Skip to main content

ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αύγουστος 2020 από 185,00

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αναχωρήσεις     23-26/08   &  27-30/08 

 

1η ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα Καμένα Βούρλα όπου όποιος επιθυμεί θα πάρει το καραβάκι με (προαιρετικά έξοδα) για να περάσει στα Λιχαδονήσια ,οι υπόλοιποι μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στα Καμένα Βούρλα . Μια ανάσα από την Λιχάδα της Βόρειας Εύβοιας και απέναντι από τα Καμένα Βούρλα, βρίσκονται τα Λιχαδονήσια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό . Περίπου κατά τις 15.00 επιστρέφει το καραβάκι στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Βόλο . Νωρίς το απόγευμα φτάνουμε στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια ,ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο (Valis Resort 5* στην Αγριά) και το βράδυ θα επισκεφθούμε την πόλη του Βόλου για ένα δροσερό ποτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τις Μηλιές, ένα από τα γραφικότερα χωριά του βουνού των Κενταύρων. Η κεντρική πλατεία είναι το σημείο συνάντησης ντόπιων και επισκεπτών, με τα μεγάλα πλατάνια να χαρίζουν τη σκιά τους απολαμβάνοντας την βόλτα σας και ένα ωραίο καφέ. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στην παραλία των Καλών Νερών για να απολαύσουμε το μπάνιο μας και όποιος επιθυμεί μπορεί να γευματίσει σε ένα από τα ταβερνάκια της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το ομορφότερο μπαλκόνι του Πηλίου, το χωριό  Μακρυνίτσα , όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας.

Δείπνο στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα με τα πόδια στην παραλία της Αγριάς. Διανυκτέρευση .

3η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μία από τις ωραιότερες παραλίες του Νότιου Πηλίου, την Άφησσο όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το μεσημέρι μπορείτε να γευματίσετε σε ένα από τα ταβερνάκια-ουζερί που υπάρχουν στον παραλιακό δρόμο της περιοχής. Εναλλακτικά υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στη Σκιάθο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. 

Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει ένα τελευταίο μπάνιο είτε στην πισίνα, είτε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 12.00 για επίσκεψη στην πόλη του Βόλου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό σε ένα από τα ξακουστά τσιπουράδικα της πόλης. Αργά το μεσημέρι επιστέφουμε στην Αθήνα (με ενδιάμεσες στάσεις) με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Άφιξη στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδρομής.



Τιμή κατ΄ άτομο                   185€

1Ο παιδί έως 12 ετών             50€

2ο παιδί έως 12 ετών            110€   

3Ο άτομο                                 155€

Μονόκλινο                             265€

Επιβάρυνση θέα θάλασσα 10€ ανά διανυκτέρευση.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Valis Resort 5*
  • Τρία (03) πρωινά και τρία (03) δείπνα εντός του ξενοδοχείου 
  • Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας 
  • Διόδια αυτοκινητοδρόμων
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Το εισιτήριο για το καραβάκι για τα Λιχαδονήσια. 
  • Το εισιτήριο για το καραβάκι για τη Σκιάθο