Skip to main content

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ απο 85,00

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ 2,3 ημερες 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ                                        

1η μέρα: Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση με ενδιάμεσες για την Καλαμπάκα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τα Τρίκαλα όπου θα δούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Και έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε τον μύλο των ξωτικών .Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίνει το νέο του ραντεβού με μικρούς και μεγάλους, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος, για να απολαύσετε με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Άπλετος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε όλες τις δράσεις του μήλου σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα και θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για τα χωριά του Κόζιακα. Περνώντας από την Πύλη Τρικάλων φτάνουμε στην ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ, τη βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στο ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ, όπου θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και συνεχίζουμε για το καταπράσινο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, όπου αν οι συνθήκες το επιτρέπουν θα κάνουμε μία στάση στο χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο Περτούλι . Θα καταλήξουμε στην ΕΛΑΤΗ για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 85 €

Παιδιά έως 12 ετών 60 €

Περιλαμβάνει:

1. Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

2. Ξενοδοχείο στη Καλαμπάκα ( το πανέμορφο Costafamissi, www.famissihotel.gr) με πρωινό μπουφέ.

3.Ενα δείπνο στο ξενοδοχείο

4.ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

5.Μεταφορές – Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

6. Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας

7. ΦΠΑ

8. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

Σημ   Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων και των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί


 

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα:

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τη λίμνη Πλαστήρα με ενδιάμεσες στάσεις. Πρώτη στάση στη Μονή Κορώνης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε το γύρο της μοναδικής σε ομορφιά λίμνης Πλαστήρα με πρώτη στάση για φαγητό στη πλαζ του Λαμπερού. Το φράγμα θα είναι η δεύτερη μας στάση. Αναχώρηση για την Καλαμπάκα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο στην όμορφη Καλαμπάκα. Περπατήστε στην πόλη και επισκεφτείτε την Βυζαντινή εκκλησία της κοιμήσεως τις Θεοτόκου η οποία χρίστηκε των 10ο αιώνα μΧ. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα, θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε για τα Τρίκαλα όπου θα δούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Και έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε το μύλο των ξωτικών .Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίνει το νέο του ραντεβού με μικρούς και μεγάλους, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος, για να απολαύσετε με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Άπλετος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε όλες τις δράσεις του μήλου σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφτούμε τα χωριά του Κόζιακα. Περνώντας από την Πύλη Τρικάλων φτάνουμε στην ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ, τη βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στο ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ, όπου θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και συνεχίζουμε για το καταπράσινο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, όπου αν οι συνθήκες το επιτρέπουν θα κάνουμε μία στάση στο χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο Περτούλι . Θα καταλήξουμε στην ΕΛΑΤΗ για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ   119 €

TIMHΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΗΛΙΚΑ81 €

ΤΙΜΗ ΓΙΑ   ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 63 €

 

Περιλαμβάνει:

1. Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

2. Ξενοδοχείο στη Καλαμπάκα ( το πανέμορφο Costafamissi, www.famissihotel.gr) με πρωινό μπουφέ.

3.Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο

4.ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

5.Μεταφορές – Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

6. Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας

7. ΦΠΑ

8. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.