Skip to main content

ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 6ΗΜΕΡΕΣ 23 - 28.12 απο 350,00

6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ-ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ-ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

ΔΡΕΣΔΗ – ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ

ANAX. 6ΗΜΕΡΕΣ : 23 - 28.12

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΩΒ – ΠΡΑΓΑ (450χλμ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση. Αφιξη και ξεκινάμε για την μεσαιωνική πόλη Τσεσκυ Κρουμλοβ. Βρίσκεται στην νότια Τσεχία, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, σε απόσταση περίπου 180χλμ από την Πράγα. Ο δρόμος περνάει από μια περιοχή γεμάτη με ποτάμια και λίμνες, που φημίζεται για το κυνήγι. Είναι μια από τις ωραιότερες και από αρχιτεκτονικής απόψεως καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις, που περικυκλώνεται από τους μαιάνδρους του Μολδαβα. Για την μοναδικότητα της γράφτηκε το 1992 στην Κατάσταση Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στον ελεύθερο χρόνο σας περπατήστε μέσα από τα μεσαιωνικά τείχη της πόλης, στο κάστρο, το 2ο σε μέγεθος μετά της Πράγας, τις εκκλησίες και τα κτίρια αναγεννησιακού ρυθμού. Συνεχιζουμε για την Πραγα. τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

2η ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ

Πρωινό και επίσκεψη στην Καστρούπολη (Χράτσανυ), την Ακρόπολη της Πράγας, μία πόλη μέσα στην πόλη που απλώνεται πάνω στον βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: Το Μοναστήρι Στράχοφ, το Λορέττο, τον Γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγ. Βίττου, με το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων, το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος και τα φανταστικά βιτρώ, το χρυσό δρομάκι ή δρόμο των Αλχημιστών και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Το μεσημέρι επιβίβαση στο καραβάκι για μια όμορφη κρουαζιέρα στον Μολδάβα (περίπου μιας ώρας). Απόγευμα ελεύθερο στην διαθεσή σας. Διανυκτερευση.

3η ΠΡΑΓΑ – ΜΑΛΑ ΣΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΕ ΜΕΣΤΟ (ΜΙΚΡΗ & ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ)

Πρωινό και ακολουθήστε τον αρχηγό σας στο σημαντικότερο Αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη (Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της “Βασιλικής οδού” ως την πλατεία της Παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο “Ομπέσνι Ντούμ”, δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αιώνα. Το απόγευμα στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ – ΠΡΑΓΑ (148χλμ)

Πρωινο και αναχωρηση για την πανέμορφη πόλη της Δρέσδης (148χλμ.). Στην έδρα των πριγκιπάτων της Σαξονίας θα θαυμάσουμε το παλάτι Ζσιγκερ, την Όπερα, το πανεπιστήμιο, και τον καθεδρικό ναό. Απολαύστε την μοναδική θέα του ποταμού Έλβα από το μεγαλύτερο μπαλκόνι της κεντρικής Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφη στηνΠραγα.. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΠΡΑΓΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ

Πρωινο και μερα ελευθεση στην διαθεση σας .Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε παραστάσεις Μαύρου Θεάτρου ή Όπερας. Διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ : ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Κάρλοβυ Βάρυ, στη Δυτική Βοημία. Μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φτάνουμε στην πασίγνωστη λουτρόπολη και ταυτόχρονα τόπο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα, καταλαβαίνουμε γιατί οι Τσάροι Πέτρος ο Μέγας και Νικόλαος Β΄, ο Γκαίτε, ο Λιστ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ, ο Σοπέν, περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μεταφορα στο αεροδρομιο και πτηση για Αθηνα.

TIMH KAT΄ ATOMO

HTL OLYMPIK 4*

HTL INTERCONTINENTAL 5*

ΑΝΑΧΩΡΗΣH :

23-28.12.2014

23-28.12.2014

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

350,00 €

550,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

330,00 €

530,00 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

500,00 €

800,00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* ή 5* (επιλογή σας) με πρωινό
  • ΔΩΡΟ μίνι-κρουαζιέρα στον Μολδάβα
  • ΔΩΡΟ ημιδιατροφή (στο 4* ξενοδοχείο μόνο)
  • ΔΩΡΟ Εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ
  • ΔΩΡΟ Εκδρομή στη Δρέσδη
  • ΔΩΡΟ Εκδρομή στο Τσεσκυ Κρουμλωβ
  • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός – αρχηγός
  • Ασφάλεία αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
  • Εκπτωτικό κουπόνι (αξίας € 25 κατά άτομο) για την επόμενη εκδρομή σας

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 145
  • Δημοτικοί φοροι, είσοδοι σε πολεις, μουσεία και αξιοθέατα, ποτά,
  • φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο εορταστικό δείπνο.
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,
  • απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του
  • γραφείου).

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  1. Απαραίτητα νέα διαβατήρια ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες
  2. Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EXPLORE AIRLINES

23.12 ATH-BRATISLAVA 05:00-07:00

28.12 PRAGA-ATH 23:30-03:00

29.12 ATH-BRATISLAVA

02.01 PRAGA-ATH