Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ Χριστούγεννα 2019 από 685.00

Ξενάγηση Βιέννης με ανάκτορα Σενμπρούν , Δάση Βιέννης , Μάγιερλινγκ , Μπάντεν , Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ , Ξενάγηση Σάλτσμπουργκ , Κίτζμπιελ , Ζελ Αμ Ζέε

Αναχωρήσεις : 21/12
7 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα: Αθήνα – Βιέννη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη με πτήσεις της AUSTRIAN AIRLINES & LUFTHANSA . Άφιξη στην όλο πιο ζωντανή πόλη με παράδοση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Στους φαντασμαγορικά στολισμένους δρόμους συναντάμε χαρούμενες μπάντες να παιανίζουν, άμαξες με άλογα σκεπασμένα με κουβέρτες σε ένα μοναδικό γιορτινό θέαμα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο ARCOTEL WIMBERGER 4* .Χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τη φάτνη, τα ζαχαρόσπιτα , το Καρουσέλ, το τρενάκι, τα δεκάδες μαγαζάκια με εορταστικά δώρα και το λούνα πάρκ, συνθέτουν την πιο φημισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης . Επίσης μην παραλείψετε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα καφέ, όπως το παραδοσιακό SACHER, με την παγκόσμια γνωστή σοκολατίνα του και τον μυρωδάτο καφέ, CAFE MOTZART που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794 κα. Διανυκτέρευση .

2η μέρα: Βιέννη - ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν
Πρωινό και ξενάγηση της Βιέννης . Κατά την διάρκεια της ξενάγησης Θα περάσουμε από την περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ και η ξενάγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα δωμάτια στα οποία ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας . Διανυκτέρευση .

3η μέρα: Εκδρομή στα Δάση Βιέννης - Μάγιερλιγκ - Μπάντεν
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση, την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν και το Μάγιερλινγκ, κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα με τον πρίγκιπα Ροδόλφο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο γραφικό «κρασοχωριό» το Γκρίντσιχ, με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με μουσική. Διανυκτέρευση .

4η μέρα: Βιέννη – Ελεύθερη ημέρα / Χριστουγεννιάτικη αγορά ή προαιρετική εκδρομή στη Μπρατισλάβα
Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Μερικά δρώμενα που δεν θα πρέπει να παραλείψετε ,εφόσον έχουνε παράσταση, να παρακολουθήσετε είναι: την Κρατική Όπερα της Βιέννης «Vienna State Opera»
(www.wienerstaatoper.at), τη διάσημη Παιδική Χορωδία της Βιέννης «The Vienna Boy’s Choir» (www.wsk.at ).
Εναλλακτικά μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στην ρομαντική Μπρατισλάβα ( έξοδα ατομικά ). Επίσης σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου τα μεσάνυχτα. Διανυκτέρευση .

5η μέρα: Βιέννη – Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ – Σάλτσμπουργκ
Πρωινό και αναχώρηση για την γενέτειρα του Μότσαρτ, το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, που αποτέλεσε σκηνικό της θρυλικής ταινίας "Η Μελωδία της Ευτυχίας".
Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας για το Σάλτσμπουργκ θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων λιμνών του Σαλτσκάμεργκουτ (Salzkammergut), που περιβάλλονται από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων, με τα υπέροχα παραδοσιακά χωριουδάκια να αντικατοπτρίζονται στα ήρεμα νερά τους. Εικόνες μοναδικές, σαν να είναι βγαλμένες από την παλέτα ενός ταλαντούχου ζωγράφου! Θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το ειδυλλιακό χωριό Χάλστατ, κτισμένο σε μια απότομη όχθη της ομώνυμης λίμνης (Hallstättersee), το γραφικό χωριό Σαιντ Γκίλγκεν (Saint Gilgen), γενέτειρα της μητέρας του Μότσαρτ, κτισμένο στις όχθες της λίμνης Βόλφγκανγκ (Wolfgangsee), καθώς και την γραφική λίμνη Φούσλζεε (Fuschlsee). Η διαδρομή μέσα από το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας θα μας οδηγήσει στο "Κάστρο του Αλατιού", όπως μεταφράζεται το όνομά του, καθώς κατά τη ρωμαϊκή εποχή η οικονομική του δύναμη στηρίχθηκε στον "λευκό χρυσό", δηλαδή το ορυκτό αλάτι. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην παραμυθένια αυτή πόλη θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ (Mirabell, εξωτερικά) με τους εκπληκτικά διαμορφωμένους κήπους του, ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι Σάλτσαχ (Salzach) από τη γέφυρα Μάκαρτστεγκ, θα φθάσουμε στην Γκετράιντεγκασσε (Getreidegasse), τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της έξοχα διατηρημένης παλιάς πόλης (Altstadt) με τα στενά δρομάκια, τα όμορφα κτίρια, τους ναούς και το εντυπωσιακό κάστρο Χοενσάλτσμπουργκ (Hohensalzburg) στην κορυφή του λόφου. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες, βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες κλασικής μουσικής, ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791), το οποίο σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EUROPA SALZBURG 4* (www.austriatraned.at). Διανυκτέρευση.  

6η μέρα: Σάλτσμπουργκ-Κίτζμπιελ-Ζελ Αμ Ζέε-Σάλτσμπουργκ 
Πρωινή αναχώρηση για μια υπέροχη διαδρομή με προορισμό ένα από τα διασημότερα χιονοδρομικά κέντρα του κόσμου, το Κίτζμπιελ (Kitzbühel). Πρόκειται για ένα αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό των Άλπεων με χρωματιστά κουκλόσπιτα τιρολέζικης αρχιτεκτονικής, που ξεπερνά σε γραφικότητα ακόμα και τα ωραιότερα εικονογραφημένα παραμύθια! Και ανάμεσά τους θα βρείτε μικρά πανέμορφα καταστήματα γεμάτα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο είδη. Συνεχίζουμε για το παραμυθένιο Ζελ αμ Ζεε, που κτίστηκε από μοναχούς του Σάλτσμπουργκ στις όχθες της ομώνυμης πανέμορφης λίμνης. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε το υπέροχο αλπικό τοπίο και επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ. Διανυκτέρευση.  

7η μέρα: Σάλτσμπουργκ-Αθήνα ( μέσω Φρανκφούρτης )
Πρωινή αναχώρηση και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ για την πτήση μας για Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης .

 

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.  Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 
 

21-27/12/2019

7HM

ARCOTEL WIMBERGER VIENNA 4*

EUROPA SALZBURG 4*

ή παρόμοια

 

AUSTRIAN /

LUFTHANSA

 

685 €

860 €

495 €

175 €

Πρόγευμα

 

4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ & 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

 

 

Περιλαμβανόμενα:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως όπως αναγράφεται στην αντίστοιχη στήλη
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* και 4* με πρόγευμα καθημερινά και διατροφή όπως / εάν αναγράφεται στην αντίστοιχη στήλη
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών.
  • Συνοδός του γραφείου μας στον τόπο προορισμού (άνω των 25 ατόμων για τον λόγω ότι σε κάθε έναν από τους παραπάνω προορισμούς που οργανώνονται εκδρομές του γραφείου μας υπάρχει και ο αντίστοιχος ξεναγός ή αντιπρόσωπος ο οποίος παραλαμβάνει και συνοδεύει το γκρουπ ).

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων
  • Φιλοδωρήματα, Αχθοφορικά
  • Είσοδοι στα επισκεπτόμενα αξιοθέατα
  • Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων .
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημειώσεις:

  • Παιδιά 2-12 ετών διαμένουν σε επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιο των γονέων με την αντίστοιχη έκπτωση του αεροπορικού ναύλου όπου υπάρχει
  • Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα, με προσθήκη επιπλέον κλίνης και ως εκ τούτου υπάρχει στενότητα χώρου.
  • Ο τιμοκατάλογος έχει βασιστεί στις σήμερα ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και τους αεροπορικούς ναύλους και ισχύει μέχρι νεότερης έκδοσης. Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο σε Ευρώ.
  • Οι φόροι αεροδρομίων περιλαμβάνουν το ποσό των επίναυλων καυσίμων και είναι βασισμένοι στις ισχύουσες τιμές κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε αλλαγή από τις αεροπορικές εταιρίες στον επίναυλο καυσίμων ή στους φόρους επιφέρει ανάλογη διαφοροποίηση της τιμής. Παρακαλούμε ελέγξατε το τελικό ποσό των φόρων την ημέρα της εξόφλησής σας.
  • Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώνετε την τελική τιμή κατά την εξόφληση του ταξιδιού σας.
  • Σημαντική υπενθύμιση: Παρόλο που στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία) μπορείτε να ταξιδέψετε με πρόσφατη αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, συνιστούμε να έχετε μαζί σας έγκυρο διαβατήριο. Επίσης, διαβατήριο απαιτείται και για κάθε ανήλικο παιδί.  Όσοι είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο ταξιδιωτικό μας γραφείο, πριν την κράτηση. 

Προαιρετικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο 24/12/2019 ( 20:00-01:00 )

με μουσική στο Hotel Arcotel Wimberger Vienna

Ευρώ 65 ανά ενήλικα                             ( μενού 4 πιάτων )

Ευρώ 35 ανά παιδί έως 12 ετών          ( ειδικό παιδικό μενού )

Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο γραφείο μας .

 

ΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

AUSTRIAN

21 DEC

ATH

VIE

OS 802      14:55 – 16:20

LUFTHANSA

27 DEC

SALZ

FRA

LH 1599     07:05 – 08:15

LUFTHANSA

27 DEC

FRA

ATH

LH 1278     09:55 – 13:30