Skip to main content

Bansko και Σαντάνσκι γιορτες 2014 απο 149.00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:20/11,27/11 και για τις γιορτές 23/12,27/12,31/12 και 4/1/14

1 ημέρα: Αθήνα – Bansko

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από Αθήνα για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από το σύντομο συνοριακό έλεγχο(απαραίτητο διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σόφια –μοναστήρι Ρίλα (εκδρομή): Μετά το πρωινό αναχώρηση για μονοήμερη

Σόφια –μοναστήρι Ρίλα (εκδρομή): Μετά το πρωινό αναχώρηση για μονοήμερη εκδρομή στο Μοναστήρι της Ρίλα και στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Το Μοναστήρι Ρίλα βρίσκεται στο πιο ψηλό βουνό των Βαλκανίων (2.925μ. υψόμετρο), είναι ιστορικό μοναστήρι και στο μουσείο του έχει ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Σόφια όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους και θα επισκεφτούμε σημαντικά μνημεία της πόλης όπως τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο κ.α. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Bansko

Μπάνσκο Πρωινό και ελεύθερη μέρα να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μασάζ, σάουνα, χαμάμ, σολάριουμ και γυμναστήριο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν στο βουνό Πίριν με το τελεφερίκ για να απολαύσουν τη θέα από ψηλά. Το μεσημέρι γεύμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε κέντρο διασκεδάσεως με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Σαντάνσκι – Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, με στάση στο Σαντάνσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη η οποία είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Επιστροφή στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

τιμη 149.00 κατ ατομο

 

*Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι προαιρετικά

περιλαμβανει

  • 1.Μεταφορές – εκδρομές του προγράμματος με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

    2.τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρωινό

    3.Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο

    4.Ξεναγός – αρχηγός του γραφείου μας

    5.Ταξιδιωτική ασφάλεια

δεν περιλαμβανει

  • Δεν περιλαμβάνει Εισιτήρια τελεφερίκ & εισόδων σε χώρους επισκέψεων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό