Skip to main content

Άμστερνταμ Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2014, από 535,00!

Άμστερνταμ την Άνοιξη!
4 ημέρες, Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή

 

 
1η μέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ
Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol” και μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην περίφημη RedLightDistrict, συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας για να απολαύσετε όλα τα πικάντικα θεάματα που προσφέρει η περιοχή. Τα διάσημα κόκκινα φώτα στις βιτρίνες είναι εντυπωσιακά απέναντι από τα κομψά και όμορφα παλαιά σπίτια στα κανάλια, ενώ ακόμη και τα παραμυθένια φώτα που ευθυγραμμίζονται με τις γέφυρες, τη νύχτα είναι χρωματισμένα κόκκινα.
 
2ημέρα: Άμστερνταμ (Ξενάγηση πόλης - Coster Diamonds -Museum - Square)
Μετά το πρωινό αναχώρηση, για την περιήγησή μας στην μαγευτική πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το μουσείο ζυθοποιείας της “Heineken”, το επιβλητικό μουσείο ιστορίας και τέχνης “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Το μεσημέρι μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά σας. Θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, όπου θα παρακολουθήσουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε μοναδικά ιστορικά «κομμάτια». Μετά το τέλος της επίσκεψης σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh (εισιτήριο 14€) και Rijks (εισιτήριο 12,5€) που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. Έχουμε μεριμνήσει έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην περιμένουν στις ουρές κατά την είσοδο τους στα μουσεία, ενώ ο συνοδός θα είναι στην διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιήγησης σας. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στην Rembrandtplein με τα μπαράκια, τις καφετερίες και τα club, ή στην Leidseplein με τα εστιατόρια, τα coffeeshopsκαι τους πλανόδιους μουσικούς.
 
3η  μέρα : Άμστερνταμ (προαιρετική εκδρομή Rotterdam- Delft- DenHaag)
Η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε (προαιρετικά) το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρόττερνταμ, το πανέμορφο Ντελφτ και την έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων, τη Χάγη.
Το Ρόττερνταμ με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα, τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem» γνωστή ως χρυσή γέφυρα και «Erasmus» η γέφυρα που ενώνει τον Βορρά με τον Νότο της πόλης, γνωστή και ως DeZwaan (ο κύκνος) λόγω του σχήματός της.
Θα συνεχίσουμε με το Ντελφτ την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της, που αποτελείται από σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς, θαυμάσια δημόσια κτίρια, υπαίθριες αγορές και έναν εκπληκτικό αριθμό μουσείων.
Τελευταία στάση της σημερινής προαιρετικής μας εκδρομής, η Χάγη. Η μεγαλύτερη Ολλανδική πόλη στην Βόρεια θάλασσα, η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τις Πρεσβείες και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία.
 
4η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα
Πρόγευμα, ημέρα ελεύθερη, μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Ελλάδα.
 
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
                        ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014
Ξενοδοχεία
BW BLUE TOWER 4*
MERCURE AMSTERDAM CITY 4*
NOVOTEL 4*
WYNDHAM APOLLO 4*
(κεντρικό)
Κατ’ άτομο σε δίκλινο:
535
560 €
610 €
Mονόκλινο: 
725
695 €
795 €
Παιδικό έως 11 ετών:
505
530 €
580 €
Επιπλέον διανυκτέρευση
κατ’ άτομο σε δίκλινο
65
100 €
110 €
         
 
 
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια * 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4* * Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο * Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης  *Συνοδεία ελληνόφωνη στο Coster *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων €145 * Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα * Ό,τι δεν αναφέρεται στο  πρόγραμμα
 
                              
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων  και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Η προαιρετική εκδρομή της 3ης μέρας πραγματοποιείται με αγγλόφωνη ξενάγηση για συμμετοχή κάτω των 10 ατόμων. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών, συνεδρίων και εκθέσεων.