Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ!!! ΑΠΟ 655,00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Βιέννη – Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά - Πράγα – Καστρούπολη – Βιέννη

ΑΠΟ 655,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - BIENNH– ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ(243ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Νίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄ Παγκόσμιου πόλεμου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη σε Oυγγαρέζικη ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας ζαλίσουν υπέροχα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ (47ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για τα παραδουνάβια χωριά. Πρώτη μας στάση στο Έστεργκομ, πρώτη πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, όπου θα επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ (523ΧΛΜ)

Πρωινό και σήμερα αποχαιρετούμε την Βουδαπέστη και αναχωρούμε για την Πράγα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας. Διανυκτέρευση.

4η HΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ & ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό κάστρο Χράτσανυ, με κύρια αξιοθέατα το μοναστήρι Λορέτο, το ναό του Αγίου Βίτου, με τα περίφημα βιτρώ του και το “Δρομάκι των Αλχημιστών”. Θα δούμε τα κυριότερα σημεία της όμορφης Καστρούπολης και θα επιστρέψουμε στην πόλη. Στη μία πλευρά του Μολδάβα θα δούμε τη γραφική συνοικία Μάλα Στράνα και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, θα περάσουμε κατόπιν την αγαλματοστόλιστη γέφυρα του Καρόλου – σύμβολο της τσέχικης πρωτεύουσας - και στην άλλη πλευρά του ποταμού θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, την ιστορική πλατεία της Πράγας με το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι κ.ά. Απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου, που στηρίζεται στην παντομίμα και τον εκπληκτικό συντονισμό των ηθοποιών του, που θα δείτε μόνο στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

5η HΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) (331ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας.Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ –(79ΧΛΜ) ΑΘΗΝΑ

Πρωινό. Χρόνος στη διάθεσή σας μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα για την πτήση της επιστροφής.

. Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη/ Μπρατισλάβα - Αθήνα.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*.
  • Ημιδιατροφή
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων 145,00.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφά

 

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

6

24/12

AUSTRIA TREND HOTEL SAVOYEN 4* SUP / CLARIONHOTELPRAGUECITY 4*/ MERCURE BUDAPEST BUDA 4*

655

565

175

AIR EXPLORE    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ               

24/12        ATH-VIE                                    05:00-06:00                         ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ     29/12                                        BTS-ATH 23:00 - 02:05