Skip to main content

02/06 ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ! ΑΠΟ 625,00

Ιταλικό Πανόραμα οδικώς

10 μέρες Ρώμη - Νάπολη - Κάπρι - Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο - Φλωρεντία - Μπολόνια - Φεράρα - Βερόνα - Βενετία σε ξενοδοχεία 4* με Μπουφέ πρωινό και Δείπνο καθημερινά.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 02/06  Πρόγραμμα (10 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Πάτρα - Εν πλω
  Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο. Απολαύστε τις ανέσεις του πλοίου, διαπλέοντας το Ιόνιο και την Αδριατική.
Ημέρα 2 Ανκόνα - Ρώμη
  Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την Ρώμη . Άφιξη και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
Ημέρα 3 Ρώμη - ξενάγηση πόλεως
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. Το βράδυ δυνατότητα προαιρετικού νυχτερινού γύρου της πόλης.
Ημέρα 4 Ρώμη - προαιρετική εκδρομή στη Νάπολη - Κάπρι
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση (έξοδα ατομικά) για τη Νάπολη όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο για το κοντινό νησί Κάπρι. Φτάνοντας στη Marina Grande θα αναχωρήσουμε με το τελεφερίκ για επίσκεψη στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι όπου θα επισκεφθούμε περιπατητικά τους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφτείτε το Ανακάπρι όπου βρίσκεται η Villa San Michele και το τελεφερίκ για το Monte Solaro (υψηλότερο σημείο του νησιού). Επιστροφή στη Marina Grande και αναχώρηση για τη Ρώμη. Το βράδυ δυνατότητα προαιρετικού νυχτερινού γύρου της πόλης.
Ημέρα 5 …εκδρομή Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο - Φλωρεντία
  Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για την Μεσαιωνική Σιένα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo. Στην συνέχεια επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων - Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο. Αργά το απόγευμα άφιξη στη πόλη της Αναγέννησης τη Φλωρεντία και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
Ημέρα 6 Φλωρεντία - ξενάγηση πόλεως & galleria Uffizi
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης . Θα ξεκινήσουμε από το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία και τα άλλα διάσημα αξιοθέατα. Ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στην διάσημη πινακοθήκη Uffizi (απαιτείται προ-κράτηση για αυτό σας παρακαλούμε ενημερώστε μας 10 μέρες πρίν, κόστος € 4). Στον ελεύθερο χρόνο σας περπατήστε στα γραφικά δρομάκια της πόλης.
Ημέρα 7 Φλωρεντία - Μπολόνια - Φεράρα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φεράρα με ενδιάμεση στάση την πανέμορφη Μπολόνια όπου θα περιηγηθούμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές. Νωρίς το απόγευμα άφιξη στη μεσαιωνική Φεράρα με το επιβλητικό της κάστρο και τα πλακόστρωτα δρομάκια της όπου θα περιηγηθούμε και στη συνέχεια θα καταλήξουμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
Ημέρα 8 Βερόνα - Βενετία
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βερόνα …την ιστορική πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και της επιβλητικής Ρωμαϊκής αρένας . Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βενετία και το Τρονκέτο από όπου θα πάρουμε το βαπορέττο για την πλατεία του Αγ. Μάρκου και θα ξεκινήσει η ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Η Βενετία είναι έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο–γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας είναι ελεύθερο. Σας προτείνουμε να γευματίσετε στο αριστοκρατικό εστιατόριο caravela . Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
Ημέρα 9 Βενετία - Ανκόνα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Ανκόνα. Απόπλους.
Ημέρα 10 Πάτρα - Αθήνα
  Άφιξη στη Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.
 
Περισσότερες πληροφορίες
Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 
Τιμοκατάλογοι
Συνδιασμός ξενοδοχείων
 02/06/2014 εώς 11/06/2014
Μονόκλινο € 885.00
Δίκλινο € 625.00
3ο παιδί
1-12 ετών
€ 475.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ ,σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Εφτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία
  • Δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, εισιτήρια πλοίων & τελεφερίκ, βαπορέττο στη Βενετία 15 ευρώ, φόροι πόλεων καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.