Skip to main content

Special ΣΜΥΡΝΗ 4ΗΜΕΡΟ απο 475€

                                                                                                                     

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου 2014

1η μέρα: Αθήνα - Σμύρνη (ξενάγησης πόλης της Σμύρνης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Σμύρνη. Μετά την άφιξη και την παραλαβή των αποσκευών, θα ξεκινήσουμε για την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε την περίφημη προκυμαία, τις συνοικίες Kurtulus, το Alsanak που ήταν ο πρώην φραγκομαχαλάς, το IsmetKaptan (το σύγχρονο κέντρο) το Καντιφέ Καλέ, τον ιστορικό λόφο της Σμύρνης, την πλατεία Κόνακ όπου βρίσκονταν το Ελληνικό διοικητήριο και σήμερα δεσπόζει το περίφημο ρολόι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Σμύρνη ( Έφεσσος - Κιρκιτζέ - Κουσάντασι)

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για Σέλτζουκ όπου θα ξεναγηθούμε στην πόλη της αρχαίας Εφέσου, εκεί όπου υπήρχε ο Ναός της Θεάς Αρτέμιδος, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Εκεί θα δούμε τα εντυπωσιακά ερείπια του αρχαιολογικού χώρου, την βιβλιοθήκη του Κέλσου, την Αρκαδική οδό, το ελληνιστικό θέατρο, το στάδιο, τα βυζαντινά λουτρά, κ.α. Επίσκεψη στον Οίκο της Παναγίας, την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και καφέ στο χωριό της Διδώς Σωτηρίου, το Κιρκιτζέ. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην πόλη του Κουσάντασι για να περιηγηθούμε στο γραφικό λιμάνι της και στην όμορφή της αγορά. Επιστροφή στην Σμύρνη και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Σμύρνη

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Περιηγηθείτε στα σοκάκια της πόλης και επισκεφτείτε το παζάρι Κεμέραλτι, όπου θα βρείτε ποικιλία από μπαχαρικά, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά φυλαχτά, αξεσουάρ, ρολόγια & είδη ένδυσης. Γευματήστε σε ένα απο τα διάσπαρτα εστιατόρια και ουζερί δοκιμάζοντας φημισμένες Σμυρνέικες γεύσεις.

4η μέρα: Σμύρνη - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας στην Αθήνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

1 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου 2014

Ξενοδοχεία

Aksan 4*

Volley 4*

Anemon 4*

SC Inn Boutique 4*

Κατ’ άτομο σε δίκλινο:

475 €

495 €

Μονόκλινο:

680€

760€

Παιδικό έως 11 ετών:

445 €

465 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean ή Pegasus* 3 διαν/σεις με πρωινό σε ξενοδοχείο της επιλογής σας * Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο * 2 Ελληνόφωνες ξεναγήσεις *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 100 * Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα * Ότι δεν αναφέρεται στο
πρόγραμμα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.


                        

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές
δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, εορτών. Για πτήσεις Aegean επιβάρυνση από
υπόλοιπο δίκτυο πόλεων 85 €