Skip to main content

Ρομαντική απόδραση στις Αγγλικές Λίμνες 6 μέρες 21, 22, 28/12 απο 899,00

 
6 μέρες Μπάθ - Τσέστερ - Εθνικός Δρυμός Αγγλικών Λιμνών - Γιόρκ - Λονδίνο. Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* sup & 4* και πλούσιο Αγγλικό πρωινό στα ξενοδοχεία σε μπουφέ.
 
Πρόγραμμα (6 μέρες)
1Ημέρα ΜΠΑΘ η ομορφότερη Γεωργιανή Πόλη της Βρετανίας
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την BRITISH AIRWAYS για το αεροδρόμιο Χή- θροου Τέρμιναλ 5. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το Μπαθ μια πόλη συχνά κατάμεστη από κόσμο, που, εκτός από τη λαμπρή αισθητική της προσφέρεται ιδιαίτερα για βόλτα και χάζι. Από τον 1ο έως το 5ο αιώνα ήταν από τις πιο δημοφιλής Ρωμαϊκή πόλη, τα πλούσια σε άλατα νερά και οι φυσικές θερμές πηγές διασφάλισαν το πλούτο της πόλης ανά τους αιώνες. Περιήγηση και ελεύθερος χρόνος. Αργά το απόγευμα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Μπρίστολ
2Ημέρα ΤΣΕΣΤΕΡ μια αρχιτεκτονική απόλαυση
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Τσέστερ. Θα περάσουμε από μεσαιωνικούς πεζόδρομους για να θαυμάσουμε τις κλειστές εμπορικές στοές τα διάσημα Ρόουζ. Θα δούμε το μεγαλύτερο Ρω- μαϊκό αμφιθέατρο της Βρετανίας, τον καθεδρικό Ναό και το πανέμορφο Βικτοριανό Δημαρχείο στη κεντρική πλατεία της πόλης. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενη επίσκεψη μας το Λίβερπουλ μια ευχάριστη και ολοζώντανη πόλη, Ελεύθερος χρόνος στο Άλμπερτ Ντοκ, είναι το πιο σύγχρονο στολίδι της πόλης – Βικτοριανές αποθήκες που μετατράπηκαν σε Μουσεία, μαγαζιά και καφέ. Αργά το απόγευμα τακτο- ποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ.
3Ημέρα ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΛΙΜΝΩΝ η ομορφότερη εξοχή της Ευρώπης
  Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη Αγγλική εξοχή. Ο εθνι- κός δρυμός των Αγγλικών Λιμνών είναι από τις πιο γραφικές περιοχές της Βρετανίας, ταυτόχρονα ποιμενική και άγρια, διάσπαρτη από μικρές και μεγάλες λίμνες, και κοπάδια από πρόβατα με ξερολι- θιές ενδιάμεσα και επαύλεις που κόβουν την ανάσα. Η περιοχή έχει απαθανατισθεί τόσο από ζωγρά- φους όσο και από λογοτέχνες, είναι το λίκνο του Αγγλικού ρομαντισμού. Ελεύθερος χρόνος. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Γιορκ.
4Ημέρα ΓΙΟΡΚ μια πόλη που πρέπει να επισκεφτεί κάθε ταξιδιώτης
  Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας. Μια πόλη που περιβάλλεται από αρχαία τείχη, μεσαιωνικά στενά σοκάκια, σπουδαία μουσεία, όμορφες πλατείες και επιβλητικές Εκκλησίες. Μαζί θα περιηγηθούμε περνώντας από τους Κήπους του Μουσείου, για να φτάσουμε στη έξοχη Μητρόπο- λη Γιορκ Μίνστερ - την μεγαλύτερη μεσαιωνική Εκκλησία στη Βόρεια Ευρώπη. Ελεύθερος χρόνος.
5Ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας το Λονδίνο. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας με αρκετές στάσεις για φωτογραφίες στα κυριότερα αξιοθέατα Big Ben, London Eye,Tower Bridge, Buckingham Palace, και περίπατο στις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Λονδίνο
6Ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ Χριστουγεννιάτικες αγορές
  Μπουφέ Αγγλικό πρόγευμα και ελεύθερη μέρα για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να ξεκινήσετε από την Όξφορντ Στριτ, τη πιο εμπορική οδό της Ευρώπης, τη πανέμορφη Ρίντζεντ Στριτ. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο Χήθροου για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες
Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά,
χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Επιβάρυνση Γκρουπ Πρωτοχρο-
νιάς 150 €.
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: 3* & 4* HOTELS IN UK
 21/12/2014 εώς 26/12/201422/12/2014 εώς 27/12/201428/12/2014 εώς 02/01/2015
Δίκλινο € 899.00 € 899.00 € 899.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 709.00 € 709.00 € 709.00
Μονόκλινο € 1115.00 € 1115.00 € 1115.00
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ
  • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*sup & 4*
  • Πλούσιο Αγγλικό πρωινό στα ξενοδοχεία σε μπουφέ
  • Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία βάση προγράμματος
  • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτικά έντυπα - χάρτες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας και τοπικοί αντιπρόσωποι
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 155 €. Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά. Ποτά και αναψυκτικά. Είσοδοι σε μουσεία κάστρα, κρουαζιέρες και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.