Skip to main content

Αλπικές λίμνες - Βενετία - Πορτοφίνο από 825€


8 μέρες Βενετία - Λίμνη Ματζόρε (Στρέζα) - Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία) - Πορτοφίνο - Σάντα Μαργαρίτα - Ραπάλλο - Κρουαζιέρα στα Νησιά Μπορομεέ - Λίμνη Ματζόρε - (Ζέρματτ) - Λίμνη Ματζόρε - Μιλάνο.
Πρόγραμμα (8 μέρες)


Ημέρα 1     Αθήνα - Βενετία - Λίμνη Ματζόρε (Στρέζα)    
    Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη Βενετία. Άφιξη & απευθείας κατευθυνόμαστε στη κοσμοπολίτικη Στρέζα στις όχθες της λίμνης Ματζόρε μια από τις γνωστότερες ιταλικές λίμνες. Διαμονή στο πολυτελές αρχοντικό REGINA PALACE 4*sup (www.regina-palace.it) με κομψούς εσωτερικούς χώρους κλασικού στυλ, μεγάλο κήπο με πισίνα & υπέροχη θέα στα νησάκια Μπορομεέ ή στα πανέμορφα ZACCHERA HOTELS (www.zacherahotels.com ). Δείπνο.  

 
Ημέρα 2     Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία)    
    Πρωινό μπουφέ και η σημερινή μέρα αρχίζει με τη Λίμνη Κόμο και το ιστορικό της κέντρο, τη κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Καθεδρικό Ναό κ.α. Πριν το μεσημέρι συνεχίζουμε για τα ελβετικά σύνορα για να καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη και τη πόλη που χτυπά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.    


Ημέρα 3     Εκδρομή στα μαγευτικά Πορτοφίνο - Σάντα Μαργαρίτα & Ραπάλλο (Ιταλική Ριβιέρα)    
    Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Ραπάλλο. Συνεχίσουμε ανατολικά του Πόρτοφίνο με το ≪μαργαριτάρι της Λιγουρίας≫, τη Σάντα Μαργαρίτα. Ένα εξίσου περίφημο & σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας. Τέλος, ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας με τα τοπικά μέσα συγκοινωνίας (έξοδα ατομικά) με ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκόσμιο γνωστό Πορτοφίνο που συγκεντρώνει τους VIP's και στο μικρό λιμανάκι του βρίσκονται θαλαμηγοί προσωπικοτήτων του πλούτου και των καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.    


Ημέρα 4     Κρουαζιέρα στα Νησιά Μπορομεέ    
    Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα (έξοδα ατομικά) μιας μίνι κρουαζιέρας με το πλοιάριο στα κοντινά νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι (των Ψαράδων). Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.    


Ημέρα 5     Λίμνη Ματζόρε - (Ζέρματτ)    
    Πρωινό μπουφέ και προτείνουμε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις, το Ζέρματτ. Μέσα από μια πανέμορφη και ειδυλλιακή καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο που θα επιβιβαστούμε (έξοδα ατομικά) στον οδοντωτό στο Ζέρματτ ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού. Περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους με τα ξύλινα chalet και ψωνίστε μικρά Ελβετικά σουβενίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

    
Ημέρα 6     Λίμνη Ματζόρε - Μιλάνο ... shopping therapy - Βενετία / Μέστρε    
    Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το Μιλάνο με αξιοθέατα όπως το Ντουόμο, η Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, η περίφημη Σκάλα και άλλα σημαντικά μνημεία. Χρόνος ελεύθερος στη πασίγνωστη αγορά της πόλης, για shopping therapy. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Πόλη των Δόγηδων, τη Βενετία με διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nhhotels.com ) ή παρόμοιο στο Μέστρε.

    
Ημέρα 7     Βενετία …η πόλη των Δόγηδων!    
    Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση με το βαπορέτο (έξοδα ατομικά), για να μεταφερθούμε στη πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες. Και τι δεν έχει να θαυμάσει κανείς: το μεγάλο κανάλι πλαισιωμένο από εκατοντάδες γοτθικά & βυζαντινά παλάτια, τη γέφυρα του Ριάλτο, τη γέφυρα των Στεναγμών κ.α. . Απολαύστε μια σερενάτα με γόνδολα (έξοδα ατομικά) - ο πιο ρομαντικός τρόπος να δείτε τις κρυμμένες γωνιές της μοναδικής αυτής πόλης. 

   
Ημέρα 8     Βενετία - Αθήνα    
    Μπουφέ πρόγευμα & μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βενετίας για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.  

 
Τιμολογιακή πολιτική


SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Τιμοκατάλογοι
Συνδιασμός ξενοδοχείων
    29/08/2014 εώς 05/09/2014     29/08/2014 εώς 05/09/2014     05/09/2014 εώς 12/09/2014     05/09/2014 εώς 12/09/2014
Δίκλινο     € 875.00     € 825.00     € 875.00     € 825.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 825.00     € 775.00     € 825.00     € 775.00
Μονόκλινο     € 1125.00     € 1025.00     € 1125.00     € 1025.00


Περιλαμβάνονται

    Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ με ALITALIA/AIR ONE
    Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σεις, στο ξενοδοχείο της επιλογής σας REGINA PALACE 4* sup ή ZACCHERA HOTELS
    Δύο (2) διαν/σεις, στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* η παρόμοιο στο Μέστρε της Βενετίας • Μπουφέ προγεύματα καθημερινά
    Δείπνο καθημερινά (εκτός Βενετίας)
    Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
    Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου μας
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

    Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € περίπου, είσοδοι σε μουσεία / αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια πλοιαρίων / τρένων / οδοντωτού, κόστος πλοίου ή κόστος λεωφορείου στο Πορτοφίνο, βαπορέτο Βενετίας, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, Δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (καταβάλλεται απ’ ευθείας σε αυτά) και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.