Skip to main content

Σκύρος Καλοκαίρι 2018 από 175,00

Αναχ: 1 Ιουλ., 29 Αυγ. & 6 Σεπ 3 & 4 µέρες µε πούλµαν
Με διαµονή στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ (2014) SKIROS PALACE 4*
Αρχαιολογικό & Λαογραφικό Μουσείο Φάλταϊτς, γύρος του νησιού & επίσκεψη σε φάρµα µε σκυριανά αλογάκια !!!

το Δώρο µας! Τα ποτά στη διάρκεια των δείπνων (κρασί, µπύρα, αναψυκτικά)

1η µέρα: Αθήνα - Κύµη - Σκύρος

Αναχώρηση από Αθήνα για την Κύµη, επιβίβαση στο Ferryboat και µετάβαση στη Λιναριά, το γραφικό λιµάνι της Σκύρου όπου είναι παράδοση πλέον να υποδέχονται τα πλοία από τον “Κάβο” µε το επικό µουσικό αριστούργηµα του Richard Strauss “Zarathustra” (Ζωροάστρης). Χρόνος για γεύµα στις τοπικές ταβέρνες µε τα φρέσκα θαλασσινά και µεταφορά στο ανακαινισµένο ξενοδοχείο SKIROS PALACE 4*. Το βράδυ δείπνο µπουφέ µε απεριόριστα ποτά.

2η µέρα: Χώρα Σκύρου - Μαγαζιά

Μπουφέ πρόγευµα και ξεκινάµε τη γνωριµία µας µε το νησί από τη Χώρα, αµφιθεατρικά χτισµένη, σαν “γαντζωµένη” πάνω στον βράχο του Θησέα. Εκεί θα περιηγηθούµε πεζή στα παραδοσιακά πλακόστρωτα δροµάκια και την πλατεία Μπρούκ, θα επισκεφθούµε το Αρχαιολογικό και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φάλταϊτς. Κατόπιν θα κατηφορίσουµε στον οικισµό Μαγαζιά µε τη φηµισµένη αµµουδερή παραλία όπου χρόνος για µπάνιο. Το απόγευµα θα περπατήσουµε στην παλιά χώρα της Σκύρου κάτω από το φωταγωγηµένο µεσαιωνικό κάστρο µε την εντελώς διαφορετική, ροµαντική ατµόσφαιρα του δειλινού! Δείπνο µπουφέ µε απεριόριστα ποτά.

3η µέρα: Γύρος του νησιού

Μπουφέ πρόγευµα και περιήγηση στο βόρειο τµήµα της Σκύρου, χαµένο µέσα στα πυκνά πευκοδάση που φτάνουν µέχρι τη θάλασσα. Υπέροχο τοπίο που συνδυάζεται µε τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και τις πανέµορφες παραλίες µε τα πεντακάθαρα τυρκουάζ νερά. Στη διαδροµή µας, θα συναντήσουµε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισµένο µέσα στο πράσινο µε πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Στάση στο παραθαλάσσιο Πεύκο, παραδοµένο στην οµορφιά του τόπου µε την γραφική ατµόσφαιρα. Χρόνος για µπάνιο στα µαγευτικά νερά του και χρόνος για γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευµα. Δείπνο µπουφέ µε απεριόριστα ποτά.

4η µέρα: Σκυριανά αλογάκια - Κύµη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και ελεύθερος χρόνος για µπάνιο. Από τις κορυφαίες στιγµές του οδοιπορικού µας η επίσκεψη σε φάρµα µε σκυριανά αλογάκια, µε τα αναλλοίωτα εδώ και αιώνες χαρακτηριστικά που τα διαχωρίζουν από τα άλλα “πόνυ” και τα κάνουν από τις πιο σπάνιες φυλές αλόγων που υπάρχουν στον κόσµο! Από τη Λιναριά θα επιβιβαστούµε στο ferry που θα µας µεταφέρει στην Κύµη και από εκεί οδικώς επιστρέφουµε στην Αθήνα µε ενδιάµεση στάση.

Σηµείωση: Η 3ήµερη εκδροµή συνδυάζει τις επισκέψεις της 3ης και της 4ης µέρας.

Τιµή κατ’άτοµο µε ηµιδιατροφή & απεριόριστα ποτά στα δείπνα

Αναχ: 1 Ιουλ., 29 Αυγ. & 6 Σεπ 3 & 4 µέρες µε πούλµαν

 

1/7

29/8

6/9

4 µέρες

3 µέρες

3 µέρες

4 µέρες

Δίκλινο

217

179

175

228

3ο άτοµο

174

139

139

172

3ο άτοµο ως 12 ετών

120

100

100

120

Μονόκλινο

260

215

210

279

Περιλαµβάνονται:
• Εισιτήρια πλοίου Κύµη-Σκύρος-Κύµη (οικονοµική θέση)
• Μεταφορές, εκδροµές µε πούλµαν
• Διαµονή στο ανακαινισµένο (2014) SKIROSPALACE 4*
• Μπουφέ πρόγευµα και µπουφέ δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή) στο ξενοδοχείο
• Δώρο απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων, όλα selfservice (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, µπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από postmix)
• Αρχηγός -συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.