Skip to main content

Γαλλική Ριβιέρα & Μονακό Οκτώβριος-Νοέμβριος

6 μέρες αεροπορικώς με AIR FRANCE και διαμονή στο επιλεγμένο NH NICE 4*, στην  Νίκαια με μπουφέ πρωινό καθημερινά. Κάννες - Μονακό - Σαν Πωλ Ντε Βανς - Νίκαια - Εζ

Αναχωρήσεις : 26 Οκτωβρίου &  28 Νοεμβρίου, 6 μέρες

 

Μέρα:
Αθήνα - Νίκαια
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Νίκαια. Άφιξη στο αεροδρόμιο "Κοτ Ντ' Αζυρ", το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γαλλίας . Άφιξη στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH NICE 4* ( www.nh-hotels.com ) ή παρόμοιο και τακτοποίηση στα δωμάτια.
Μέρα:
Νίκαια - περιήγηση πόλεως ( Μόντε Κάρλο )
Μπουφέ – πρόγευμα και η περιήγηση, θα ξεκινήσει από την παλιά πόλη όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών, ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Ακολουθεί η διάσημη πλατεία Μασενά και θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια ή καφέ. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο.
Μέρα:
Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς - Κάννες
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μεσαιωνικό χωριό αετοφωλιά Σαν Πωλ ντε Βανς. Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία, αποδώστε φόρο τιμής στο Μαρκ Σαγκάλ, πιείτε το ρόφημα σας στα ιστορικά του καφέ . Μη λησμονήσετε να ανεβείτε στο γοτθικό καθεδρικό ναό του χωριού όπου φυλάσσεται η Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας, πίνακας που αποδίδεται στον Τιντορέντο. Πριν το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τις κοσμοπολίτικες Κάννες . Θα περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, τόπος συνάντησης των πλουσίων όλου του κόσμου, θα θαυμάσουμε τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα εντυπωσιακά πλωτά παλάτια στο λιμάνι των Καννών αλλά και θα φωτογραφηθούμε στο περίφημο κόκκινο χαλί καθώς και στο «παλάτι», που κάθε χρόνο πραγματοποιείται το διασημότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου.
Μέρα:
Νίκαια - Eζ «μουσείο αρωμάτων» - Μονακό
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε τη «μύτη» σας για τις αγορές σας. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο , τα διαμερίσματα των Πριγκιπισσών και τους εξωτικούς κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου βρίσκονται οι τάφοι της Γκριμάλντι. . Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι και εν συνεχεία θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια.
Μέρα:
Νίκαια (Εξ αν Προβάνς - Μασσαλία)
Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε για την Εξ αν Προβάνς και τη Μασσαλία ( έξοδα ατομικά ) . Πρώτος σταθμός είναι η πόλη των νερών όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ . Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα . Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις μπουτίκ της πόλης. Πριν το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, τη Μασσαλία. Με την είσοδο μας στην πόλη θα περάσουμε από τις αερογέφυρες έχοντας μοναδική θέα του λιμενοβραχίονα του κόλπου, για να βγούμε στο παλιό λιμάνι. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα . Ελεύθερος χρόνος . Το απόγευμα επιστροφή στη Νίκαια και στο ξενοδοχείο μας.
Μέρα:
Νίκαια - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας και πτήση επιστροφής στην Ελλάδα .
Τιμή κατ' άτομο 
Αναχωρήσεις 26 Οκτωβρίου &  28 Νοεμβρίου, 6 μέρες

26 Οκτωβρίου 28 Νοεμβρίου
Δίκλινο535499
3ο άτ. έως 12 ετ.435399
Μονόκλινο755725
Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE
Πέντε (5) διαν/σεις στη Νίκαια στο NH NICE 4*
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Σύγχρονο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις, ως πρόγραμμα
Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 137 €
Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.
Σημείωση:
Στην αναχώρηση του Νοεμβρίου η επιστροφή πραγματοποιείτε μέσω Παρισιού και οι φόροι διαμορφώνονται στα 165 ευρώ