Skip to main content

Κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή απο 675€ 28ηΟκτ14



6, 8 μέρες στη Νίκαια - Κάννες - Γκουρντον - Τουρέτ - Σαν Πωλ ντε Βανς - Εζ μουσείο αρωμάτων Fragonard - Μονακό - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό - Βιλ Φρανς. Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
Πρόγραμμα (6 μέρες)


Ημέρα 1     Αθήνα - Νίκαια ξενάγηση πόλης - Κάννες (προαιρετική επίσκεψη Μόντε Κάρλο)    
    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Νίκαια με απευθείας πτήση της AIR FRANCE ή με την SWISS INTERNATIONAL με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στο αεροδρόμιο με άμεση αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες όπου και θα τακτοποιηθούμε στα ξενοδοχεία NOVOTEL CANNES MONTFLEURY 4* (www.novotelcom) ή στο SUITE NOVOTEL 4* (www.suitenovotel.com). Το βράδυ ελεύθερος χρόνος να περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, αλλά και να φωτογραφηθούμε στο κόκκινο χαλί που βρίσκεται στο παλάτι. Για το δείπνο σας προτείνουμε τα γραφικά ταβερνάκια και για το ποτό σας το Charlie’s Bar.  

 
Ημέρα 2     Κάννες - Εζ μουσείο αρωμάτων Fragonard - Μονακό    
    Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Θα συνεχίσουμε στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο με τη συλλογή του εξερευνητή Ζακ Ιβ Κουστό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας Γκριμάλντι. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια αλλά και να γευματίσετε στο Le Pinocchio. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.    


Ημέρα 3     Κάννες - (προαιρετική εκδρομή Μασσαλία - Εξ αν Προβάνς)    
    Πρόγευμα, η ημέρα είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή στην Μασσαλία και στη Εξ αν Προβάνς. Πρώτος μας σταθμός το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, η Μασσαλία, θα δούμε τα δίδυμα κάστρα, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ.Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Εξ, θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο, με έναν από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, τη πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόϊ. Μην ξεχάσετε να απο λαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό Les Deux Garcons αγα πημένο στέκι του Πολ Σεζάν.Το απόγευμα επιστροφή Κάννες και στο ξενοδοχείο μας.    


Ημέρα 4     Κάννες - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό    
    Πρόγευμα, αναχώρηση για τα θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πόρτ Γκριμό που θεωρείται η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2500 κτίσματα πάνω στα κανάλια. Βαρκάδες, βόλτες και καλό γεύμα σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. Επι- στροφή στο ξενοδοχείο.

    
Ημέρα 5     Κάννες - Βίλλα “Rothschild” & “Κύριλλος” - Βιλ Φρανς    
    Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τη βίλλα “Rothschild” με τους υπέροχους κήπους και τη βίλλα “Κύριλλος” που αποτελεί αντίγραφο μιας Αθηναϊκής Βίλλας των κλασικών χρόνων.Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την αινιγματική Βιλφράνς. Η ελεύθερη από δασμούς πόλη στεγάζεται σε έναν υπέροχο όρμο. Θα περπατήσουμε στην τάφρο του κάστρου της και στη σκεπαστή οδό αλλά και στο λιμανάκι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στις Κάννες και στο ξενοδοχείο μας.    


Ημέρα 6     Κάννες - Νίκαια - Αθήνα    
    Πρόγευμα χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά μας στο αε ροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής μας.    


Περισσότερες πληροφορίες

Τιμολογιακή πολιτική


SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.


Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: NOVOTEL CANNES MONTFLEURY
    04/09/2014 εώς 09/09/2014     11/09/2014 εώς 16/09/2014     24/10/2014 εώς 29/10/2014
Δίκλινο     € 795.00     € 795.00     € 745.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 635.00     € 635.00     € 585.00
4ο άτομο
1-12 ετών     € 635.00     € 635.00     € 585.00
Μονόκλινο     € 1155.00     € 1155.00     € 1065.00

Ξενοδοχείο: SUITE NOVOTEL
    28/08/2014 εώς 02/09/2014     04/09/2014 εώς 09/09/2014     11/09/2014 εώς 16/09/2014     24/10/2014 εώς 29/10/2014
Δίκλινο     € 725.00     € 725.00     € 725.00     € 675.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 605.00     € 605.00     € 605.00     € 555.00
4ο άτομο
1-12 ετών     € 605.00     € 605.00     € 605.00     € 555.00
Μονόκλινο     € 960.00     € 960.00     € 960.00     € 910.00

Ξενοδοχείο: COLETTE
    28/08/2014 εώς 02/09/2014
Δίκλινο     € 725.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 605.00
4ο άτομο
1-12 ετών     € 605.00
Μονόκλινο     € 960.00


Πρόγραμμα (8 μέρες)


Ημέρα 1     Αθήνα - Νίκαια - Κάννες    
    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Νίκαια με απευθείας πτήση της AIR FRANCE ή με την SWISS INTERNATIONAL με ενδιάμεσο σταθμό . Άφιξη στο αεροδρόμιο "Κοτ Ντ' Αζουρ", το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γαλλίας και αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες όπου και θα τακτοποιηθούμε στα κεντρικά ξενοδοχεία NOVOTEL CANNES MONTFLEURY 4* ( www.novotelcom ) χτισμένο σε ένα πανέμορφο ανθισμένο λόφο με κήπους και μεγάλη πισίνα ή στο SUITE NOVOTEL 4* ( www.suitenovotel.com ) σε απόσταση περιπάτου από την κοσμοπολίτικη παραλία της Croisette . Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, τόπος συνάντησης των πλουσίων όλου του κόσμου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα εντυπωσιακά πλωτά παλάτια στο λιμάνι των Καννών αλλά και να φωτογραφηθούμε με φόντο το περίφημο κόκκινο χαλί που βρίσκεται στο παλάτι, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται το διασημότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου. Για το δείπνο σας προτείνουμε τα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς πόλης και για το ποτό σας η πρόταση μας είναι το ατμοσφαιρικό Charlie’s Bar με την φοβερή μουσική.


Ημέρα 2     Κάννες - εκδρομή στα χωριά της Προβηγκίας Μουζέν - Γκουρντον - Τουρέτ - Σαν Πωλ ντε Βανς    
    Μετά το πρόγευμα εκδρομή στα χωριά της Προβηγκίας. Θα ξεκινήσουμε για το Μουζέν ένα πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό, σε σχήμα κοχυλιού. Περιβάλλεται από βουνά, πυκνά δάση και από εκτάσεις με ελαιόδεντρα. Χαρακτηρίζεται από καλοδιατηρημένα κτίρια γαλλικής αρχιτεκτονικής και από πολύχρωμα σαγηνευτικά τοπία, έχοντας αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς καλλιτέχνες και διασημότητες στο πέρασμα των χρονών, όπως ο Πικάσο, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Κρίστιαν Ντιόρ και πολλοί άλλοι. Στο χωριό του Μουζέν, ο Πικάσο πέρασε τα 15 τελευταία χρόνια της ζωής του, όπου και απεβίωσε και σήμερα το μουσείο φωτογραφίας του χωριού εκθέτει φωτογραφικό υλικό σημαντικών έργων του ζωγράφου. Επόμενο σημείο αναφοράς μας θα είναι ο ορισμός του χωριού αετοφωλιά, η περίφημη Γκουρντόν σκαρφαλωμένη στο βράχο με θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Χρόνος για αγορές και καφέ αλλά και φωτογραφίες με φόντο το μεσαιωνικό της κάστρο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό της Βιολέτας και των καλλιτεχνών, την Τουρέτ, με τα όμορφα σοκάκια της και τα γραφικά της εστιατόριά, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Το Chez Grand Mere είναι η δική μας πρόταση. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αριστοκρατικό χωριό Σαν Πωλ ντε Βανς. Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία, αποδώστε φόρο τιμής στο Μαρκ Σαγκάλ, πιείτε το ρόφημα σας στo ιστορικό καφέ Le Tilleul και επισκεφθείτε το ίδρυμα Μεγκτ με την πλούσια συλλογή έργων επιφανών καλλιτεχνών της μοντέρνας τέχνης όπως ο Μιρό, ο Μπρακ και ο Σαγκάλ. Μη λησμονήσετε να ανεβείτε στο γοτθικό καθεδρικό ναό του χωριού όπου φυλάσσεται η Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας, πίνακας που αποδίδεται στον Τιντορέτο.


Ημέρα 3     Κάννες - Νίκαια (προαιρετική επίσκεψη Μόντε Κάρλο)    
    Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την περιήγησή μας στην πόλη της Νίκαιας. Θα ξεκινήσουμε από την παλιά πόλη όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη διάσημη πλατεία Μασενά, αφιερωμένη στον ομώνυμο στρατηγό. Θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας, καθώς και για το μεσημεριανό μας φαγητό στα πάμπολλα και όμορφα μπιστρό. Η πρόταση μας είναι το Mama Delice Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τις Κάννες και το ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες που ολοκληρώθηκαν υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του Καρόλου Γκαρνιέ. Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στο μπαρ του Cafe de Paris. Δοκιμάστε Kir Royal στο Le Bar Americain στις σάλες του Hotel de Paris παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου, και χορέψτε στους ρυθμούς του Buddha Bar. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο μας.


