Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΓΥΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!! ΑΠΟ 1095,00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Γύρος Ευρώπης

13 μέρες οδικώς

Ανκόνα - Μιλάνο - Κουρμαγιέρ - Μον Μπλαν - Παρίσι - Βερσαλλίες - Λούβρο - Λονδίνο - Λουξεμβούργο - Κόμο. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

ΑΠΟ 1.095,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 Πρόγραμμα (13 μέρες)

 
Ημέρα 1 Αθήνα - Πάτρα / πλοίο
  Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.
Ημέρα 2 Ανκόνα - Μιλάνο
  Άφιξη το απόγευμα στην Ανκόνα και ξεκινάμε την πορεία μας προς τον Ιταλικό Βορρά και συγκεκριμένα προς την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου. Αργά το βράδυ θα φθάσουμε και θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.
Ημέρα 3 Μιλάνο - Κουρμαγιέρ - Μον Μπλαν - Παρίσι
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Παρίσι περνώντας από το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κουρμαγιέρ και το Τούνελ του Μον Μπλαν που συνδέει την Ιταλία με την Γαλλία μήκους περίπου 11 χλμ. Άφιξη αργά το βραδάκι και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο RADISSON BLU BOULOGNE 4* (www.radissonblu.com) που βρίσκεται στην περιοχή Boulogne και συνδυάζει την γαλλική φινέτσα και ambiance με το σήμερα. Διαθέτει 170 δωμάτια, εφοδιασμέ να με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις (t.v, mini bar, δωρεάν internet, γυμναστήριο). Έχει εύκολη πρόσβαση με τοπικά μέσα μεταφοράς (στάση μετρό σε απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια, απευθείας γραμμή Νο 9) με το κέντρο στην Όπε- ρα του Παρισιού.
Ημέρα 4 Παρίσι ξενάγηση πόλεως & απογευματινή επίσκε ψη στη Μονμάρτη
  Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύ σια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό,τον πύργο του Άιφελ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην γραφική Μονμάρτη με τους υπαίθριους καλλιτέχνες στην μο ναδική Πλας Τερτρ, την μεγαλειώδη Σακρε Κερ και τα υπό λοιπα μνημεία με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα.
Ημέρα 5 Βερσαλλίες - Λούβρο
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξε - νάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δού με τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βα σιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λίμνες Επόμενος σταθ μός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και τηνΑφροδίτη της Μήλου, την Ελ ληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπως και μο- ναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στο περίφημο Σαν Ζερμεν με την ομώνυμη εκ κλησία, τα αριστοκρατικά καφέ όπως το Le Deux Magots, το De Flore και να πιείτε το ποτό σας στο μπαρ Α λκαζάρ.
Ημέρα 6 Παρίσι - Λονδίνο & νυχτερινός γύρος πόλης
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον τελικό μας προορι σμό, το Λονδίνο. Θα φθάσουμε στα παράλια του Καλαί όπου με την σύγχρονη, ταχύτατη, ειδική αμαξοστοιχία θα περάσουμε το υποθαλάσσιο EUROTUNNEL, μήκους 50 χλμ. που συνδέει την Αγγλία με την ηπειρωτική Ευρώπη. Το τούνελ αυτό δίνει την δυνατότητα να διασχίσει κανείς υποθαλάσσια το στε νό της Μάγχης σε 45 περίπου λεπτά. Μετά την αποβίβαση, συνεχίζουμε οδικώς για το Λονδίνο. Άφιξη στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN REGENTS PARK 4* (www.holidayinn.com). Ξεκούραση και γύρω στις 19.00 θα ξεκινήσουμε για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε στο κέ ντρο της νυχτερινής διασκέδασης του Λονδίνου το WEST END με τα υπέροχα musical, το SOHO με τα σκοτεινά και ιδιαίτερα σοκάκια, τη CHINA TOWN όπου μπορείτε να γευτείτε την υπέροχη Κινεζική κουζίνα, τη LEICESTER SQUARE η πλατεία όπου λαμβάνουν χώρα οι πρεμιέρες Χολιγουντιανών υπερπαραγωγών, το COVENT GARDEN με τους street performers και την πανέμορφη σκεπαστή αγορά, στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για μια νυχτερινή περιήγηση στο Τάμεση του Λονδίνου. Στά σεις για φωτογραφίες στα ωραιότερα ορόσημα της πόλης, London Eye, Big Ben, Millennium Bridge, Saint Paul’s, More London Place, Tower Bridge, Shard. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Ημέρα 7 Λονδίνο - ξενάγηση πόλεως
