Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 ΕΡΑΤΕΙΝΗ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ! από 296€

∆ΕΛΦΟΙ - ΙΤΕΑ - ΓΑΛΑΞΙ∆Ι - ∆ΙΣΤΟΜΟ - ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04/2022

4 ΜΕΡΕΣ

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Δελφοί - Delphi Beach

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:15. Με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως “Ο Ομφαλός της γης” (έξοδα ατομικά). Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για την παραλία Τολοφώνος στην Ερατεινή. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH 4*. Δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Γαλαξίδι - Ιτέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία του. Θα θαυμάσουμε τον Ναό του Αγίου Νικολάου με το υπέροχο και μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ναό της Αγίας Παρασκευής με το ηλιακό ρολόι του, το βυζαντινό μοναστήρι του Σωτήρος χτισμένο το 1250 μ.Χ., το σπίτι του μεγάλου ιστοριοδίφη Κ. Σάθα, τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Παρθεναγωγείο, το Χηρόλακα, το παλιό πέτρινο υδραγωγείο του 15ου αιώνα και τα παραδοσιακά σπίτια του και κτίρια. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και συνεχίζουμε για καφέ στην Ιτέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Απόγευμα ξεκούρασης στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, πολλές λιχουδιές και απεριόριστα ποτά!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Ναύπακτος

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τη Λαμπριάτικη μέρα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Σουβλίζοντας το παραδοσιακό οβελία (καιρού επιτρέποντος στην παραλία) προσφέρονται ουζάκι και μεζεδάκια. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλιάτικο γεύμα - γλέντι με απεριόριστα ποτά όπως η παράδοση το απαιτεί και ξεφάντωμα  με την Κωνσταντίνα και  την ορχήστρα της. Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην παραθαλάσσια καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Εδώ ο χρόνος φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Αυτά που πέρασαν και αυτά που υπάρχουν συμπυκνώνονται σε πολύχρωμες εικόνες, από τις οποίες το μάτι δεν “ξεκολλά”. Χρόνος για περίπατο και καφεδάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

Δευτέρα: Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζουμε για την Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα. Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες, την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελιά και τα άλλα κτίσματα, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία και θεωρείται πρότυπο για τα βυζαντινά μνημεία του 11ου αιώνα πανελλαδικώς. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν, µε ηµιδιατροφή και ποτά τη Μεγ. Παρασκευή, Πλήρη διατροφή και ποτά το Μεγ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο ∆είπνο & το Πασχαλινό γεύµα µε ζωντανή µουσική

DELPHI BEACH 4*

22-25/4

Δίκλινο

296

Δίκλινο θέα θάλασσα

311

3o άτομο

221

3 άτομο έως 11,99 ετών

131

4 άτομο έως 11,99 ετών

199

Μονόκλινο

382

Μονόκλινο θέα θάλασσα

413

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) DELPHI BEACH HOTEL 4* • Ημιδιατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά. • Πλήρης διατροφή το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων στο ξενοδοχείο (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα  με γλέντι με ζωντανή μουσική από την Κωνσταντίνα και την ορχήστρα της  • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Φ.Π.Α

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ανέρχεται στα 3€/ δωμάτιο/ διανυκτέρευση.