Skip to main content

Παρισι 4 μερες 25/10/14

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ & ΤΗ DISNEYLAND       25 – 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 (4 ΜΕΡΕΣ)

Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα – Ξενάγηση Πόλης - Λούβρο – Βερσαλλίες  (Disneyland)

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

(ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ)

Millennium Opera 4****

(στηνΌπερα)

 

€ 688

€ 988

 

€ 618  (2 ενηλ + 1 παιδί κάτω των 8 ετών)

NovotelTourEiffel4****

€ 698

€ 998

 

€ 628  (2 ενηλ + 1 παιδί κάτω των 14 ετών)

€ 628  (2 ενηλ + 2 παιδιά κάτω των 14 ετών)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Παρίσι – Αθήνα  με την AirFrance

3διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας

Πρόγευμα καθημερινά  

Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο 

Πανοραμική Ξενάγηση πόλης με την άφιξη

Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου και  στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών  (η ξενάγηση γίνεται εξωτερικά) 

Εισιτήριο για μίνι – κρουαζιέρα στον Σηκουάνα  

Εκπτωτικό κουπόνι αγορών για τα πολυκαταστήματα  ‘Galleries Lafayette’

Υπηρεσίες Ελληνόφωνου ξεναγού  üΑσφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού

ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται: 

Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας  και ασφάλεια ατυχημάτων € 155. Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, πάρκα (πληρώνονται επιτόπου), γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε  δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Προαιρετική εκδρομή στη Disneyland(μεταφορές) €28 κατ’άτομο.

Τιμές εισόδων:  Ντίσνευλαντ: € 71 κατ’ άτομο,  Παιδική τιμή: € 64.  Είσοδος στο Λούβρο : € 17 κατ΄ άτομο.

Βερσαλλίες: € 17 κατ΄ άτομο. Τα  παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν είσοδο στο Λούβρο & στις Βερσαλλίες.

 

Οι πτήσεις μας με την Air France

25/10/14       ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ     06.30 – 09.00

28/10/14       ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ     18.30 – 22.45

 

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ & ΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ           4 μέρες

1.  ΑΘHNA– ΠΑΡΙΣΙ (ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων και την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπος του Γραφείου μας. Μεταφορά στην πόλη και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό όπου θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι γιορτινά φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η επιβλητική NotreDame(Παναγία των Παρισίων) καθεδρικός γοτθικού ρυθμού, με τα περίφημα γλυπτά και το εντυπωσιακό βιτρώ, το Πάνθεον, οι πολύχρωμοι κήποι του Λουξεμβούργου, η περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.  

Toβράδυ βγείτε μια βόλτα και θαυμάστε τη λεωφόρο Champs-Elyséesαπό την Αψίδα του Θριάμβου (ArcdeTriomphe) μέχρι την Πλατεία της Ομονοίας (PlacedelaConcorde). Επίσης πολύ ξεχωριστά μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας στη γραφική Μονμάρτη, την αγαπημένη περιοχή των καλλιτεχνών με την ομώνυμη εκκλησία της Σακρ – Κερ, χτισμένη πάνω στο λόφο. Τα σοκάκια της Μονμάρτης προσφέρονται για περιπλάνηση και είναι πλημμυρισμένα από μικρά μπιστρό και καφέ για ποτό, φαγητό και διασκέδαση.

2. ΠΑΡΙΣΙ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ στις ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα έχουμε ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου και επίσκεψη στις Βερσαλλίες. Τα ανάκτορα-πρότυπο των περισσοτέρων παλατιών στην Ευρώπη σας περιμένουν. Η ξενάγηση θα γίνει εξωτερικά κατά τη διαδρομή μας και στη συνέχεια θα επισκεφτείτε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70 μέτρων. Στις οροφές και στους τοίχους δεσπόζουν οι τοιχογραφίες και άλλα διάφορα έργα τέχνης από τους καλύτερους ζωγράφους της Ευρώπης εκείνης της εποχής, με ανεκτίμητη αξία. Το ανάκτορο των Βερσαλλιών είναι γνωστό και για τους τεράστιους κήπους του μαζί με πολλά συντριβάνια και αγάλματα.  Στη συνέχεια επιστρέφοντας στην πόλη θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Λούβρου. Εκεί σας περιμένουν μαζί με άλλα εκθέματα, οι τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Συνεχίστε αν θέλετε και στις άλλες πτέρυγες του μουσείου. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για μια γνωριμία με τη γοητευτική αγορά του Παρισιού. Αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα GalleriesLafayetteκαι Printempsαξιοποιώντας και τις εκπτωτικές κάρτες που σας έχουμε δώσει.

3. ΠΑΡΙΣΙ (προαιρετική ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα επισκεφτούμε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια  παλάτια  και  ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνευλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’n’Roller Coaster, κ.ά. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.  Το βράδυ, για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το φαντασμαγορικό σώου του ParadisLatin, στο θέατρο που το έχει σχεδιάσει ο Άιφελ, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες χορεύτριες, με παραδοσιακό γαλλικό χορό καν-καν, ζογκλέρ, και διασκεδαστικό showman…

4. ΠΑΡΙΣΙ (ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ) - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12 το μεσημέρι) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έχετε αρκετές ώρες ελεύθερες στο όμορφο Παρίσι. Σας  προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σήμερα τα εισιτήρια που σας δώσαμε για τα Bateaux Parisiens, για μια μικρή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα (χωρίς μεταφορές προς/από τις προβλήτες). Τα πλοιάρια αναχωρούν κάθε μία ώρα περίπου με εκκίνηση μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Θα κυλήσετε απαλά κάτω από θρυλικές γέφυρες και θα δείτε γωνιές ιστορικές που δεν βλέπονται, παρά μόνο με πλοιάριο. Ανεβείτε και στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Αϊφελ και αν θέλετε περπατήστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Στη συνέχεια συνάντηση στο ξενοδοχείο σας για μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του όμορφου ταξιδιού σας.

Σημείωση: Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Η σειρά των υπηρεσιών μπορεί να αλλάξει λόγω αργιών ή για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού.

 

Προαιρετική βραδινή διασκέδαση στο διάσημο ‘PARADIS LATIN’   

Το βράδυ, για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού, σας προτείνουμε το φαντασμαγορικό σώου του Paradis Latin με σαμπάνια, στο θέατρο που το έχει σχεδιάσει ο Άιφελ, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες χορεύτριες, με παραδοσιακό γαλλικό χορό καν-καν, ζογκλέρ, και διασκεδαστικό showman.

Show& δείπνο

Ενήλικας  € 105 /   Παιδική τιμή: € 65 (02-12 ετών).

Το μενού περιλαμβάνει:

Apéritif,  σαλάτα  Νιcoise, ψητή RibSteakμε τηγανιτές πατάτες, Sorbet, 1/2  μπουκάλι κρασί Bordeaux, 1/4 μπουκάλι σαμπάνια, 1/2 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό.

Το παιδικό μενού περιλαμβάνει αναψυκτικά απεριόριστα (αντί κρασιών και σαμπάνιας).

 

Show με ποτό

                                    Ενήλικας  € 85  /  Παιδική τιμή : € 55 (02-12 ετών )

                                 Περιλαμβάνει: ½ μπουκάλι σαμπάνια για τους ενήλικες /  αναψυκτικά για τα παιδιά.

       Προσοχή ! Oι παραπάνω τιμές για το ParadisLatin είναι ειδικές και ισχύουν μόνο με προ-αγορά από το Γραφείο μας με την κράτησή σας. Δεν περιλαμβάνονται οι μεταφορές σας από / προς το ParadisLatin.