Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΑΠΟ 139,00

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04
4 ημέρες

1η ημέρα (18/04/2014):Συνάντηση στη Ραφήνα απ’ οπου θα πάρουμε το πλοίο στις 07:00. Άφιξη στη Μύκονο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να βγείτε για μια πρώτη βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Δείτε τη θέα από τους Μύλους και κατηφορίστε μέχρι τα εμπορικά δρομάκια του νησιού, τα Ματογιάννια, που σας περιμένουν γεμάτα κόσμο και ζωή. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του επιταφίου στο κέντρο της χώρας εως το Γυαλό, συνοδεία παραδοσιακών κυκλαδίτικων οργάνων.

2η ημέρα (19/04/2014): Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το προστατευόμενο νησί Δήλος, με τον αρχαιολογικό χώρο σπάνιας ομορφιάς και ιστορικής σημασίας (αναχώρηση αριστερά από το παλιό λιμάνι 09:00). Το απόγευμα μπορείτε να πιείτε από νωρίς ένα κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία, που σίγουρα έχετε δει να φιγουράρει σε κάποια καρτ – ποστάλ, θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ προτείνουμε να κάνετε Ανάσταση σε μια από τις χαρακτηριστικές μικρές εκκλησίες του νησιού και συνεχίστε με χορό ως το πρωί σε ένα από τα πολλά μπαράκια. (προαιρετικά προτείνουμε αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα στο εστιατοριο OBBATI)

3η ημέρα (20/04/2014): Αφιερώστε το πρωινό σας για μια επίσκεψη στο γραφικό χωριό Άνω Μερά. Το μεσημεράκι μπορείτε να γευματίσετε με παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές στην πισίνα του συγκροτήματος paola’stown και να χαρείτε την κυκλαδίτικη φιλοξενία μας, με νησιώτικους χορούς και τραγουδια. Το τελευταίο σας βράδυ στη Μύκονο νιώστε τον έντονο ρυθμό του νησιού στη Χώρα.

4η ημέρα (21/04/2014): Μετά το checkout από το ξενοδοχείο, ακολουθεί μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, το πλοιο αναχωρεί στις 13:00.

ΑΝΑΧ.

ΗΜ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΜΟΝ/ΝΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

18/04

4

POLASTOWNήPAOLASBEACH

139 €

70 €

199 €

Εορταστικό πασχαλινό γλέντι (μπουφές)

 

 

 

 

*για παροχή πρωινού η επιβάρυνση είναι +5€/ημέρα/άτομο

*οι τιμές είναι για διαμονή σε δίκλινο/τρίκλινο/τετράκλινο, για παιδιά έως 2 ετών δωρεάν,

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο συγκρότημα Paolas Τή PaolasBeach.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Μύκονος – Ραφήνα σε οικονομική θέση.
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύμα στην πισίνα του συγκροτήματος.
  • Mεταφορά από και προς το λιμάνι της Μυκόνου.
  • Έντυπο διευκρινιστικό υλικό και πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Ασφάλεια ταξιδιού.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης κτλ.