Skip to main content

Γιορτες στην κυπρο 4 ημερες απο 390,00

ΛΕΜΕΣΟΣ 4ΗΜΕΡΟ

23,26, 27, 30 Δεκ. 2014 & 3 Ιαν. 2015

           

1η μέρα: Αθήνα - Λάρνακα - Λεμεσός

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη Λάρνακα. Άφιξη, υποδοχή απο τον αντιπρόσωπο μας και μεταφορά στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, τη Λεμεσό. Ποτό καλωσορίσματος & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά δειπνήστε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου δοκιμάζοντας τη παραδοσιακή κουζίνα του νησιού.

2η μέρα: Εκδρομή στη Λευκωσία

Πρόγευμα και γνωριμία με την Κυπριακή και μόνη μοιρασμένη πρωτεύουσα στο κόσμο, όπου συνδυάζει αρμονικά τη σύγχρονη πρωτεύουσα με την παλιά γραφική πόλη περιτειχισμένη απο το Ενετικό τείχος. Ξεκινώντας από το πεζόδρομο της οδού Λήδρας, με τα αμέτρητα καταστήματα, εστιατόρια καταλήγουμε στη Πράσινη Γραμμή. Ακολουθεί η Λαική Γειτονιά το ομορφότερο τμήμα της Παλιάς πόλης, όπου προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες. Αφήνωντας πίσω τους κεντρικούς πολύβουους δρόμους, τα μπιστρό και τα εμπορικά καταστήματα και περπατώντας ανάμεσα στα φοινικόδεντρα, στους μιναρέδες και στα μικρά μαγαζάκια με τα σουβενίρ, θα ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της πόλης: το Αρχαιολογικό Μουσείο με πλούσια συλλογή απο κεραμικά, γλυπτά, νομίσματα & κοσμήματα, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο αποτελώντας ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής της εποχής, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιωάννη και άλλα σημαντικά αξιοθέατα. Επιστροφή στη Λεμεσό & το απόγευμα στη διάθεση σας. Περπατήστε στη πόλη της Λεμεσού με το μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης, χωρίς να παραλείψετε να περάσετε απο την εμπορικότερη οδό του Αγ. Ανδρέου γεμάτη από παραδοσιακά προϊόντα. Δυνατότητα (κόστος ατομικό) εορταστικού δείπνου(24, 31 Δεκ.) στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Εκδρομή στη Κατεχόμενη Κύπρο

Πρόγευμα και σήμερα θα ακολουθήσουμε ολοήμερη εκδρομή στη περιοχή της Κατεχόμενης βόρειας Κύπρου, όπου μετά από 30 χρόνια είναι ανοιχτά. Θα περάσουμε τα οδόφραγμα προς το γνωστό λιμάνι της Κερύνειας. Επιστροφή στη Λεμεσό και έπειτα θα επισκεφτούμε το αβαείο του Bellapais. Το βράδυ επιλέξτε δείπνο (κόστος ατομικό) στο ξενοδοχείο με εορταστικές μεσογειακές γεύσεις.

4η μέρα: Λεμεσός - (προαιρετική εκδρομή στη Πάφο) - Λάρνακα - Αθήνα

Μετά το πρωινό απολαύστε μια τελευταία εξόρμηση στη πόλη της Λεμεσού. Αποχαιρετήστε τη πόλη που ικανοποιεί ποικιλία γούστων & προτιμήσεων. Οσοι επιθυμείτε, ακολουθήστε προαιρετικά εκδρομή στη κουκλίστικη Πάφο (ατομικό κόστος €50) γνωστή ως η γενέτειρα της Αφροδίτης, της αρχαίας Ελληνίδας θεάς της ομορφιάς και του έρωτα. Μια πόλη που αποπνέει ρομαντισμό και σαγηνεύει τους επισκέπτες της με το μαγευτικό της τοπίο, τα ιστορικά μνημεία, τις πανέμορφες ακτές, τα μεσαιωνικά μοναστήρια, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα όμορφα χωριά της, όπου η παράδοση είναι ακόμη τρόπος ζωής. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λαρνακας για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις

23, 30 Δεκ. & 3 Ιαν.

26, 27 Δεκ.

Ξενοδοχεία

Kapetanios

Odyssia 3*sup

St. Raphael 5*dlx

seaviewδωμάτια

Kapetanios

Odyssia 3*sup

St. Raphael 5*dlx

sea view δωμάτια

Κατ’ άτομοσεδίκλινο:

390 €

485 €

380 €

470 €

Μονόκλινο:

465 €

605 €

445 €

590 €

Παιδικό έως 11 ετών:

360 €

455 €

350 €

440 €

           

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:  Αεροπορικά εισιτήρια *3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ καθημερινά σε ξενοδοχείο 3* & 5* στη Λεμεσό

                             *seaview δωμάτια για διαμονή στο ξενοδοχείο St. Raphael 5*dlx*Μεταφορές από / προς τ’

                               αεροδρόμιο *Ποτό καλωσορίσματος *Ξενάγηση Λευκωσίας *Εκδρομή στα Κατεχόμενα        

                               *Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 140 *Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά * κόστος αποσκευής

                                   για πτήσεις Α3 (40€ το άτομο) *ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό.

                              

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.            

Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Για πτήσεις Aegean  επιβάρυνση από υπόλοιπο δίκτυο πόλεων 85 €. Απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 4 ατόμων.