Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ All inclusive 5 μέρες 24, 26, 31/12 απο 485.00

Δώρο η εκδρομή στα ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ

Δώρο η εκδρομή στη Χάγη & Ρότερνταμ

 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας το Άμστερνταμ ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά, οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα της Ευρώπης. Ιδρύθηκε στα τέλη του 12ου αιώνα σαν ένα μικρό αλιευτικό χωρίο στις όχθες του ποταμού Άμστελ, απ΄όπου και πήρε και το όνομα της. Αυτό που την χαρακτηρίζει και είναι μοναδική, είναι τα κανάλιας της, τα περίφημα «Χράστεν», που κατά μήκος τους βρίσκονται πολλά όμορφα σπίτια και αρχοντικά, από τα οποία τα περισσότερα κατοικούνται και ορισμένα μόνο είναι δημόσια κτίρια. Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στη πλωτή αυτή πόλη με τα αμέτρητα κανάλια. Θα δούμε το κτίριο που στεγάζει το Εθνικό Μουσείο με έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών Ζωγράφων, το Βασιλικό Ανάκτορο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Νομισματοκοπείο, το Μέγαρο των Σιδηροδρόμων, την φημισμένη πλατεία Νταμ. Επίσης Θα δούμε τον παραδοσιακό “Μύλο του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το επιβλητικό “Rijksmuseum”, την πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», και τον «πλωτό» Κεντρικό Σταθμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο απόγευμα. Το Άμστερνταμ είναι γνωστό για τα πολλά εξαιρετικά μουσεία της και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από αυτά όπως το Μουσείο του Βαν Γκογκ, το Μουσείο της Πόλης και το Σπίτι της Άννα Φρανκ. Επίσης σας προτείνουμε να απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα Brown Cafes και δοκιμάστε μεταξύ άλλων ψητό ψωμί από το Σουρινάμ, αγοράστε παλιές μάσκες από την Ιάβα και υφάσματα στον αργαλειό από το Μαρόκο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΑΡΚΕΝ & ΒΟΛΕΝΤΑΜ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου νησιού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam, όπου θα δούμε και μία ταινία μικρού μήκους στα ελληνικά με θέμα "Ολλανδία και νερό". Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.    

4η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή επίσκεψη στο Ρότερνταμ, τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ολλανδίας μετά το Άμστερνταμ που διαρρέετε από o ποταμός Maas, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, μέχρι πρόσφατα το μεγαλύτερο του κόσμου. Είναι μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις της Ευρώπης, γνωστό για το Πανεπιστήμιο Εράσμους και για την υψηλού επιπέδου σύγχρονη αρχιτεκτονική του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Χάγη, τη διοικητική πρωτεύουσα της χώρας και έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας, όπου θα δούμε το Παλάτι, τις κεντρικές πλατείες, το φημισμένο κτίριο του ∆ιεθνούς Δικαστηρίου και το ιστορικό Σπίτι των Ιπποτών. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες επισκέψεις ή αγορές σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

   Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Άμστερνταμ - Αθήνα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας .
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
  • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, και γενικά όπου απαιτείται, ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.  

Σημείωση:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