Skip to main content

Κεφαλονιά, 8 ημέρες, από 295,00 - Καλοκαίρι 2014

Κεφαλονιά - 8 ημέρες

Κεφαλονιά - Λευκάδα - Σκορπιός - Σύβοτα - Δρογκαράτης - Σάμη - Σπήλαιο Μελισσάνης - Αγ. Ευφημία - Φισκάρδο - Άσσος - Αγ.Γεράσιμος - Σκάλα - Λειβαθούς - Κουρκουμελάτα - Καλιγάτα - Καταβόθρες - Ιθάκη

ΗΜ/ΝΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 28/06, 05/07, 12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/08, 30/08, 06/09

 

1η ΗΜΕΡΑ Αθήνα - Κεφαλονιά
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση στην Ακράτα. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στην όμορφη Κεφαλονιά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ Λευκάδα - Σκορπιό - Σύβοτα (προαιρετικά)
Μετά το πρόγευμα θα έχουμε ολοήμερη εκδρομή στη Λευκάδα (προαιρετικά). Αναχώρηση από ξενοδοχείο για το λιμάνι της Αγίας Ευφημίας από όπου θα αποπλεύσουμε για τη Λευκάδα. Περνάμε από τα διάφορα νησάκια που περικλείουν το νησί της Λευκάδας, η Μαδουρή, τις σπηλιές του Παπανικολή που πήραν το όνομά τους από το ξακουστό υποβρύχιο που κρυβόταν εκεί τον καιρό του πολέμου, σταματάμε στο Μεγανήσι με το γραφικό παραδοσιακό χωριουδάκι του και συνεχίζουμε για το γύρο του Σκορπιού το ιδιόκτητο νησί του Ωνάση για φωτογραφίες. Περνάμε από το Νυδρί και το νησί του Βαλαωρίτη με κατεύθυνση την πόλη της Λευκάδας. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τα Σύβοτα της Λευκάδας και αναχώρηση για το λιμάνι του Φισκάρδου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ Σπήλαιο Δρογκαράτης - Σάμη - Σπήλαιο Μελισσάνης - Αγ. Ευφημία - Φισκάρδο - Άσσος
Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας είναι ο επόμενος σταθμός μας για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο , αντιπροσωπευτικό δείγμα της οχυρωματικής αρχιτεκτονικής και τον παραθαλάσσιο οικισμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ΗΜΕΡΑ Ελεύθερη ημέρα
Ημέρα ελεύθερη για του επισκέπτες του νησιού μας . Ευκαιρία για μια γνωριμία με την πρωτεύουσα του, το όμορφο Αργοστόλι. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα μουσεία της πόλης, το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα άνετα café. Μπορείτε να πάτε σε μια από τις θαυμάσιες κοντινές παραλίες (Μακρύς – Πλατύς Γυαλός, υπάρχει και αστική συγκοινωνία) για να απολαύσετε την θάλασσα.

5η ΗΜΕΡΑ Αγ.Γεράσιμος - Σκάλα - Λειβαθούς - Κουρκουμελάτα - Καλιγάτα - Καταβόθρες
Αναχώρηση το πρωί για να επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας η όμορφη Σκάλα, παραθαλάσσιο χωριό με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη – γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λειβαθούς διασχίζουμε τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης . Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες . Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η ΗΜΕΡΑ Ελεύθερη ημέρα
Ημέρα ελεύθερη για τους επισκέπτες του νησιού μας . Ευκαιρία για μια γνωριμία με το γραφικό Ληξούρι. Παίρνοντας το μικρό φέρυ που συνδέει τις δυο πόλεις έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη, τις εκκλησίες της πόλης και να χαλαρώσουμε στα όμορφα café του Ληξουριού.

7η ΗΜΕΡΑ Προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη
Ημέρα αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσέα, την γειτονική μας Ιθάκη (προαιρετικά).Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό . Επίσκεψη στο Σταυρό, τις Φρίκες, το Κιόνι και το Βαθύ - τα σημαντικότερα αξιοθέατα- αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πανέμορφο αυτό νησί.

8η ΗΜΕΡΑ Κεφαλονιά - Αθήνα
Αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για Αθήνα.

 

Με διαμονή στα Olga Hotel ή Mirabel Hotel ή Miramare Hotel

Κόστος κατ’ άτομο / Πρωινό  Ημέρες  2κλινο  3ο άτομο  1κλινο
28/6, 5/7, 12/7, 19/7, 23/8, 30/8, 6/9   8 ημέρες   295€   230€   395€
26/7, 2/8, 9/8, 16/8   8 ημέρες   340€   260€   470€

 

 

Με διαμονή στο Mediterranee Hotel 4*

Κόστος κατ’ άτομο / Ημιδιατροφή  Ημέρες  2κλινο  3ο άτομο  1κλινο
5/7, 12/7, 19/7, 23/8, 30/8, 6/9   8 ημέρες   525€   450€   743€
26/7, 2/8, 9/8, 16/8   8 ημέρες   655€   485€   940€

 Επιβάρυνση για θέα θάλασσα 50€ το άτομο.

 

Περιλαμβάνονται

• Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό ή ημιδιατροφή.
• Μεταφορές από και προς Αθήνα.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.
• Κεφαλονίτης αρχηγός