Skip to main content

Πάσχα 2019 ΠΑΤΜΟΣ! απο 379,00

 ...Ανάταση ψυχής στο ιερό νησί του Αιγαίου

µε διαµονή στο PATMOS AKTIS HOTEL & SPA 5* ή στο SILVER BEACH 3* Sup.

Αναχωρηση 24/04/2019

6μερες

Early booking εως 31/03!

Μεγ. Τετάρτη: Πειραιάς - Πάτµος

Συνάντηση αργά το µεσηµέρι στο λιµάνι του Πειραιά και απόπλους 19.00 για το νησί της Πάτµου. Άφιξη αργά το βράδυ, µεταφορά και τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισµένο (2010) ξενοδοχείο SILVER BEACH ή στο PATMOS AKTIS SUITES & SPA 5* Lux. και τα δύο στον κόλπο του Γροίκου.

Μεγ. Πέµπτη: Τελετή Νιπτήρος - Σκάλα - 12 Ευαγγέλια στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης!

Πρόγευμα και αναχωρούμε με το πούλμαν για την πλατεία της Χώρας, όπου θα παρακολουθήσουμε την τελετή του Νιπτήρα, που πραγματοποιείται μόνο στην Πάτμο και τα Ιεροσόλυμα. Χρόνος ελεύθερος στη Χώρα και στη Σκάλα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο νωρίς και αναχώρηση για το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία των 12 Ευαγγελίων σε ατμόσφαιρα μοναδικά κατανυκτική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μεγ. Παρασκευή: Χώρα - Ιερές Μονές - Αποκαθήλωση

Πρόγευμα και επίσκεψη στη Χώρα στο καστρομονάστηρο του Ιωάννη του Θεολόγου. Θα δούμε το νέο Σκευοφυλάκιο - Μουσείο, με βυζαντινές εικόνες, ιερά κειμήλια, λείψανα αγίων, το ιδρυτικό χρυσόβουλλο της Μονής κ.α. Συνέχεια για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Περιήγηση στον μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχοντικό του Σημαντήρη (έξοδα ατομικά). Γεύμα και αναχώρηση για τη Μονή του Ευαγγελισμού, με πανοραμική θέα στον Κόλπο των Κήπων, όπου θα παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση, σύμφωνα με το ιδιαίτερο τυπικό της Μονής. Επιστροφή και το βράδυ στη Σκάλα θα δούμε τους 2 Επιτάφιους να συναντώνται στο λιμάνι για την ακολουθία και την περιφορά. Δείπνο.

Μεγ. Σάββατο: Κρουαζιέρα στους Λειψούς

Πρόγευμα και καιρού επιτρέποντος, προαιρετική εκδρομή με καραβάκι στο πολύνησο των Λειψών με τις πολλές βραχονησίδες. Όμορφο και αυθεντικό μικρό νησί με λευκά ασβεστωμένα σπίτια και διάσπαρτα εκκλησάκια. Προσκύνημα στην Παναγία του Χάρου με τη μοναδική εικόνα στην Ελλάδα όπου η Παναγία δεν κρατά το Θείο Βρέφος, αλλά τον Εσταυρωμένο Χριστό. Επιστροφή το απόγευμα και το βράδυ θα μεταβούμε για την Ανάσταση στην Ιερά Μονή του Ιωάννου Θεολόγου. Επιστροφή για το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - γλέντι & Εσπερινός Αγάπης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Πρόγευμα και ώρες Λαμπριάτικες μπροστά στη γαλήνια παραλία. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα - γλέντι. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στη Χώρα στο Μοναστήρι του Ιωάννου Θεολόγου για τον Εσπερινό της Αγάπης και το απόγευμα θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου στη Σκάλα (γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και δωρεάν προσφορά εδεσμάτων και κρασιού)!

Δευτέρα: Πάτµος - Λάµπη - Κάµπος - Πειραιάς

Μετά το πρόγευμα, ετοιμασία και φόρτωση των αποσκευών. Αναχώρηση για τη βόρεια πλευρά του νησιού στον Όρμο της Λάμπης με την μαγευτική λάμψη του ήλιου πάνω στα “λαμπερά” πολύχρωμα βότσαλα. Στη συνέχεια χρόνος για γεύμα στον Κάμπο, την πιο γραφική παραλία του νησιού. Επιστροφή στη Σκάλα, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Άφιξη αργά το βράδυ.

Σηµείωση: Οι κυρίες θα πρέπει να έχουν κατάλληλη ενδυµασία για τις επισκέψεις στις Μονές (απαγορεύεται η είσοδος των γυναικών στις Μονές µε παντελόνια).

Blue Star

24/4 Πειραιάς - Πάτµος 19.00 - 03.15

29/4 Πάτµος - Πειραιάς 13.40 - 21.05

Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πλοίο από Πειραιά µε ηµιδιατροφή (στο Patmos Aktis), στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

6 Μέρες / 24 - 29/4

SILVER BEACH

PATMOS AKTIS SUITES

 

Για κρατήσεις έως 31/3

Για κρατήσεις από 1/4

Για κρατήσεις έως 31/3

Για κρατήσεις από 1/4

Δίκλινο GV

379

397

--

--

Δίκλινο SV

394

418

--

--

Δίκλινο Deluxe

--

--

599

645

3ο άτοµο

--

--

490

525

3ο άτοµο ως 14 ετών

--

--

185

185

Μονόκλινο GV *

508

549

--

--

Μονόκλινο SV *

545

590

--

--

* Περιορισμένος αριθμός μονόκλινων

Επιβάρυνση για εσωτ.δίκλινη καμπίνα στις 24/4 37,5 € κατ’άτομο

Περιλαμβάνονται: • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με πλοίο BLUE STAR FERRIES-SUPERFAST Πειραιάς-Πάτμος-Πειραιάς οικονομικής θέσης • Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν ως ανωτέρω πρόγραμμα • Διαμονή στο PATMOS AKTIS SUITES & SPA 5* ή στο SILVER BEACH 3* Sup. • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση των δικαιούμενων της ημέρας • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.