Skip to main content

Γαλλική Ριβιέρα - Μονακό ΠΑΣΧΑ,ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ,ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

5 ή 6 μέρες Νίκαια - Μονακό - Εζ - ΒιλΦράνς - Κάνες - Εξ αν Προβάνς - Μασαλία - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό. Πτήσεις με την SWISS και διαμονή στο επιλεγμένο και κεντρικό COLETTE 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

 

Μέρα:
Αθήνα - Νίκαια – Βιλ Φρανς – Κάννες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την SWIS INTERNATIONAL (πρωί από Αθήνα & βράδυ από Νίκαια) για τη Νίκαια. Άφιξη & και αναχώρηση για την αινιγματική Βιλ Φρανς που αποτελεί το καταφύγιο των διάσημων. Θα περπατήσουμε στην τάφρο του κάστρου της και στη σκεπαστή οδό αλλά και στο λιμανάκι όπου βρίσκονται υπέροχα εστιατόρια για θαλασσινές γεύσεις. Αργά το μεσημέρι άφιξη στις Κάννες και τακτοποίηση στο επιλεγμένο και κεντρικό ξενοδοχείο COLETTE 4* (www.hotelcolette.com). Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, τόπος συνάντησης των πλουσίων όλου του κόσμου. Διανυκτέρευση.

 

Μέρα:
Κάννες - Νίκαια ( Μόντε Κάρλο )

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Νίκαια όπου και θα περιηγηθούμε. Θα ξεκινήσουμε από την παλιά πόλη, όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών και τα παζάρια της όπως και ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη διάσημη πλατεία Μασενά και θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας. Επιστροφή στις κοσμοπολίτικες Κάννες. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας. Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια, απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στα μπαρ του καφέ ντε Παρί και στις σάλες του Οτέλ ντε Παρί παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

Μέρα:
Κάννες - μουσείο αρωμάτων - Μονακό

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας Γκριμάλντι. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι ! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την Νίκαια όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση στην Ορθόδοξη Μητρόπολη της Κυανής Ακτής αφιερωμένη στον Άγιο Σπυρίδωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Μέρα:
Κάννες - προαιρετική εκδρομή στην Εξ αν Προβάνς - Μασσαλία

Μετά το πρόγευμα, η ημέρα σας είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην περιοχή της Προβηγκίας, ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας στην Εξ αν Προβάνς και στη Μασσαλία. Πρώτος μας σταθμός είναι η πόλη των νερών όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Πριν το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, τη Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα και ψώνια στο πολυκατάστημα Γκαλερί λα Φαγέτ. Το απόγευμα επιστροφή στις Κάννες και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

Μέρα:
Κάννες - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα λαοφιλή θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ, όπου θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής των διάσημων κατοίκων και επισκεπτών της. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πόρτ Γκριμό που θεωρείται, όχι άδικα ως η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2500 κτίσματα πάνω στα κανάλια που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 1962 περιμένει να σας δείξει τις ομορφιές του. Βαρκάδες, βόλτες και καλό γεύμα σας είναι κάποια από αυτά που σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Κάννες – Νίκαια – Αθήνα
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για προσωπικές δραστηριότητες. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Νίκαιας και την πτήση της επιστροφής

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 27 Απρ. 2, 3, 7 Μαΐου & 20 Ιουνίου 5, 6 μέρες
     
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣΠΑΣΧΑ
 27 Απρ.- 1 Μαΐου & 7-11 Μαΐου 5 μέρες3-7 Μαΐου, 5 μέρες
 SMART PRICE έως 12/4 SMART PRICE έως 12/4 
Δίκλινο499529579635
3ο ατ. έως 12 ετ.332352392435
Μονόκλινο640670750795
     
 ΠΑΣΧΑΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
 2-7 Μαΐου, 6 μέρες20-24 Ιουν., 5 μέρες
 SMART PRICE έως 12/4 SMART PRICE έως 13/5 
Δίκλινο645695599665
3ο ατ. έως 12 ετ.425465462495
Μονόκλινο850915795865

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165 περίπου. Επιβάρυνση από άλλες πόλεις € 100.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με την SWISS INTERNA TIONAL
     Τέσσερις (4) ή πέντε ( 5 ) διαν/σεις στις Κάννες στο επιλεγμένο και κεντρικό COLETTE 4*
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Σύγχρονο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις, ως πρόγραμμα
     Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.
Σημειώσεις:
     Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Στο πενθήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 1η μέρα.