Skip to main content

Πάσχα στο Μόναχο Βαυαρία 17/04 απο 449,00

5 Ημέρες ✈

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 17/04

Early Booking

 

1η μέρα: Αθήνα-Μόναχο (ξενάγηση)Πρωινή πτήση για το Μόναχο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο & ξενάγηση. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Ελεύθερος χρόνος.

2η μέρα: Μόναχο-Shopping Πρόγευμα και ολόκληρη ημέρα στη διάθεσή σας για να εξερευνήσετε την πόλη ή να περιπλανηθείτε στη μεγαλύτερη αγορά της Γερμανίας.

3η μέρα: Μόναχο-μουσεία & πινακοθήκες Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα παγκοσμίου φήμης μουσεία & πινακοθήκες, όπως η Alte Pinakotek ή το Deutsches Museum. Το βράδυ μπορείτε (ατομικά) να επισκεφθείτε την Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σαλβατόρε στο Μόναχο για να παρακολουθήσετε τη θεία λειτουργία της Αναστάσεως.

4η μέρα: Λίμνη Κίμζεε-Παλάτι Κένινγκσλος Πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ και στη συνέχεια αναχώρηση για μια πανέμορφη εκδρομή στην Αλπική Βαυαρία. Θα κάνουμε στάση στη Λίμνη Κίμζεε, με τα δύο μικρά νησάκια, Χέρεν και Νταμ. Θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ με προορισμό το νησί Χέρεν, όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι Κένινγκσλος, πιστό αντίγραφο του παλατιού των Βερσαλλιών και το μεγαλύτερο σε πλούτο από τα 6 παλάτια του Λουδοβίκου του Β’. Επιστροφή στο Μόναχο.

5η μέρα: Μόναχο-Αθήνα Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Προτείνουμε επίσκεψη (ατομικά) στο Νταχάου, με εύκολη πρόσβαση με τα μαζικά μέσα μεταφοράς. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Το ξενοδοχείο μας ή παρόμοιο

Μόναχο: Hotel Europa Munchen 4* (κεντρικό)

Κόστος κατ’ άτομο

Early booking

2κλινο

1κλινο

Παιδί*

5 ημέρες

449€

479€

+130€

399€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μόναχο-Αθήνα με Lufthansa

√ Μεταφορές/περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν

√ 4 νύχτες διαμονή σε 4* ξενοδοχείο ως άνω √ Πρόγευμα μπουφές καθημερινά

√ Τοπικός ξεναγός κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων

√ Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων

√ Είσοδοι σε μουσεία, επισκέψιμους χώρους όπου υπάρχουν, φέρυ.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

LH1755 17APRΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΧΟ  0625  0800           

LH1754 21APRΜΟΝΑΧΟ ΑΘΗΝΑ  1905 2230