Skip to main content

ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Γιορτες 2014 απο 599

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΜΕ AEGEAN ΚΑΙ EMIRATES

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ  ΦΩΤΑ

28/12 - 3/1

2/1 - 8/1

 


 

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ   7 ημέρες – 5 νύχτες

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με πτήσεις AEGEAN

Αναχώρηση : 28 Δεκεμβρίου ’14 – 03 Ιανουαρίου ‘15

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα: Αθήνα – Αμπου Ντάμπι- Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Αμπου Ντάμπι.Άφιξη και υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας,μεταφορά στο Ντουμπάι.Διανυκτερεύση στο ξενοδοχείο μας.  

2η Ημέρα: Ξενάγηση πόλης & επίσκεψη στην ‘’Βενετία του Ντουμπάι’’ Madinat Jumeirah Palace

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το παραδοσιακό και σύγχρονο Ντουμπάι. Αρχίζουμε από την περιοχή της Jumeirah με πρώτη στάση      στο σήμα κατατεθέν της πόλης, το θρυλικό και πολυφωτογραφημένο Burj al Arab. Μετά θα κατευθυνθούμε   προς την περιοχή που βρίσκεται το υψηλότερο κτίριο του κόσμου το Burj Halifa και στη συνέχεια θα περάσουμε στο νησί Palm Jumeirah όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες στο περίφημο Atlantis.Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο της Jumeirah με τα κρυμμένα παλάτια, τις όμορφες βίλες και το φημισμένο Τζαμί θα φτάσουμε στην Βastakiya, οπου θα επισκεφθούμε το φρούριο και μουσείο Al Fahidi. Με το θαλάσσιο ταξί «άμπρα» θα διασχίσουμε το Dubai Creek με προορισμό το πασίγνωστο σουκ ή αλλιώς το παζάρι του Ντουμπάι. Εδώ θα βρείτε χρυσό, πολύτιμες πέτρες, μεταξωτά, πασμίνες,μπαχαρικά και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας.Θα ακολουθήσει γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στη «Βενετία του Ντουμπάι» και το σουκ του Madinat JumeirahPalace, μια επίσκεψη που θα σας προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο Ντουμπάι.

3η Ημέρα: Ντουμπάι – Αμπου Ντάμπι & Yas Island
Ταξιδεύοντας από το Dubai και διασχίζοντας την έρημο για περίπου 2 ώρες, φθάνουμε στο Αμπού Ντάμπι την επίσημη πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων. Πρώτη μας επίσκεψη το μεγαλοπρεπές και ίσως το μεγαλύτερο Τζαμί του κόσμου με χωρητικότητα 10.000 ατόμων, αφιερωμένο στην μνήμη τουΣεΐχη Zayed, ιδρυτή των Αραβικών Εμιράτων. Στην εντυπωσιακή παραλιακή οδό ή αλλιώς “Cornish”, θα δούμε το λιμάνι με τις παραδοσιακές βάρκες (dhow), παραδοσιακά κτίρια να συνυπάρχουν με μοντέρνους και αστραφτερούς ουρανοξύστες, παλάτια, πάρκα και, ακολούθως θα δούμε το Al HusnFort, το πασίγνωστο ξενοδοχείο Emirates Palace, και θα φθάσουμε στο Heritage Village όπου θα έχουμε χρόνο για μια επίσκεψη στην αγορά. Γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο και επιστροφή στο Ντουμπάι. Υπάρχει προαιρετικά δυνατότητα επίσκεψης στο θεματικό πάρκο της Ferrari. Επιστρέφοντας στο Ντουμπάι σας προτείνουμε να συμμετάσχετε προαιρετικά στην κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά σκάφη (dhow). Διασχίζοντας το Dubai Creek κάτω από το σεληνόφως θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακάφωτισμένη πόλη και τα πολυτελή σκάφη που προσαράζουν στο Dubai Creek Golf & Yacht Club. Προσφέρεται δείπνο με Αραβικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Διανυκτερεύση

4η Ημέρα : Ντουμπάι

Ημέρα ελεύθερη για αγορές. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα Emiratesmall και Dubaimall , τον πυργο του BurjKhalifa θαυμαζοντας απο τα 800μ την θέα και πολλά αλλα ενδιαφέροντα σημεία του Ντουμπάι.

5η Ημέρα: Ντουμπάι σαφάρι στην έρημο

Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση με jeep 4 x 4 για το φημισμένο σαφάρι στην έρημο με δείπνο και χορό της κοιλιάς. Αφού διασχίσουμε τους αμμόλοφους, θα   κάνουμε μια σύντομη στάση για να απολαύσουμε το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα στην απεραντοσύνη της ερήμου.Με την άφιξη μας στον εδικά διαμορφωμένο χώρο (τέντα), έως ότου να ετοιμαστεί το γευστικότατο barbeque δείπνο μας, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, surf στους αμμόλοφους ήένα τατουάζ από χένα με αραβικά σχέδια και να δοκιμάσουμε την περίφημη shisha (ναργιλέ). Η βραδιά   θα κλείσει με χορό της κοιλιάς γύρω από την φωτιά κάτω από τον εκθαμβωτικό ουρανό της Μέσης Ανατολής. Επιστροφή στο Ντουμπάι.

6η Ημέρα : Ντουμπάι- Αμπου Ντάμπι - Αθήνα

Ημέρα ελεύθερη για αγορές. Και οχι μονο Σας προτείνουμε να επισκεφθειτε τα θεματικα παρκα του ALWADI & του ATLANTIS PALM JUMEIRAH .Αργα το απογευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Η αναχώρηση της πτήσης πραγματοποιείται ξημερώματα 03/01. Παράδοση δωματίων μέχρι τις 12.00μμ

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

28/12 – 03/01

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τιμή Δικλίνου

Επιβάρυνση Μονόκλινου

Παιδική Τιμή έως 12 ετών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Grand Midwest Reve 4*

www.grandmidwest.com/

695€

+ 325€

635€

NEAR EMIRATES MALL

Metropolitan Palace 5*

www.metropolitanpalacehoteldubai.com

915€

+ 495€

855€

DEIRA

Δώρο το gala

AL BUSTAN 5* Superior

http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/albustanrota

885 €

+ 395 €

815 €

DEIRA

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία & πρόγευμα σε μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
  • Ξενάγηση(8ώρες)στην πόλη του Ντουμπάι με Ελληνόφωνο ξεναγό και γεύμα σε πολυτελές       εστιατόριο
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με Ελληνοφωνο ξεναγό, γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο και
  • Επίσκεψη—μετακίνηση στο MADINATSOUK (ΜΑDINATJUMEIRAHRESORT)
  • Σαφάρι στην έρημο με jeep 4x4 & δείπνο σε σκηνές βεδουϊνων με χορό της κοιλιάς
  • Είσοδοι σε Μουσεία
  • Έντυπα και ενημερωτικό υλικό
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων: 65€

       (οι φόροι επιβεβαιώνονται με την έκδοση των εισιτηρίων)

  • Φιλοδωρήματα 20€ υποχρεωτική καταβολή,γιακαλή εκτέλεση του προγράμματος
  • Προσωπικά έξοδα, γεύματα, αχθοφορικά

Σημειώσεις:

  • H τιμή για τα παιδιά ισχύει από ηλικία 2-12 ετών και διαμονή στο δωμάτιο των γονιών τους με πτυσσόμενο κρεβάτι.
  • Απαραίτητη ισχύς διαβατηρίου 6 μήνες από την ημέρα αναχώρησης & διαβατήρια νέου τύπου (αυτό ισχύει για τα Ελληνικά διαβατήρια). Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να συμβουλεύονται την πρεσβεία τους ή τον πωλητή μας .
  • Στο σαφάρι, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε εγκύους, σε παιδιά κάτω των 6 ετών και σε ενήλικες άνω των 65.
  • Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας απαιτείται προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού, και εξόφληση 10 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
  • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο της Ελλάδας προς την Αθήνα 150€ περιλαμβανομένων φόρων αεροδρομίων (η τιμή ισχύει βάση διαθεσιμότητας)
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι.

 

Οι σημαντικότεροι λόγοι που πρέπει να προτιμήσετε αυτό το ταξίδι για το ΝΤΟΥΜΠΑΙ !!!

  • Η ξενάγησή μας στο Ντουμπάι διαρκεί 8 ώρες και περιλαμβάνει το παλιό Ντουμπάι , το νέο και την περιοχή της JUMEIRAH!
  • Οι ελληνόφωνες ξεναγήσεις μας γίνονται από έμπειρο Ελληνα ξεναγό γνώστη της Αραβικής γλώσσας και της τοπικής κουλτούρας!
  • Τα γεύματά μας δίνονται σε πλούσιο μπουφέ διεθνής κουζίνας σε επιλεγμένα εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων!
  • Τα ξενοδοχεία είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ποιότητα και την τοποθεσία!

ΠΤΗΣΕΙΣ

Aegean

ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

18.00 – 00.30

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ-ΑΘΗΝΑ

02.00 - 05.00


 

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ      6 ημέρες – 5 νύχτες

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με πτήσεις Emirates

Αναχώρηση : 28 Δεκεμβρίου ’14 – 02 Ιανουαρίου ‘15

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα: Αθήνα – Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Αμπου Ντάμπι.Άφιξη και υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας,μεταφορά στο Ντουμπάι.Διανυκτερεύση στο ξενοδοχείο μας.  

2η Ημέρα: Ξενάγηση πόλης & επίσκεψη στην ‘’Βενετία του Ντουμπάι’’ Madinat Jumeirah Palace

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το παραδοσιακό και σύγχρονο Ντουμπάι. Αρχίζουμε από την περιοχή της Jumeirah με πρώτη στάση στο σήμα κατατεθέν της πόλης, το θρυλικό και πολυφωτογραφημένο Burj al Arab. Μετά θα κατευθυνθούμε προς την περιοχή που βρίσκεται το υψηλότερο κτίριο του κόσμου το Burj Halifa και στη συνέχεια θα περάσουμε στο νησί Palm Jumeirah όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες στο περίφημο Atlantis.Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο της Jumeirah με τα κρυμμένα παλάτια, τις όμορφες βίλες και το φημισμένο Τζαμί θα φτάσουμε στην Βastakiya, οπου θα επισκεφθούμε το φρούριο και μουσείο Al Fahidi. Με το θαλάσσιο ταξί «άμπρα» θα διασχίσουμε το Dubai Creek με προορισμό το πασίγνωστο σουκ ή αλλιώς το παζάρι του Ντουμπάι. Εδώ θα βρείτε χρυσό, πολύτιμες πέτρες, μεταξωτά, πασμίνες,μπαχαρικά και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας.Θα ακολουθήσει γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στη «Βενετία του Ντουμπάι» και το σουκ του Madinat JumeirahPalace, μια επίσκεψη που θα σας προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο Ντουμπάι.

3η Ημέρα: Ντουμπάι – Αμπου Ντάμπι & Yas Island
Ταξιδεύοντας από το Dubai και διασχίζοντας την έρημο για περίπου 2 ώρες, φθάνουμε στο Αμπού Ντάμπι την επίσημη πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων. Πρώτη μας επίσκεψη το μεγαλοπρεπές και ίσως το μεγαλύτερο Τζαμί του κόσμου με χωρητικότητα 10.000 ατόμων, αφιερωμένο στην μνήμη τουΣεΐχη Zayed, ιδρυτή των Αραβικών Εμιράτων. Στην εντυπωσιακή παραλιακή οδό ή αλλιώς “Cornish”, θα δούμε το λιμάνι με τις παραδοσιακές βάρκες (dhow), παραδοσιακά κτίρια να συνυπάρχουν με μοντέρνους και αστραφτερούς ουρανοξύστες, παλάτια, πάρκα και, ακολούθως θα δούμε το Al HusnFort, το πασίγνωστο ξενοδοχείο Emirates Palace, και θα φθάσουμε στο Heritage Village όπου θα έχουμε χρόνο για μια επίσκεψη στην αγορά.Γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο και επιστροφή στο Ντουμπάι. Υπάρχει προαιρετικά δυνατότητα επίσκεψης στο θεματικό πάρκο της Ferrari. Επιστρέφοντας στο Ντουμπάι σας προτείνουμε να συμμετάσχετε προαιρετικά στην κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά σκάφη (dhow). Διασχίζοντας το Dubai Creek κάτω από το σεληνόφως θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακάφωτισμένη πόλη και τα πολυτελή σκάφη που προσαράζουν στο Dubai Creek Golf & Yacht Club. Προσφέρεται δείπνο με Αραβικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Διανυκτερεύση

4η Ημέρα : Ντουμπάι

Ημέρα ελεύθερη για αγορές. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα Emiratesmall και Dubaimall , τον πυργο του BurjKhalifa θαυμαζοντας απο τα 800μ την θέα και πολλά αλλα ενδιαφέροντα σημεία του Ντουμπάι.

5η Ημέρα: Ντουμπάι σαφάρι στην έρημο

Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση με jeep 4 x 4 για το φημισμένο σαφάρι στην έρημο με δείπνο και χορό της κοιλιάς. Αφού διασχίσουμε τους αμμόλοφους, θα   κάνουμε μια σύντομη στάση για να απολαύσουμε το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα στην απεραντοσύνη της ερήμου.Με την άφιξη μας στον εδικά διαμορφωμένο χώρο (τέντα), έως ότου να ετοιμαστεί το γευστικότατο barbeque δείπνο μας, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, surf στους αμμόλοφους ήένα τατουάζ από χένα με αραβικά σχέδια και να δοκιμάσουμε την περίφημη shisha (ναργιλέ). Η βραδιά   θα κλείσει με χορό της κοιλιάς γύρω από την φωτιά κάτω από τον εκθαμβωτικό ουρανό της Μέσης Ανατολής. Επιστροφή στο Ντουμπάι.

6η Ημέρα : Ντουμπάι- Αθήνα

Μετα το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

28/12 – 02/01

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τιμή Δικλίνου

Επιβάρυνση Μονόκλινου

Παιδική Τιμή έως 12 ετών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Grand Midwest Reve 4*

www.grandmidwest.com/

940 €

+ 325€

635€

NEAR EMIRATES MALL

Metropolitan Palace 5*

www.metropolitanpalacehoteldubai.com

1145 €

+ 495€

1055 €

DEIRA

Δώρο το gala

AL BUSTAN 5* Superior

http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/albustanrota

1160 €

+ 395 €

815 €

DEIRA

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την αεροπορική εταιρεία Emirates
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία & πρόγευμα σε μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
  • Ξενάγηση(8ώρες)στην πόλη του Ντουμπάι με Ελληνόφωνο ξεναγό και γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με Ελληνοφωνο ξεναγό, γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο και
  • Επίσκεψη—μετακίνηση στο MADINAT SOUK (ΜΑDINAT JUMEIRAH RESORT)
  • Σαφάρι στην έρημο με jeep 4x4 & δείπνο σε σκηνές βεδουϊνων με χορό της κοιλιάς
  • Είσοδοι σε Μουσεία
  • Έντυπα και ενημερωτικό υλικό
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων: 300€

       (οι φόροι επιβεβαιώνονται με την έκδοση των εισιτηρίων)

  • Φιλοδωρήματα 20€ υποχρεωτική καταβολή,για καλή εκτέλεση του προγράμματος
  • Προσωπικά έξοδα, γεύματα, αχθοφορικά

Σημειώσεις:

  • H τιμή για τα παιδιά ισχύει από ηλικία 2-12 ετών και διαμονή στο δωμάτιο των γονιών τους με πτυσσόμενο κρεβάτι.
  • Απαραίτητη ισχύς διαβατηρίου 6 μήνες από την ημέρα αναχώρησης & διαβατήρια νέου τύπου (αυτό ισχύει για τα Ελληνικά διαβατήρια). Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να συμβουλεύονται την πρεσβεία τους ή τον πωλητή μας .
  • Στο σαφάρι, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε εγκύους, σε παιδιά κάτω των 6 ετών και σε ενήλικες άνω των 65.
  • Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας απαιτείται προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού, και εξόφληση 10 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
  • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο της Ελλάδας προς την Αθήνα 120€ περιλαμβανομένων φόρων αεροδρομίων (η τιμή ισχύει βάση διαθεσιμότητας)
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι.

σημειωσεις:

  • Η ξενάγησή μας στο Ντουμπάι διαρκεί 8 ώρες και περιλαμβάνει το παλιό Ντουμπάι , το νέο και την περιοχή της JUMEIRAH!
  • Οι ελληνόφωνες ξεναγήσεις μας γίνονται από έμπειρο Ελληνα ξεναγό γνώστη της Αραβικής γλώσσας και της τοπικής κουλτούρας!
  • Τα γεύματά μας δίνονται σε πλούσιο μπουφέ διεθνής κουζίνας σε επιλεγμένα εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων!
  • Τα ξενοδοχεία είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ποιότητα και την τοποθεσία!

ΠΤΗΣΕΙΣ

Emirates

ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ

15.25 – 22.05

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΘΗΝΑ

09.55 – 13.20

 


 

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ     7 ημέρες – 5 νύχτες

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με πτήσεις

Αναχώρηση : 02 Ιανουαρίου ’15 – 08 Ιανουαρίου ’15

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα: Αθήνα – Αμπου Ντάμπι- Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Αμπου Ντάμπι.Άφιξη και υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας,μεταφορά στο Ντουμπάι.Διανυκτερεύση στο ξενοδοχείο μας.  

