Skip to main content

Oktoberfest, η γιορτή του Μονάχου από 785€


10 μέρες Zέεφελντ - Μόναχο - λίμνη Χέρρεν Κίεμζεε - Κίτζμπυελ - Σάλτζμπουργκ - Ίνσμπουργκ μουσείο Σβαρόβσκι - Μπολζάνο - κάστρο Νοϊσβανστάιν - Ομπεραμεργκάου - Πάντοβα.
Πρόγραμμα (10 μέρες)


Ημέρα 1     Αθήνα - Πάτρα / πλοίο    
    Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.  

 
Ημέρα 2     Ανκόνα (Τυρόλο)    
    Άφιξη στην Ανκόνα και ξεκινάμε με πορεία βόρεια διασχίζοντας την περιοχή των Δολομιτών και του Μπρένερο (Γέφυρα της Ευρώπης) για να φθάσουμε στην καταπράσινη περιοχή του Τυρόλου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο SPORTHOTEL IGLS 4* (www.sporthotel-igls.com) στο Igls. Τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο.

    
Ημέρα 3     Λίμνη Χέρρεν Κίεμζεε & Παλάτι Κενινγκσλός    
    Σήμερα θα κατευθυνθούμε προς την νοτιοανατολική γωνιά της Γερμανίας και θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι Schloss Herrenchiemsee. Χτισμένο σε δικό του νησί, την υπέροχη Κίεμζεε, στο οποίο θα μεταφερθούμε με ferry από το Πρίεν (έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.


Ημέρα 4     Ίνσμπουργκ - Μουσείο Σβαρόβσκυ & Shopping therapy στο Μόναχο    
    Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Ίνσμπουργκ, με τις πλατείες του, τα γραφικά δρομάκια, το παλάτι. Επόμενος σταθμός το φημισμένο μουσείο Σβαρόβσκυ, για ένα ταξίδι στον κρυστάλλινο κόσμο γνωστών καλλιτεχνών . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μόναχο. Θα περιηγηθούμε στα σημαντικότερα μνημεία της πόλης όπως τη γνωστή πλατεία Marienplatz με το νέο Δημαρχείο, το καταπληκτικό κτίριο της Όπερας, η μουσειακή εκκλησία της Παναγίας και πολλά άλλα. Στον ελεύθερο χρόνο σας επιδοθείτε είτε σε shopping therapy στα πολυτελή καταστήματα, είτε επισκεφθείτε την αξιόλογη Alte Pinakothek, με αριστουργήματα της Αναγέννησης, την Neue Pinakothek, το Deutsches museum, με εκθέματα της σύγχρονης τεχνολογίας, και τμήματα εροναυπηγικής και πολλά άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο. 

   
Ημέρα 5     Κίτσμπυελ - Σάλτσμπουργκ    
    Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Κίτζμπυελ, γνωστό χειμερινό προορισμό για τους λάτρεις του σκι. Στη συνέχεια επίσκεψη στη «Πόλη της Μελωδίας» το Σάλτσμπουργκ, χτισμένο στον ποταμό Σάλτζαχ. Ο καθεδρικός ναός, η πλατεία ανακτόρων, ο γραφικός δρόμος Γκεντραϊντεγκάσσε, το παλιό Δημαρχείο και το σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, είναι μερικά μόνο από όσα θα επισκεφθούμε. Χρόνος στη διάθεσή μας για περιήγηση στην πόλη και βέβαια μην παραλείψετε να ανεβείτε στο κάστρο Hohensalzburg με την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και δείπνο. 

   
Ημέρα 6     Κάστρο Νοϊσβανστάϊν & Όμπεραμεργκάου (Βαυαρία)    
    Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου, παγκόσμια γνωστό για το θέατρο των «Παθών του Χριστού», που αναβιώνει κάθε 10 χρόνια για να τιμήσει ένα τάμα που έγινε το 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας που σάρωνε την κεντρική Ευρώπη. Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ρομαντικής Γερμανίας, φθάνουμε στο επιβλητικό και μεγαλειώδες Κάστρο του Νοϊσβανστάιν (έξοδα ατομικά) που δεσπόζει στο λόφο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.


Ημέρα 7     ...το Μόναχο γιορτάζει “Oktoberfest”    
    Μετά το μπουφέ πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για το Μόναχο, που σήμερα γιορτάζει! Η ίδια η έναρξη του Oktoberfest σηματοδοτείται από τη μεγάλη παρέλαση μήκους 7 χλμ. Στους δρόμους της πόλης που λαμβάνει χώρα και είναι γνωστή & ως «Costume and Riflemen’s Parade». Οι 1.000 περίπου συμμετέχοντες δηλώνουν, με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο, πως το μεγάλο πανηγύρι ξεκινά, προσκαλώντας ολόκληρη την πόλη σε 16 ημέρες ξέφρενων ρυθμών, ατελείωτης μπύρας και εξαιρετικών γερμανικών λιχουδιών! Συμμετέχοντες με παραδοσιακές στολές, «στρατεύματα» με ιστορικές ενδυμασίες, παρελαύνουσες μπάντες, στολισμένες άμαξες, λουλούδια και σημαίες, όλα μαζί δημιουργούν μια εντυπωσιακή απεικόνιση της παραδοσιακής Βαυαρικής επαρχίας. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* περιφερειακά του Μονάχου.


Ημέρα 8     Μπολζάνο - Πάντοβα
    Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Πάντοβα με ενδιάμεση στάση το όμορφο Μπολζάνο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.  

 
Ημέρα 9     Πάντοβα - Ανκόνα    
    Πρωινή αναχώρηση μετά το πρόγευμα, για την Ανκόνα και επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο.  

 
Ημέρα 10     Πάτρα - Αθήνα    
    Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα.    


Περισσότερες πληροφορίες


Σημειώσεις: Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος & κυρίως εξαιτίας των αργιών. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το φαγητό που σερβίρεται στα ξεν/χεια είναι σετ μενού 3 πιάτων.    


Τιμολογιακή πολιτική


ΔΩΡΟ ΔΙΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ. SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: 4* HOTEL(S) IN BAVARIA
    15/09/2014 εώς 24/09/2014
Δίκλινο     € 785.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 555.00
Μονόκλινο     € 995.00


Περιλαμβάνονται

    Εισιτήρια πλοίων σε δίκλινες καμπίνες με την MINOAN
    Πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SPORTHOTEL IGLS 4*
    Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο AMPERVILLA 4* περιφερειακά του Μονάχου η παρόμοιο
    Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στη Πάντοβα
    Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά & πέντε δείπνα συνολικά (μενού 3 πιάτων)
    Μεταφορές, περιηγήσεις ,εκδρομές ως ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
    Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
    Φ.Π.Α.
    ΔΩΡΟ ΔΙΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ

Δεν περιλαμβάνονται

    Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, εισιτήρια σε πλοιάρια, τελεφερίκ και γενικά όπου χρειάζεται είσοδος, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, φιλοδωρήματα, ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο