Skip to main content

ΜΙΝΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ Πασχα 2015 & ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ απο 349,00

ΜΙΝΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ  

7 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΥΡΡΑΧΙΟ - ΤΙΡΑΝΑ – ΜΠΟΥNΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

ΣΠΛΙΤ- ΤΡΟΓΚΙΡ - ΣΙΜΠΕΝΙΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΒΕΝΕΤΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 24.03, 10.04, 14.04, 30.04, 1.05, 29.05 & ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ – ENΠΛΩ

     Συγκεντρωση και αναχωρούμε για το νέο λιμάνι της Πάτρας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα αφορολόγητα και αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε στο υπέροχο πλοίο τύπου CRUISE. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΜΕΡΑ: ΕΝ ΠΛΩ

     Σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε μία πραγματική κρουαζιέρα απολαμβάνοντας τις πισίνες, ή ψωνίζοντας στα αφορολόγητα μαγαζιά που διαθέτει το πλοίο. Το βραδάκι μπορούμε να πιούμε ένα ποτό στο τεράστιο σαλόνι ακούγοντας μουσική. Διανυκτέρευση

3η ΜΕΡΑ: ΤΕΡΓΕΣΤΗ ή ΒΕΝΕΤΙΑ -ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ-ΖΑΝΤΑΡ-ΣΙΜΠΕΝΙΚ

     Πολύ νωρίς το πρωί φτάνουμε στην Τεργέστη όπου θα κάνουμε μία μικρή βόλτα με το πούλμαν για μία γνωριμία και αμέσως μετά θα διασχίσουμε το μικρό κομμάτι της Ιταλίας, θα μπούμε στην Σλοβενία, και μετά θα περάσουμε τα σύνορα της Κροατίας για να φτάσουμε στις Λίμνες Πλίβιτσε (240 km). Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης όπου αρμονικά συνυπάρχουν ποτάμια και 16 λίμνες σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Ο περίπατος μέσα σ’ αυτήν την μαγεία   γίνεται με τα πόδια, με τρενάκι και πλοιάριο. Εκεί θα μπούμε πρώτα στο τραινάκι για ένα μικρό κομμάτι, μετά θα περπατήσουμε αρκετά ανάμεσα στις λίμνες βγάζοντας τις ωραιότερες ίσως φωτογραφίες της ζωής μας και στο τέλος θα διασχίσουμε την τελευταία λίμνη με πλοιάριο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και θα συνεχίσουμε για Ζαντάρ (130 km). Το Ζαντάρ θα μας καταπλήξει με την γραφικότητα του, τα πραγματικά πανέμορφα στενάκια του, την παραλία του, και τα απομεινάρια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μεταξύ άλλων θα δούμε τα Βενετσιάνικα τείχη, την καταπληκτική εκκλησία του Αγίου Τίτου και το Ρωμαϊκό Φόρουμ. Αφού πιούμε και ένα καφεδάκι θα πάμε στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

4η ΜΕΡΑ: ΖΑΝΤΑΡ-ΤΡΟΓΚΙΡ-ΣΠΛΙΤ-ΝΕΟΥΜ

       Μετά το πρωινό αρχίζουμε να βλέπουμε ένα πραγματικό πανόραμα των Δαλματικών ακτών, περνώντας από το Μπίογκραντ, το Βόντιτσε, και το Σίβενικ, όπου θα βγάλουμε και φωτογραφίες σε ένα καταπληκτικό φιόρδ από μία ωραία γέφυρα για να καταλήξουμε στην πόλη νησί Τρογκίρ, το οποίο είναι θησαυρός της παγκόσμιας κληρονομιάς και βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO. Πρόκειται για την αρχαιοελληνική πόλη ‘’Τραγούριον’’ (νησί της κατσίκας). Θα γνωρίσουμε αυτή την πόλη νησί, θα κάνουμε μία ωραία βόλτα και θα συνεχίσουμε για το Σπλιτ που πραγματικά και αυτό είναι ένα από τα στολίδια των Δαλματικών Ακτών. Εδώ θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε με τον ξεναγό μας την πόλη που ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαϊκού Κάστρου. Είναι μία πόλη που εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι συγκεντρώνει στοιχεία πολλών διαφορετικών πολιτισμών. Θα κάνουμε την ξενάγηση μας, θα έχουμε τον ελεύθερο χρόνο μας για φαγητό και αναμνηστικά και το απογευματάκι θα πάρουμε τον δρόμο για το Νέουμ όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Δείπνο διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΝΕΟΥΜ-ΣΤΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ

        Πρωινό και θα επισκεφτούμε το καταπληκτικό χωριό ΣΤΟΝ με το μοναδικό τείχος και τα πάρα πολλά μαγαζάκια του. Συνεχιζουμε για Ντουμπροβνικ. Σήμερα όλη η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στο μαγευτικό Ντουμπρόβνικ. Είναι η πόλη με την παλιά ονομασία «Ραγκούσα» βγαλμένη από μεσαιωνικό παραμύθι. Τα κυριότερα αξιοθέατα μέσα στην παλιά πόλη που θα δούμε, είναι ανάκτορα σπουδαίας αρχιτεκτονικής, όπως το μητροπολιτικό ναό του Αγ. Βλασίου – προστάτη της πόλης – με τον μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, τη μεγάλη κρήνη του Ονοφρίου, το φραγκισκιανό μοναστήρι με την εκκλησία του Σωτήρος και το παλαιότερο φαρμακείο της πόλης, από την εποχή της δημοκρατίας της Ραγούζας. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε τον πύργο του Ρολογιού και τη μικρή κρήνη του Ονοφρίου καθώς και το Μέγαρο Σπόντζα, που σήμερα στεγάζει τα κρατικά αρχεία. Στο υπέρθυρό του υπάρχει στα λατινικά η επιγραφή «Απαγορεύεται η παραποίηση και η νοθεία των σταθμών. Όταν ζυγίζω τα αγαθά ο Κύριος με μετράει». Στο πρυτανικό μέγαρο, σήμερα φιλοξενείται το μουσείο του Ντουμπρόβνικ με την ιστορία της πόλης. Δίπλα του βρίσκεται το δημαρχείο και απέναντί του ο καθεδρικός ναός με το θησαυροφυλάκιο. Ελευθερος χρονος και αναχωρηση για το τρεμπινιε. Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο Διανυκτέρευση

6η ΜΕΡΑ: ΚΟΤΟΡ-ΜΠΟΥΤΒΑ-ΤΙΡΑΝΑ-ΔΥΡΡΑΧΙΟ

     Πρωινο και αναχωρηση για το Μαυροβούνιο. θα επισκεφτούμε την Μεσαιωνική πόλη Κότορ και θα θαυμάσουμε τα τείχη της αλλά και τα πανέμορφα κτήρια της. Συνεχίζουμε θαυμάζοντας τα υπέροχα τοπία μέχρι να φτάσουμε στην Μπούτβα που ονομάζεται και μικρό Ντουμπρόβνικ. Περιηγηση στην παλια πολη και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίσουμε τον δρόμο μας, θαυμάζοντας από ψηλά το νησί του Αγίου Στεφάνου, για την Αλβανία. Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο μας στο Δυρράχιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ-ΑΘΗΝΑ

      Πρωινο και αναχωρηση για την Ελλάδα μέσω Ελμπασάν, λίμνη Οχρίδα όπου θα κάνουμε και την στάση μας για καφέ και φωτογραφίες, Πόγραδετς, Κορυτσά, Κρυσταλλοπηγή και αργά το μεσημέρι θα κάνουμε στάση για φαγητό έξω από την Καλαμπάκα. Από εκεί με τις κατάλληλες στάσεις θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

TIMH KAT΄ ATOMO

7 ημερες

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 349

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

€ 329

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 449

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Καμπινες τετρακλινες εσωτερικες στο πλοιο (ΑΒ4)
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4* με πρωινό
  • Δώρο ημιδιατροφή
  • Αρχηγός / συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε μουσεία και πολεις, αξιοθέατα, στο πάρκο των λιμνών, σπήλαια Ποστόινα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Καμπινες ΑΒ2 (εσωτερικη δικλινη € 35), ΑΑ2 (εξωτερική δικλινη € 45) κατά άτομο
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10), δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
    1. Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη
    2. Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα
      1. Το πρόγραμμα συνδιάζεται και με το αεροπορικό 6 & 7ήμερο
      2. Η διανυκτέρευση στο Δυρράχιο ή Τίρανα μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης και στην Καστοριά.
      3. Η διανυκτερεύση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο Ντουμπρόβνικ ή στο Τρέμπινιε ή στο Νέουμ

διεξαγωγή του προγράμματος. Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα, χωρίς καμία παράληψη. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Η επισκεψη στις λιμνες πραγματοποιειται καιρου επιτρεποντως.