2η Ημέρα: Ξενάγηση πόλης & επίσκεψη στην ‘’Βενετία του Ντουμπάι’’ Madinat Jumeirah Palace

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το παραδοσιακό και σύγχρονο Ντουμπάι. Αρχίζουμε από την περιοχή της Jumeirah με πρώτη στάση      στο σήμα κατατεθέν της πόλης, το θρυλικό και πολυφωτογραφημένο Burj al Arab. Μετά θα κατευθυνθούμε   προς την περιοχή που βρίσκεται το υψηλότερο κτίριο του κόσμου το Burj Halifa και στη συνέχεια θα περάσουμε στο νησί Palm Jumeirah όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες στο περίφημο Atlantis.Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο της Jumeirah με τα κρυμμένα παλάτια, τις όμορφες βίλες και το φημισμένο Τζαμί θα φτάσουμε στην Βastakiya, οπου θα επισκεφθούμε το φρούριο και μουσείο Al Fahidi. Με το θαλάσσιο ταξί «άμπρα» θα διασχίσουμε το Dubai Creek με προορισμό το πασίγνωστο σουκ ή αλλιώς το παζάρι του Ντουμπάι. Εδώ θα βρείτε χρυσό, πολύτιμες πέτρες, μεταξωτά, πασμίνες,μπαχαρικά και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας.Θα ακολουθήσει γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στη «Βενετία του Ντουμπάι» και το σουκ του Madinat Jumeirah Palace, μια επίσκεψη που θα σας προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο Ντουμπάι.

3η Ημέρα: Ντουμπάι – Αμπου Ντάμπι & Yas Island
Ταξιδεύοντας από το Dubai και διασχίζοντας την έρημο για περίπου 2 ώρες, φθάνουμε στο Αμπού Ντάμπι την επίσημη πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων. Πρώτη μας επίσκεψη το μεγαλοπρεπές και ίσως το μεγαλύτερο Τζαμί του κόσμου με χωρητικότητα 10.000 ατόμων, αφιερωμένο στην μνήμη τουΣεΐχη Zayed, ιδρυτή των Αραβικών Εμιράτων. Στην εντυπωσιακή παραλιακή οδό ή αλλιώς “Cornish”, θα δούμε το λιμάνι με τις παραδοσιακές βάρκες (dhow), παραδοσιακά κτίρια να συνυπάρχουν με μοντέρνους και αστραφτερούς ουρανοξύστες, παλάτια, πάρκα και, ακολούθως θα δούμε το Al HusnFort, το πασίγνωστο ξενοδοχείο Emirates Palace, και θα φθάσουμε στο Heritage Village όπου θα έχουμε χρόνο για μια επίσκεψη στην αγορά.Γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο και επιστροφή στο Ντουμπάι. Υπάρχει προαιρετικά δυνατότητα επίσκεψης στο θεματικό πάρκο της Ferrari. Επιστρέφοντας στο Ντουμπάι σας προτείνουμε να συμμετάσχετε προαιρετικά στην κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά σκάφη (dhow). Διασχίζοντας το Dubai Creek κάτω από το σεληνόφως θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακάφωτισμένη πόλη και τα πολυτελή σκάφη που προσαράζουν στο Dubai Creek Golf & Yacht Club. Προσφέρεται δείπνο με Αραβικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Διανυκτερεύση

4η Ημέρα : Ντουμπάι

Ημέρα ελεύθερη για αγορές. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα Emiratesmall και Dubaimall , τον πυργο του BurjKhalifa θαυμαζοντας απο τα 800μ την θέα και πολλά αλλα ενδιαφέροντα σημεία του Ντουμπάι.

5η Ημέρα: Ντουμπάι σαφάρι στην έρημο

Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση με jeep 4 x 4 για το φημισμένο σαφάρι στην έρημο με δείπνο και χορό της κοιλιάς. Αφού διασχίσουμε τους αμμόλοφους, θα   κάνουμε μια σύντομη στάση για να απολαύσουμε το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα στην απεραντοσύνη της ερήμου.Με την άφιξη μας στον εδικά διαμορφωμένο χώρο (τέντα), έως ότου να ετοιμαστεί το γευστικότατο barbeque δείπνο μας, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, surf στους αμμόλοφους ήένα τατουάζ από χένα με αραβικά σχέδια και να δοκιμάσουμε την περίφημη shisha (ναργιλέ). Η βραδιά   θα κλείσει με χορό της κοιλιάς γύρω από την φωτιά κάτω από τον εκθαμβωτικό ουρανό της Μέσης Ανατολής. Επιστροφή στο Ντουμπάι.

6η Ημέρα : Ντουμπάι- Αμπου Ντάμπι - Αθήνα

Ημέρα ελεύθερη για αγορές. Και οχι μονο Σας προτείνουμε να επισκεφθειτε τα θεματικα παρκα του ALWADI & του ATLANTIS PALM JUMEIRAH . Αργα το απογευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Η αναχώρηση της πτήσης πραγματοποιείται ξημερώματα 08/01. Παράδοση δωματίων μέχρι τις 12.00μμ

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

02/01 – 08/01

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τιμή Δικλίνου

Επιβάρυνση Μονόκλινου

Παιδική Τιμή έως 12 ετών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Grand Midwest Reve 4*

www.grandmidwest.com/

599€

+ 260€

549€

NEAR EMIRATES MALL

Grand Excelsior Bur Dubai 4*s

www.grandexcelsiorburdubai.com

720€

+ 300

670 €

BUR DUBAI

AL BUSTAN 5* Superior

http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/albustanrota

739€

+ 340€

689€

DEIRA

Radisson blu 4*s

www.radissonblu.com/hotel-dubaideiracreek

TRIP ADVISOR WINNER 2014

789€

+ 380 €

739 €

DEIRA/CREEK

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία & πρόγευμα σε μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
  • Ξενάγηση(8ώρες)στην πόλη του Ντουμπάι με Ελληνόφωνο ξεναγό και γεύμα σε πολυτελές       εστιατόριο
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με Ελληνοφωνο ξεναγό, γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο και
  • Επίσκεψη—μετακίνηση στο MADINATSOUK (ΜΑDINATJUMEIRAHRESORT)
  • Σαφάρι στην έρημο με jeep 4x4 & δείπνο σε σκηνές βεδουϊνων με χορό της κοιλιάς
  • Είσοδοι σε Μουσεία
  • Έντυπα και ενημερωτικό υλικό
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων: 65€

       (οι φόροι επιβεβαιώνονται με την έκδοση των εισιτηρίων)

  • Φιλοδωρήματα 20€υποχρεωτική καταβολή,γιακαλή εκτέλεση του προγράμματος
  • Προσωπικά έξοδα, γεύματα, αχθοφορικά

Σημειώσεις:

  • H τιμή για τα παιδιά ισχύει από ηλικία 2-12 ετών και διαμονή στο δωμάτιο των γονιών τους με πτυσσόμενο κρεβάτι.
  • Απαραίτητη ισχύς διαβατηρίου 6 μήνες από την ημέρα αναχώρησης & διαβατήρια νέου τύπου (αυτό ισχύει για τα Ελληνικά διαβατήρια). Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να συμβουλεύονται την πρεσβεία τους ή τον πωλητή μας .
  • Στο σαφάρι, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε εγκύους, σε παιδιά κάτω των 6 ετών και σε ενήλικες άνω των 65.
  • Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας απαιτείται προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού, και εξόφληση 10 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
  • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο της Ελλάδας προς την Αθήνα 150€ περιλαμβανομένων φόρων αεροδρομίων (η τιμή ισχύει βάση διαθεσιμότητας)
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι.

Οι σημαντικότεροι λόγοι που πρέπει να προτιμήσετε το προγραμμα:

  • Η ξενάγησή μας στο Ντουμπάι διαρκεί 8 ώρες και περιλαμβάνει το παλιό Ντουμπάι , το νέο και την περιοχή της JUMEIRAH!
  • Οι ελληνόφωνες ξεναγήσεις μας γίνονται από έμπειρο Ελληνα ξεναγό γνώστη της Αραβικής γλώσσας και της τοπικής κουλτούρας!
  • Τα γεύματά μας δίνονται σε πλούσιο μπουφέ διεθνής κουζίνας σε επιλεγμένα εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων!
  • Τα ξενοδοχεία είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ποιότητα και την τοποθεσία!

ΠΤΗΣΕΙΣ

Aegean

ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

18.00 – 00.30

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ-ΑΘΗΝΑ

02.00 - 05.00