Skip to main content

Μπανγκόκ - Πούκετ 24/12/14

Αναχώρηση: 24.12.14         12 Ημέρες

επιλεξτε το επειγοντως ακομα και να μην θελατε γκρουπ!   εχει ΟΚ θεσεις και καλη τιμη
ενω οι πτησεις ειναι γεματες για Χριστουγεννα Πρωτοχρονια!

Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα, οι λευκές αμμουδιές της και τα καταπράσινα βουνά της, την καθιστούν τον πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Ασίας. Ζωντάνια, φως, ορχιδέες, ρουμπίνια, πληρωμένοι έρωτες και πάθος για τη θρησκεία, τα κύρια χαρακτηριστικά της. Οι κάτοικοί της συνδυάζουν με θαυμαστή αρμονία τον πολιτισμό τους με τις σύγχρονες δυτικές επιρροές. Είναι εξαιρετικά φιλικοί και ευγενικοί. Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό των Ταϊλανδών.

Η Μπανγκόκ, η "Βενετία της Ανατολής", είναι μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και σαγηνευτική, χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Mενάμ). Είναι η 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, μετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνμπουρι.

Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα και γραφικά ξενοδοχεία, όραμα τροπικού παραδείσου, υπόσχεται πολλά. Η Πατόνγκ, η πιο διάσημη παραλία του νησιού έχει έντονη νυχτερινή ζωή και είναι το βασίλειο του παζαριού.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

    

 

1η -2η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΟΥΚΕΤ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το μεγαλύτερο και κοσμοπολίτικο νησί της Ταυλάνδης , το Πούκετ. Άφιξη την επόμενη μέρα ,μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην κεντρική παραλία του νησιού , Πατόνγκ . Διανυκτέρευση.

 

 

3η - 6η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΚΕΤ

 

Ημέρες ελεύθερες στο Πούκετ για χαλάρωση στις πανέμορφες παραλίες του. Το Πούκετ είναι ένας ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του ή να συμμετάσχετε σε κάποια προαιρετική εκδρομή, όπως στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι, στον υπέροχο Κόλπο Πανγκ Να με το γνωστό νησάκι του Τζεϊμς Μποντ κλπ. Οι επιλογές σας πραγματικά πολλές.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΚΕΤ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τηγια την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, τη Μπανγκόκ. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η Μπανγκόκ είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Νάμ (Μενάμ) και ονομάζεται "Βενετία της Ανατολής" από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ) που τη διατέμνουν.

 

Άφιξη στη Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

 

Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φθάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφθούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηρισθεί ως το 8ο θαύμα του κόσμου. Κτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 m2. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό άσπρο τείχος μήκους 1.900 m, μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια κι έγινε παραμύθι από την Κατμαντού ως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για την τοπική αγορά και για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί και την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή Ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Τέλος θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων.

 

9η- 10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

 

Ελεύθερες ημέρες στην όμορφη Μπανγκόκ για αγορές ή για εκδρομές, όπως στον ιστορικό ποταμό Κβάι, την παλιά πρωτεύουσα Αγιούταγια κ.ά.

 

11η-12η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΑΘΗΝΑ

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπανγκόκ, από όπου θα πετάξουμε για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

1.190 €

+ 469 €

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τις επόμενες συμμετοχές

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

1.270 €

+ 469 €

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.

Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό (TurkishAirlines)
  • 4 Διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ και 5 Διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, Έλληνας αντιπρόσωπος στη Μπανγκόκ και στο Πούκετ (θα σας περιμένει στα κατά τόπους αεροδρόμια)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

  • 579 ευρω Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων .
  • Προαιρετικό εορταστικό δείπνο 31/12 στο ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ 100 € το άτομο
  • Aχθοφορικά και φιλοδωρήματα