Skip to main content

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2014-15 ΣΤΟ KING SARON!! ΑΠΟ 190,00

Χαρούμενες γιοιρτές 2014-15 στο αγαπημένο σας KING SARON 4* με πλούσιες παροχές και τη Μαντώ!
3, 4 μέρες στη Κορινθιακή "Ελβετία" με πούλμαν και διαμονή στο KING SARON 4* με ημιδιατροφή, 2 ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική, πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με την Μαντώ και την τετραμελή ορχήστρα της & ΔΩΡΟ κρασί, μπύρα και αναψυκτικά στα δείπνα.
 
ΑΠΟ 190,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Πρόγραμμα (3 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Ράντσο - King Saron - Ρεβεγιόν
   
Ημέρα 2 Κορινθιακή “Ελβετία” - Ρεβεγιόν με την Μαντώ!
   
Ημέρα 3 Λουτράκι - Αθήνα
   
 
Περισσότερες πληροφορίες
Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά σαν στο σπίτι σας!

Εορταστικό Πρόγραμμα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς
• Στολισμός & Φωταγώγηση ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ
• Cocktail με καναπεδάκια 24 Δεκεμβρίου
• Παραμονή Χριστουγέννων & ΚΑΛΑΝΤΑ ... ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ
• Στις 23 & 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα, είστε προσκεκλημένοι σε τσάι με γλυκίσματα στο μπαρ.
• Πλούσιο Εορταστικό Ρεβεγιόν 24 Δεκεμβρίου με ζωντανή μουσική από τον Μιχάλη Κουμιώτη και την ορχήστρα του
• ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ Ρεβεγιόν με την Μαντώ και την τετραμελή ορχήστρα της, στις 25 Δεκεμβρίου … για ένα ατελείωτο χορευτικό πάρτυ!
• GALA ΡΕΒΕΓΙΟΝ με Σαμπάνια στις 31 Δεκεμβρίου με διασκέδαση έως το πρωί από τον Μιχάλη Κουμιώτη και την ορχήστρα του
• Καλή Χρονιά & Πεντανόστιμη Βασιλόπιτα με το χρυσό νόμισμα και με το παραδοσιακό σπάσιμο ΡΟΔΙΟΥ για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
• ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ Ρεβεγιόν και πάλι με την Μαντώ και την τετραμελή ορχήστρα της, την 1η Ιανουαρίου …με χορευτικό πρόγραμμα!
• 26 Δεκ. & 2 Ιαν. απογευματινές μελωδίες στο πιάνο, στο χώρο του μπαρ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΟ, ΓΕΥΜΑ, ΔΕΙΠΝΟ & ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!
Με Πλήρη Διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό) & Δώρο στα γεύματα κρασί σε καράφα (λευκό - ροζέ - κόκκινο), αναψυκτικά και μπύρα βαρελίσια. Στην υγειά σας!

Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή 2 ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική, πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα & ΔΩΡΟ κρασί, μπύρα και αναψυκτικά στα δείπνα.
 
