Skip to main content

ΝΑΠΟΛΗ – ΚΑΠΡΙ Καλοκαίρι 2018 από 445,00

EARLY BOOKING!!!
COSTIERA SORRENTINA & AMALFITANA - ΝΑΠΟΛΗ  - ΠΟΜΠΗΙΑ – ΣΟΡΡΕΝΤΟ – ΑΜΑΛΦΙ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ - ΚΑΠΡΙ – ΚΑΖΕΡΤΑ – ΜΠΑΡΙ
5 ήμερη αεροπορική εκδρομή
13/08/2018

1η ημέρα: Αθήνα – Μπάρι – Πομπηία - Νάπολη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Μπάρι. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη νεκρόπολη της Πομπηίας που αφανίστηκε το 79 μ.Χ μετά από μια φοβερή έκρηξη του Βεζούβιου, όπου θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το φόρουμ, την Πόρτα Μαρίνα, την έπαυλη των Βέτρι, τον Ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο της Πομπηίας και τις χαρακτηριστικές τοιχογραφίες του 1ου αιώνα π.Χ. Κατόπιν αναχώρηση για την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη, τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο, και τη μεγαλύτερη της Νότιας Ιταλίας και σημαντικό λιμάνι της Καμπανίας, πατρίδα της pizza και του espresso! Το παλάτσο Ρεάλε, το Τεάτρο Σαν Κάρλο, η καλύτερη Όπερα στην Ιταλία μετά του Μιλάνου, το Πάνθεον, η Γκαλερία Ουμπέρτο, το παλιό και το νέο Κάστρο, και βέβαια η παραλία Σάντα Λουτσία, είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε. Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Νάπολη  - Εκδρομή (ή κρουαζιέρα) ακτή Αμάλφι, Σορρέντο & Ποζιτάνο
Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στο ωραιότερο τμήμα του Κόλπου της Νάπολη, τις ακτές του Αμάλφι και του Σορρέντο. Περνώντας παραλιακά μέσω μικρών αλλά πανέμορφων πόλεων, θα βρεθούμε στο Σορρέντο. Θα εντυπωσιαστείτε με τις παλιές επαύλεις πάνω στις πλαγιές του λόφου με θέα στα σμαραγδένια νερά, τους μεσογειακούς κήπους με τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, το πολυσύχναστο κοσμοπολιτικό λιμάνι όπου αράζουν πανάκριβα σκάφη και τη ζωή στα καφέ της Piazza Tasso. Ελεύθερος χρόνος. Η μαγική διαδρομή της Costiera Amalfitana θα μας μεταφέρει στο γραφικό Ποζιτάνο, την πιο ακριβή και γραφική περιοχή της ακτής Αμάλφι, μια πόλη με αμέτρητα σκαλιά και στενά δρομάκια, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο. Επόμενος μας προορισμός το Αμάλφι. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς τόσο της Καμπανίας, όσο και ολόκληρης της Ιταλίας. Είναι γνωστή για το ονομαστό τοπικό λικέρ από λεμόνι, το "λιμοντσέλο" (limoncello), καθώς επίσης και για το χειροποίητο χαρτί της, που χρησιμοποιείται για προσκλητήρια γάμων, ευχετήριες κάρτες κ.ά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Νάπολη - Κάπρι
Πρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Κάπρι. Επιβίβαση στο πλοίο (ατομικά έξοδα) που θα μας μεταφέρει στο πασίγνωστο νησί του διεθνούς Jet-Set. Γνωριμία και περίπατος στα στενά δρομάκια και στην πλατεία Πιασσέτα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ - φαγητό. Επιστροφή αργά το απόγευμα, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: Νάπολη –Καζέρτα – Μπάρι
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μπάρι, με ενδιάμεση στάση στη Καζέρτα, σπουδαία ιστορική πόλη του άλλοτε Βασιλείου των Δύο Σικελιών, του Οίκου των Βουρβόνων, πλούσια σε οικοδομήματα με κυριότερο το θαυμαστό βασιλικό τους ανάκτορο, Παλάτσο Ρεάλε, χαρακτηριζόμενο εύλογα «Βερσαλλίες της Ιταλίας» και έχει αναδειχθεί σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ήταν το μεγαλύτερο ανάκτορο και ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια που ανεγέρθηκαν στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα. Έχει περίπου 1200 δωμάτια, περιλαμβάνοντας 24 κρατικά διαμερίσματα, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και ένα θέατρο στα πρότυπα του Τεάτρο Σαν Κάρλο της Νάπολης. Άφιξη στο Μπάρι και επίσκεψη στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου, όπου φυλάσσονται τα οστά του Αγίου. Ακολουθεί σύντομη πανοραμική περιήγηση που θα ακολουθήσει θα θαυμάσουμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό του Μπάρι, το Θέατρο Πετρουτσέλι, το Καστέλο Σβέβο και την Πινακοτέκα Προβιντσιάλε ντι Μπάρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
5η ημέρα: Μπάρι - Αθήνα
Πρωινό και για το αεροδρόμιο του Μπάρι, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

EARLY BOOKING

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

1 ΠΑΙΔΙ
2-12 ΕΤΩΝ
ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ
ΜΕ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ      

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΦΟΡΟΙ

13/08

445€

495€

440€

120€

185€

*ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μπάρι-Αθήνα με VOLOTEA AIRLINES.
  • Μεταφορές , περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Νάπολη
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στο Μπάρι
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Checkpoint-είσοδοι πόλεων 20€ το άτομο για το σύνολο της εκδρομής (πληρωτέα τοπικά)
  • Εισιτήρια πλοίου για το Κάπρι, εισιτήρια κρουαζιέρας ακτής Σορρέντο, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς-επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικός φόρος πόλεων καταβλητέος απευθείας στα ξενοδοχεία

ΩΡΑΡΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ:

  • 13/08: ΑΘΗΝΑ-ΜΠΑΡΙ 09:50 – 10:25
  • 17/08: ΜΠΑΡΙ-ΑΘΗΝΑ 10:50 13:10