Skip to main content

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 4ΗΜΕΡΟ 23 Δεκεμβρίου 2014 & 3 Ιαν. 2015 απο 440.00

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 

23 Δεκεμβρίου 2014 & 3 Ιαν. 2015

1η μέρα: Αθήνα - Ρώμη

Απευθείας πτήση με την AegeanAirlines για το αεροδρόμιο της Ρώμης. Άφιξη και επιβίβαση στο τρένο (κόστος ατομικό) με προορισμό τη γραφική πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα χρόνος διαθέσιμος για να γνωρίσετε την πόλη με μεγάλη ιστορία & Αναγέννηση και με το ποταμό Αρνο να τη διασχίζει από τη μια άκρη στην άλλη.

2ημέρα: Φλωρεντία, ξενάγηση

Πρόγευμα και συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό, για να γνωρίσετε την ιστορική πόλη που δίκαια βρίσκεται υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ. θα δούμε το μεγαλοπρεπές Ντουόμο με το περίφημο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο - ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής με μπρούντζινες πόρτες και μωσαϊκά - την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πιάτσα Ντε Λα Σινιορία και το Πόντε Βέκιο, που είναι μερικά από τα έργα τέχνης της Φλωρεντίας. Απόγευμα ελεύθερο. Επισκεφτείτε τη Πινακοθήκη Ουφίτσι με πίνακες των Μποτιτσέλι, , Ραφαήλ, Ντονατέλο, Λεονάρντο ντα Βίντσι ή το Παλάτσο Πίτι ή απλά απολαύστε μια βόλτα στην υπαίθρια αγορά Πορτσελίνο, όπου θα βρείτε χαρακτηριστικά ψάθινα φλωρεντιανά, χειροποίητα κεντήματα. Το βράδυ επισκεφτείτε ένα από τα εστιατόρια της πόλης για να δοκιμάσετε εκλεκτό κρέας και ζυμαρικά μαγειρεμένα με βασικά συστατικά της Τοσκάνικης κουζίνας.

3η μέρα: Φλωρεντία (προαιρετική εκδρομή στη Σιένα & το Σαν Τζιμινιάνο)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε (κόστος ατομικό) εκδρομή στη Σιένα & το Σαν Τζιμινιάνο μια αγροτική περιοχή με γραφικά τοπία. Στη Σιένα σεργιανήστε στα μεσαιωνικά δρομάκια, όπου χωρίζουν τη πόλη σε 17 περιφέρειες και καθένα από αυτά συμβολίζεται με ένα ζώο, ενώ στο παραμυθένιο κάστρο-χωριό Σαν Τζιμινιάνο θαυμάστε τους δεκάδες πύργους του, όπου από τις πολεμίστρες τους ατενίστε τους απέραντους αμπελώνες και ελαιώνες στις πεδιάδες της Τοσκάνης.

4ημέρα: Ρώμη - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα, παράδοση των δωματίων και επιβίβαση στο τρένο (κόστος ατομικό) για επιστροφή στο αεροδρόμιο της Ρώμης και εν συνεχεία πτήση για την Αθήνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

23-26 Δεκεμβρίου 2014

3-6 Ιανουαρίου 2015

Ξενοδοχείο

Ambasciatori 4*

Κατ’ άτομο σε δίκλινο

440 €

Μονόκλινο

560 €

Παιδικό έως 11 ετών

410 €

 

 

 

 

 

 

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:        Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα με ALITALIA* 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε

                                       ξενοδοχείο 4* * Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης * Checkpoints* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 145 * είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα * μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο

                                       της Φλωρεντίας * Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα * Ο νέος φόρος της πόλης της Φλωρεντίας

                                        €4 (για τα 4* ξενοδοχεία) την ημέρα ανά άτομο.

                              

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :                   Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και

                                           μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.