Ημέρα 4     Κάννες - Εζ μουσείο αρωμάτων Fragonard - Μονακό    
    Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε τη μύτη σας για τις αγορές σας. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό, τα διαμερίσματα των Πριγκιπισσών και τους εξωτικούς κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσμο, τής οικογένειας Γκριμάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέϊς και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ'. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να ικανοποιήσετε τον καταναλωτισμό σας στα μαγαζιά του βράχου αλλά και να γευματίσετε στο Le Pinocchio, το καλύτερο Ιταλικό εστιατόριο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 

   
Ημέρα 5     Κάννες - (προαιρετική εκδρομή Μασσαλία - Εξ αν Προβάνς)    
    Μετά το πρόγευμα, η ημέρα σας είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην περιοχή της Προβηγκίας, ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας στην Μασσαλία και στη Εξ αν Προβάνς. Πρώτος μας σταθμός το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, η Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα - φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα στο Miramar, το καλύτερο εστιατόριο του λιμανιού ή στο Le Cirque, και ψώνια στο πολυκατάστημα Galleries Lafayette. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη των νερών, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στοιστορικό της κέντρο, όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από το 13ο έως και το 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό Les Deux Garcons αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Το απόγευμα επιστροφή Κάννες και στο ξενοδοχείο μας.


Ημέρα 6     Κάννες - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό    
    Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα λαοφιλή θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ, καταφύγιο του Φρεντερίκο Μιστράλ, όπου θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής των διάσημων κατοίκων και επισκεπτών της. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως το Cafe de Paris, και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πόρτ Γκριμό που θεωρείται, όχι άδικα ως η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2500 κτίσματα πάνω στα κανάλια που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 1962 περιμένει να σας δείξει τις ομορφιές του. Βαρκάδες, βόλτες και καλό γεύμα σας είναι κάποια από αυτά που σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.    


Ημέρα 7     Κάννες – Βίλλα “Rothschild” & “Κύριλλος” – Βιλ Φρανς
    Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τη βίλλα “Rothschild” με τους υπέροχους κήπους και τη βίλλα “Κύριλλος” που αποτελεί αντίγραφο μιας Αθηναϊκής Βίλλας των κλασικών χρόνων . Νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την αινιγματική Βιλφράνς. Η ελεύθερη από δασμούς πόλη όπως σημαίνει και το όνομα της στεγάζεται σε έναν υπέροχο όρμο που αποτελεί το καταφύγιο των διασήμων. Θα περπατήσουμε στην τάφρο του κάστρου της και στη σκεπαστή οδό αλλά και στο λιμανάκι όπου βρίσκονται υπέροχα εστιατόρια για θαλασσινές γεύσεις. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στις Κάννες και το ξενοδοχείο μας.    
Ημέρα 8     Κάννες - Νίκαια - Αθήνα    
    Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα εφόσον το επιτρέπει η πτήση για προσωπικές δραστηριότητες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας για τη πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.


Τιμοκατάλογοι


Ξενοδοχείο: NOVOTEL CANNES MONTFLEURY
    02/09/2014 εώς 09/09/2014     09/09/2014 εώς 16/09/2014
Δίκλινο     € 925.00     € 925.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 705.00     € 705.00
4ο άτομο
1-12 ετών     € 705.00     € 705.00
Μονόκλινο     € 1375.00     € 1375.00

Ξενοδοχείο: SUITE NOVOTEL
    02/09/2014 εώς 09/09/2014     09/09/2014 εώς 16/09/2014
Δίκλινο     € 805.00     € 805.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 640.00     € 640.00
4ο άτομο
1-12 ετών     € 640.00     € 640.00
Μονόκλινο     € 1135.00     € 1135.00


Περιλαμβάνονται

    Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE ή την SWISS INTERNATIONAL με ενδιάμεσο σταθμό
    Πέντε ή επτά διανυκτερεύσεις στις Κάννες στα επιλεγμένα ξενοδοχεία NOVOTEL CANNES MONTFLEURY 4* ή SUITE NOVOTEL 4*
    Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
    Σύγχρονο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις, ως πρόγραμμα
    Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
    Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

    Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 με την AIR FRANCE & € 185 με την SWISS. Για τις αναχωρήσεις 26 & 28 /08 με την Air France οι φόροι διαμορφώνονται στα € 190, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.