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το αριστοκρατικό προάστιο του Σάουθ Κένσινγκτον για να θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία της Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών και Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφι ερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χόλ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς, Χάρβει Νίκο λς και τις πολυτελέστατες μπουτίκ της Σλόαιν Στριτ. Δια σχίζοντας την Park Lane θα δούμε τη Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Περνάμε από το Ουέστμινστερ που αποτελεί το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με την Πλατεία Κοινοβουλίου όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το Κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο. Συνεχίζουμε με την οικονο μική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου το Σίτυ, ένα κρά μα Γεωργιανής και Βικτοριανής αρχιτεκτονικής δίπλα σε υπερμοντέρνα κτίρια από γυαλί του 21ου αιώνα. Θα περάσουμε από τα Βασιλικά Δικαστήρια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου (αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν), την Τράπεζα της Αγγλίας, το Χρηματιστήριο και τον Πύργο Του Λονδίνου. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται στο Βρετανικό Μουσείο όπου θα ξεναγηθούμε στην πτέ ρυγα με τα περίφημα και μοναδικά γλυπτά του Παρθε νώνα, όπως τη Ζωφόρο του Σηκού του Παρθενώνα με θέμα την πομπή των Παναθηναίων, τις μετώπες με θέμα την Κενταυρομαχία, τα αγάλματα που διακοσμούσαν τα αετώματα του Ναού, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και φωτογραφίες. Απόγευμα ελεύθερο.
Ημέρα 8 …μέρα αφιερωμένη στα μουσεία & ψώνια
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τους φίλους της τέχνης και των επιστημών για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτω ρίας και Αλβέρτου το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητι κών τεχνών του κόσμου, το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο,τη γκαλερί μοντέρνας τέχνης Τέιτ καθώς και το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό - το καλύτερο στο είδος του, για να γνω- ρίσετε από κοντά μεγάλες προσωπικότητες της ιστορί ας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού. Στη συνέχεια θα έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σας για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Μπορείτε να ξεκι νήσετε από την Όξφορντ Στριτ, τη πιο εμπορική οδό της Ευρώπης, τη πανέμορφη Ρίντζεντ Στριτ, μην παραλεί ψετε τα αμέτρητα καταστήματα με όλα τα brand names της Μποντ Στριτ και την Κάρναμπι Στριτ που είναι ο πα ράδεισος των Fashionistas.
Ημέρα 9 … ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε την γι ορτινή ατμόσφαιρα
  Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να απολαύ- σετε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Το βράδυ υποδοχή του 2015 με δεκάδες πυροτεχνήματα, βεγγαλικά πάνω από τον Τάμεση, τον Μπιγκ Μπεν και το μάτι του Λονδίνου.
Ημέρα 10 Λονδίνο - Λουξεμβούργο
  Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για το Λουξεμβούργο. Θα επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τραίνο για το ταξίδι μας προς την ηπειρωτική Ευρώπη. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε στο Λουξεμβούρ γο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MERCURE GRAND HOTEL 4* (www.mercure.com).
Ημέρα 11 Λουξεμβούργο - Κόμο
  Μπουφέ πρόγευμα και συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας μέσω των αυτοκινητοδρόμων της Ευρώπης για την Βόρεια Ιταλία όπου το βράδυ θα φθάσουμε ξενοδοχείο JUST HOTEL LOMAZZO 4* (www.justhotellomazzo. com) στη γύρω περιοχή του Κόμο.
Ημέρα 12 Κόμο - Ανκόνα
  Πρόγευμα και αναχώρησή για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο.
Ημέρα 13 Πάτρα - Αθήνα
  Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες
Σημειώσεις: Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων ενδέχεται να αλλάζει για την καλύ
τερη διεξαγωγή του προγράμματος & κυρίως εξαιτίας των αργιών. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 23/12/2014 εώς 04/01/2015
Δίκλινο € 1095.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 795.00
Μονόκλινο € 1655.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, περιηγήσεις,εκδρομές ως ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες καμπίνες με την MINOAN ή την SUPERFAST/ANEK
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μία διανυκτέρευση στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνο σε ξενοδοχείο 4*
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Παρίσι στο RADISSON BLU BOULOGNE 4*
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN REGENTS PARK 4*
  • Μία διανυκτέρευση στο Λουξεμβούργο στο ξενοδοχείο MERCURE GRAND 4*
  • Μία διανυκτέρευση στο JUST HOTEL LOMAZZO 4* στην ευρύτερη περιοχή του Κόμο
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, φόροι πόλεων, εισιτήρια σε πλοιάρια, τελεφερίκ και γενικά όπου χρειάζεται είσοδος, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, φιλοδωρήματα, ό,τι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο