Skip to main content

Disneyland Ντισνευλαντ 3 ΜΕΡΕΣ Σεπτεμβριος Οκτωβριος 2023 απο 720

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ     ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΟΓΟΥΗΝ !

Αναχωρήσεις  24 Σεπτεμβρίου & 01, 8, 15, 22 & 27 Οκτωβρίου 2023,   3 ΜΕΡΕΣ

με  SKY EXPRESS ζητήστε μας διαφορα για αλλες αεροπορικες

 

1η μέρα:  ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – NTIΣΝΕΥΛΑΝΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, τα πάρκα της Disneyland. Το Disneyland Park που εγκαινιάστηκε το 1992 διαθέτει 4 μαγικούς ‘κόσμους’, την Χώρα της Φαντασίας, την Χώρα της Ανακάλυψης, την Χώρα της Περιπέτειας και τη Χώρα των Συνόρων, όλα γεμάτα διασκεδαστικά θεάματα! Το δεύτερο πάρκο Walt Disney Studios εγκαινιάστηκε το 2002 και προφέρει θεάματα σχετικά με τις κινηματογραφικές ταινίες. Τα 2 αυτά πάρκα δημιουργήθηκαν σ’ ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ’ ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Για κάτι πιο ενδιαφέρον για τους μεγαλύτερους, προτείνουμε τα θεάματα μέσα στη ‘Χώρα της Ανακάλυψης’. Επιτέλους ξανάνοιξαν και τα θεάματα στο Star Wars που είχαν κλείσει πολύ καιρό για ανακαίνιση αλλά και ανανέωση με πολλά καινούρια περιπετειώδη παιχνίδια! Οπωσδήποτε πρέπει να τα επισκεφτείτε! Πάρα πολλά τα καφέ, τα εστιατόρια και τα σινεμά για να γευματίσετε και να περάσετε το βράδυ σας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Ντίσνευλαντ. Προσοχή το checkin στα δωμάτια γίνεται μετά τις 15.00.

2η  μέρα. ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερες μέρες για την εξερεύνηση στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Υπέροχη γιορταστική μουσική αντηχεί σε όλο το πάρκο, χρωματιστές φιγούρες του Ντίσνεϋ βολτάρουν ανάμεσα στα χαρούμενα πλήθη, παιδικοί ήρωες περπατούν δίπλα σας, ονειρικά καταστήματα γεμάτα με αγαπημένα παιχνίδια και γαλλικά λαχταριστά γλυκά σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε... Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες, που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’n’Roller Coaster, κ.ά. Πανέμορφο θέαμα η παρέλαση, όπου σκορπώντας χρώμα, μουσική και μαγεία, ο Μίκυ και οι φίλοι του διασχίζουν το πάρκο μέσα σε μια απίστευτη γιορταστική ατμόσφαιρα, για να κλείσουν την παρέλασή τους με ένα φαντασμαγορικό φινάλε γεμάτο λάμψη. Διανυκτέρευση στην μαγική παιχνιδούπολη.

 

3η μέρα: NTIΣΝΕΥΛΑΝΤ  - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 11) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του ταξιδιού σας.

 

 

Αναχωρήσεις  24 Σεπτεμβρίου & 01, 8, 15, 22 & 27 Οκτωβρίου 2023, 3 μέρες με  SKY EXPRESS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Συνολική τιμή 2 ενήλικες ή
1 ενήλικας +  1 παιδί

(σε δίκλινο)

Συνολική τιμή 2 ενηλ. & 1 παιδί

(δίκλινο με έξτρα κρεβάτι)

Συνολική τιμή 2 ενηλ. & 2 παιδιά

Οικογενειακό δωμάτιο

MAGIC HOTEL / DREAM CASTLE / RADISSON BLU HOTEL 4*

€ 720

€ 970

€ 1.170

CHEYENNE 3*

€ 1.190

€ 1.450

€ 1.710

 

Κόστος εσωτερικής πτήσης απο επαρχια με Sky Express από € 100 το άτομο κατόπιν διαθεσιμότητας

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με απευθείας πτήσεις με Sky Express

1 προσωπικό αντικείμενο, 1 χειραποσκευή 8 κιλά & αποσκευή 15 κιλά

2 διαν/σεις με πρόγευμα στο ξενοδοχείο 4* στην Ντίσνεϋλαντ (Grand Magic hotel/Dream Castle/Radisson Blu ή Cheyenne 3*).

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο εξωτερικού - Ντίσνεϋλαντ

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων & check points 250 € το ατομο

Είσοδοι στα 2 πάρκα της Ντίσνεϋλαντ: Για 2 μέρες/2 πάρκα: € 230 κατ’ άτομο για τους ενήλικες & παιδιά άνω των 11 ετών / € 210 για τα παιδιά κάτω των 11 ετών.

Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία Grand Magic/Dream Castle/ Raddison Blu hotel : € 2,90 κατ’ άτομο  τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μία οικογένεια (2 ενηλ + 2 παιδιά) καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, θα πληρώσουν και τα 4 άτομα τα city taxes. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά  και ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

Πτήσεις SKY EXPRESS:

Αθήνα Παρίσι GQ 900 10.45 13.15

Παρίσι Αθήνα GQ 901 14.00 18.00

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Τα τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία είναι κατόπιν διαθεσιμότητας.

Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται γενικά μετά τις 15.00 και παραδίδονται πριν τις 11.00, την ημέρα της αναχώρησης. Όλα τα ξενοδοχεία ζητούν με την άφιξή σας, κάποιο ποσό εγγύηση για την  χρήση του  τηλεφώνου, βίντεο, μίνι-μπαρ, κλπ. από το δωμάτιο σας (περίπου 50-100 ευρώ). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

 

Disney's Hotel Cheyenne®3*      Rue du Bœuf Agile, 77700 Coupvray, Γαλλία

https://www.disneylandparis.com

Το Disney's Hotel Cheyenne βρίσκεται 20 λεπτά μακριά με τα πόδια από τα Disney® Parks και 12 λεπτά με τα πόδια από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Marne-la-Vallée Chessy του RER. Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συναντήσουν τους χαρακτήρες της Disney στο ξενοδοχείο.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια έχουν θεματική διακόσμηση από την ταινία Toy Story και διαθέτουν βρετανικές πρίζες, θύρες USB και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κανάλια Disney. Επίσης περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Επιπλέον, παρέχονται στεγνωτήρας μαλλιών και ηλεκτρικός βραστήρας, κατόπιν αιτήματος και βάσει διαθεσιμότητας.

Στο θέρετρο σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό με πρόσθετη χρέωση, βάσει διαθεσιμότητας. Στον χώρο του καταλύματος λειτουργούν επίσης εστιατόριο με μπουφέ και μπαρ με θέμα τα σαλούν της άγριας δύσης. Επιπλέον, διατίθενται μηχανήματα αυτόματης πώλησης σνακ και αναψυκτικών.

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΟΥ

                        

GRAND MAGIC CIRCUS 4*        20,Av. de la Fosse des Pressoirs, 77703 Magny-le-Hongre, France

www.magiccircus-hotel.com

Το Magic Circus Hotel Marne La vallee at Disneyland® Paris βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών οδικώς από την Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού και 4χλμ. μακριά από το εμπορικό κέντρο Val d'Europe και τον ομώνυμο σταθμό του RER.

Το κατάλυμα προσφέρει πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιού με βιντεοπαιχνίδια και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια έχουν διακόσμηση με θέμα τα αστέρια και θέα στην εξοχή, στο πάρκο ή στη λίμνη. Περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, καλωδιακή τηλεόραση με παιδικά κανάλια και παροχές για τσάι και καφέ. Σε κάθε μονάδα υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο.

Το εστιατόριο L'Etoile ετοιμάζει παραδοσιακά πιάτα και τοπικές σπεσιαλιτέ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν σνακ στο Bar des Artistes με την εξωτερική βεράντα.

Το Magic Circus Hotel Marne La vallee at Disneyland® Paris διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τα ψυχαγωγικά πάρκα και τον Σταθμό Marne-la-Vallée των τρένων και του RER. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται καθημερινά κάθε 20 λεπτά, από τις 08:00 μέχρι τις 24:00.

 

 

DREAM CASTLE 4*                       40,Av. de la Fosse des Pressoirs, 77703 Magny-le-Hongre

https://www.dreamcastle-hotel.com

Το Dream Castle Hotel Marne La Vallee περιβάλλεται από μια λίμνη και κήπους και προσφέρει εσωτερική πισίνα, σπα και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τη Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού και τον σταθμό Marne-la-Vallée-Chessy του RER.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια και σουίτες διαθέτουν διακόσμηση εμπνευσμένη από τους Σωματοφύλακες και το Κάστρο του Πότσνταμ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ.

Το εστιατόριο The Kitchen του ξενοδοχείου προσφέρει πλήρες αμερικανικό μπουφέ πρωινού με μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα και αρτοσκευάσματα. Είναι επίσης ανοιχτό κάθε βράδυ με a la carte μενού. Το μπαρ προσφέρει σνακ από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο Dream Castle Spa, το οποίο περιλαμβάνει θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, υδρομασάζ, γυμναστήριο, υπηρεσίες μασάζ και διάφορες περιποιήσεις ομορφιάς.

 

 

RADISSON BLU HOTEL 4*       40 La Mare Houleuse Allée De, 77700 Magny-le-Hongre, Γαλλία                         

                                                                                                                                     https://www.radissonhotels.com/en-us/

To Radisson Blu βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από την Ντίσνεϋλαντ και 4χλμ. από το Εμπορικό Κέντρο Val d'Europe και τον ομώνυμο σταθμό του RER. Προσφέρει σύγχρονα δωμάτια με θέα στη γύρω περιοχή, κέντρο ευεξίας και 2 εστιατόρια.

Τα δωμάτια του Radisson διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, παροχές για τσάι και καφέ και δωρεάν internet υψηλής ταχύτητας. Τα καλαίσθητα δωμάτια και οι σουίτες έχουν θέα στο γήπεδο του γκολφ, ενώ σε ορισμένες μονάδες υπάρχει ξεχωριστό σαλόνι.

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, το μπαρ με ναργιλέδες είναι ανοιχτό μέχρι τη 01:00. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε κοκτέιλ δίπλα στο τζάκι ή στη βεράντα με θέα στον κήπο.

Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από το ξενοδοχείο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό Marne la Vallee-Chessy και την Disneyland® Paris.

Το κατάλυμα έχει βραβευτεί με οικολογικό σήμα Green Key και φέρει πιστοποίηση ασφαλείας Safehotels. Το κέντρο ευεξίας παρέχει γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ και θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα. Η είσοδος στο κέντρο ευεξίας είναι δωρεάν από τις 06:00 έως τις 23:00 για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Υπάρχει επίσης το σπα Volup’Thé, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε ή να απολαύσετε διάφορες περιποιήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι περιπέτειας Scarlet's Secret που διοργανώνει το ξενοδοχείο.