσιάνγκ Ράι

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Phrathat Shor hae και το Baan Prathamjai, ένα σπίτι με σκαλιστές κολώνες από Τικ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Τσιάνγκ Ράι όπου θα επισκεφθούμε τον ναό Wat Long Khun. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Τσιάνγκ Ράι

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τα χειμερινά ανάκτορα Doi Tung και συνεχίζουμε οδικώς για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου. Εκεί είναι τα σύνορα της Ταϊλάνδης, της Βιρμανίας και του Λάος. Θα δούμε την πόλη Τσιάνγκ Σαέν, στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Ανάμεσα σε πανέμορφα τοπία θα φτάσουμε στο χωριό Μάε Σάι, στα σύνορα με τη Βιρμανία. Εκεί θα περιπλανηθούμε στην τοπική αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο σε παραποτάμιο εστιατόριο με Κινέζικο και Ταϊλανδικό μενού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Τσιάνγκ Ράι - Τσιάνγκ Μάι

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι. Θα κάνουμε στάση στις θερμές πηγές και το απόγευμα θα φτάσουμε στο Τσιάνγκ Μάι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο handicraft village το οποίο είναι η πηγή όλων των χειροτεχνημάτων της χώρας.

 

Μέρα:
Τσιάνγκ Μάι

Για τη σημερινή μας μέρα είναι προγραμματισμένη μία επίσκεψη στην περιοχή όπου ζουν και μεγαλώνουν οι ελέφαντες. Θα παρακολουθήσουμε την καθημερινή ζωή τους και τον τρόπο εκπαίδευσης τους. Συνεχίζουμε με τον υπέροχο ναό Doi Suthep, που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Μέρα:
Τσιάνγκ Μάι - Λαμπάνγκ - Τακ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο Ρόδο του Βορρά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από το Λαμπάνγκ, όπου θα επισκεφθούμε τον ναό Khae Don Tao, έναν από τους πλέον χαρακτηριστικούς βιρμανικούς ναούς του 18ου αιώνα. Συνεχίζουμε για το φράγμα Phumiphol όπου και θα κάνουμε μια στάση στην λίμνη. Άφιξη στην πόλη Τακ, τακτοποίηση στα δωμάτια.

 

Μέρα:
Τακ - Λόπμπουρι - Μπανγκόκ

Οδικώς θα βρεθούμε στην Μπανγκόκ περνώντας από την πόλη Λόπμπουρι, όπου θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, που μαρτυρούν στο παρελθόν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμερ. Άφιξη στην Μπανγκόκ, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.

 

Μέρα:
Μπανγκόκ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση μας στο Μεγάλο Παλάτι, τον διάσημο ναό της πρωτεύουσας. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται στον ναό με τον Ξαπλωμένο Βούδα, ένα άγαλμα που θα σας καθηλώσει. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για να τον αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Μέρα:
Μπανγκόκ - Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα αυθημερόν.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 28 Απριλίου
  
  
Δίκλινο1150
Μονόκλινο1440

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
     Διαμονή σε Α' κατηγορίας ξενοδοχεία
     Πρωινό καθημερινά
     Εφτά Γεύματα / Δείπνα στο σύνολο του ταξιδιού
     Μεταφορές / ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
     Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί
     Ελληνόφωνος Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων περίπου 290€ σύμφωνα με σημερινά δεδομένα
     Φιλοδωρήματα 45€ κατ' άτομο πληρωτέα στην Ελλάδα
     ότι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα
Σημείωση:
     Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να τροποιηθεί. Το πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί και αντίστροφα.
     Οι τιμές είναι υπολογισμένες για γκρουπ 10 ατόμων. Σε περίπτωση λιγότερων συμμετοχών δεν ακυρώνεται και υπάρχει επιβάρυνση 120€ το άτομο