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: KING SARON
 24/12/2014 εώς 26/12/201431/12/2014 εώς 02/01/2015
Δίκλινο € 190.00 € 190.00
3ο άτομο € 165.00 € 165.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 80.00 € 80.00
4ο άτομο
1-12 ετών
€ 80.00 € 80.00
Μονόκλινο € 219.00 € 219.00
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Ακροκόρινθος - Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου - King Saron - Ρεβεγιόν
  Αναχώρηση 09:00 από Αθήνα μέσω Κορίνθου, όπου στάση για καφέ. Ανάβαση στον Ακροκόρινθο για επίσκεψη στο κάστρο με την μακραίωνη ιστορία και την εκπληκτική θέα! Στην συνέχεια θα επισκευθούμε την κοντινή Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου που βρίσκεται σ ένα πανέμορφο πευκόφυτο λοφίσκο. Θα θαυμάσουμε το περίτεχνο ξύλινο σκαλιστό τέμπλο από οξιά και φλαμούρι, φιλοτεχνημένο όλο με σκαλιστές παραστάσεις από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Εδώ βρίσκονται πλειάδα Ιερών Λειψάνων, η Κάρα του Αγίου Σωφρονίου και η Θαυματουργή Αγία Εικόνα της βρεφοκρατούσης Παναγίας της Φανερωμένης, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Εγκατάσταση στο αγαπημένο μας γιορτινά στολισμένο KING SARON (Α’ κατ.) To βράδυ, εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ορχήστρα - γλέντι και απεριόριστα ποτά (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά).
Ημέρα 2 Ράντσο Σοφικού Κορινθίας - Ρεβεγιόν με την ΜΑΝΤΩ!
  Χρόνια Πολλά!!! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την καταπράσινη κοιλάδα του Σοφικού και το υπέροχο Ράντσο “The Ranch” (έξοδα ατομικά). Εδώ, τα ατμοσφαιρικά saloons, τα ξύλινα σπίτια, οι Cowboys και οι άμαξες, μας “μεταφέρουν” σε ένα τόπο θρυλικό, μία προσομοίωση της Άγριας Δύσης! Περιηγηθείτε στην Άγρια Φύση & όλους τους σταθμούς του The Ranch, με τρενάκι & άμαξες. Δείτε από κοντά άλογα και πόνυ από διαφορετικές ράτσες, αγελάδες, κατσικάκια, αγριογούρουνα, πρόβατα & ελάφια! Θαυμάστε τα παραδοσιακά εργαστήρια για επαγγέλματα, που σήμερα έχουν σχεδόν χαθεί (Αλευρόμυλος, Ελαιοτριβείο, Τυροκομείο, Κουρείο, Τσαγκαράδικο κ.α.). Δοκιμάστε τα εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά εδέσματα που ετοιμάζει ο Σεφ του “The Ranch” στο ξύλινο Western Saloon-Restaurant και απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας. Ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες, που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους! Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ Εορταστικό Ρεβεγιόν με δείπνο μπουφέ και ποτά (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά), την Μαντώ και την 4μελή της ορχήστρα για γλέντι ως αργά!
Ημέρα 3 Κορινθιακή “Ελβετία”
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ονειρική διαδρομή, ταιριαστή με την ημέρα στην Ορεινή Κορινθία. Ανάβαση στα Τρίκαλα Κορινθίας όπου επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Βλασίου. Συνεχίζουμε για την αρχαία Φενεό που δικαίως έχει χαρακτηριστεί “Κορινθιακή Ελβετία”. Εκτός από την ομώνυμη αρχαία πόλη, εδώ στο λόφο πλάι της δεσπόζει πάνω από την μαγευτική τεχνητή λίμνη “Δόξα” και το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου (επίσκεψη) με το κρυφό σχολειό. Θα φωτογραφίσουμε το εκπληκτικής ομορφιάς εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που καθρεπτίζεται στα γαλήνια νερά της λίμνης και θα προχωρήσουμε προς το Μεσινό, τον παραδοσιακό οικισμό Καστανιά μέσα στα έλατα και τον υδροβιότοπο της Λίμνης Στυμφαλίας, έναν από τους ομορφότερους του ελλαδικού χώρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο μπουφέ με ποτά (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά).
Ημέρα 4 Λουτράκι - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση αργά για περίπατο στην γαλήνια λίμνη της Βουλιαγμένης και μετά στο Λουτράκι. Χρόνος για βολτούλα στην κοσμοπολίτικη παραλιακή του και γεύμα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με αναμνήσεις μοναδικές!
Περισσότερες πληροφορίες
 
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή 2 ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική, πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα & ΔΩΡΟ κρασί, μπύρα και αναψυκτικά στα δείπνα.
 
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: KING SARON
 24/12/2014 εώς 27/12/201431/12/2014 εώς 03/01/2015
Δίκλινο € 252.00 € 252.00
3ο άτομο € 215.00 € 215.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 95.00 € 95.00
4ο άτομο
1-12 ετών
€ 95.00 € 95.00
Μονόκλινο € 285.00 € 285.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο KING SARON (Α’ Κατ.) στο Καλαμάκι Κορινθίας
  • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ρεβεγιόν στις 24, 25, 30 & 31 Δεκεμβρίου με ορχήστρα/ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Συμμετοχή στο πλούσιο Εορταστικό πρόγραμμα του KING SARON
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Φ.Π.Α.