Skip to main content

Αργεντινή, Βραζιλία/Ιγκουασού (Ουρουγουάη) Φεβρουάριος - Πάσχα 2018 από 1990,00

Μπουένος Άιρες - (Φάρμα Γκαούτσος - Μοντεβιδέο) - Καταρράκτες Ιγκουασού - Ρίο ντε Τζανέιρο
10 Ημέρες
10/2, 24/3 & 6/4

1η μέρα: Αθήνα - Μπουένος Άιρες
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπουένος Άιρες μέσω ενδιάμεσου σταθμού

2η μέρα: Μπουένος Άιρες (Ξενάγηση)
Άφιξη και ξενάγηση στο "Παρίσι του νότου", κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την όπερα Κολόν, τον οβελίσκο-σύμβολο της πόλης, τη διάσημη Plaza de Mayo (επίκεντρο ιστορικών και πολιτικών συγκεντρώσεων), τον Καθεδρικό Ναό, το Διοικητήριο, το Κυβερνείο κ.ά. Στα νότια, περπατώντας στα παλιά πέτρινα σοκάκια, θα γνωρίσουμε τη γειτονιά Σαν Τέλμο, γνωστή για το τανγκό, την περιοχή Λα Μπόκα, γνωστή για το γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς και το τουριστικό Καμινίτο με τα πολύχρωμα σπίτια και μαγαζιά. Τέλος, στα βόρεια, θα δούμε τις αριστοκρατικές γειτονιές της Ρικολέτα με τα κομψά καφέ και εστιατόρια, καθώς και το διάσημο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η Εβίτα Περόν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στον εμπορικό δρόμο Florida, που είναι γεμάτος μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια.

3η μέρα: Μπουένος Άιρες (Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή στο Μοντεβιδέο)
Για τη σημερινή ελεύθερη μέρα σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στο Μοντεβιδέο της γειτονικής Ουρουγουάης. Το μεγαλοπρεπές Παλάθιο Λεχιστλατίβο, η όμορφη Πλάθα Kονστιτουθιόν (πλατεία Συντάγματος), ο Καθεδρικός ναός του 1804, το παλαιό Δημαρχείο, η τεράστια Πλάθα Iντεπεντένθια (πλατεία Ανεξαρτησίας), η πύλη του Kάστρου, τα παγκοσμίου φήμης μνημεία Nτιλτζένσια και Kαράκα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα γνωρίσετε. Τέλος, στην Kάγιε Πιέδρας, στην καρδιά της Θιουδάδ Bιέχα (παλιά πόλη) και στα στενά δρομάκια της, θα ανακαλύψετε όμορφα κτίρια, καταπράσινες γωνιές και τεράστιες ψησταριές φορτωμένες με μπριζόλες, παϊδάκια και λουκάνικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μπουένος Άιρες.

4η μέρα: Μπουένος Άιρες (Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή σε φάρμα αλόγων στην ύπαιθρο) - Δώρο: Tango Show
Οι επονομαζόμενοι Γκαούτσος είναι οι καουμπόηδες του νότου, από τους οποίους θα μάθετε λάσο, κυνήγι με τα άλογα, ιππασία, αλλά και παραδοσιακούς χορούς. Δοκιμάστε τα γευστικά τους κοκτέιλ και χορτάστε με τις ζουμερές τους μπριζόλες στο μεσημεριανό μας μπάρμπεκιου. Το φυσικό τοπίο και οι χαμογελαστοί άνθρωποι θα κάνουν την ημέρα σας αξέχαστη! Το βράδυ σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα υπέροχο θέαμα ταγκό (δώρο του γραφείου μας).

5η μέρα: Μπουένος Άιρες - Ιγκουασού (περιήγηση στους καταρράκτες της Βραζιλιάνικης πλευράς)
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ιγκουασού. Φθάνοντας, ξεκινάμε την περιήγησή μας από το κέντρο επισκεπτών και στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε τις παραδοσιακές διαδρομές: τον Άνω Γύρο για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα των καταρρακτών και τον Κάτω Γύρο για να έρθουμε πιο κοντά στη ζούγκλα και τους καταρράκτες. Τέλος, τον εντυπωσιακό "Λαιμό του Διαβόλου" (Garganta del Diablo) θα τον θαυμάσουμε κάνοντας μια βόλτα στην 1000 μέτρων πεζογέφυρα. Αφού απολαύσουμε το συναρπαστικό θέαμα που προσφέρουν  οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού, θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ιγκουασού (περιήγηση στους καταρράκτες της Αργεντίνικης πλευράς) - Ρίο ντε Τζανέιρο
Η σημερινή μας εκδρομή ξεκινά από το κέντρο επισκεπτών του πάρκου, απ΄ όπου θεματικά λεωφορεία μας μεταφέρουν στην αρχή της πεζογέφυρας, για να κάνουμε στάσεις στα διάφορα παρατηρητήρια μέχρι να φτάσουμε στο Πουέρτο Κανόας (περιοχή με εμπορικά καταστήματα και σημεία φαγητού). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρίο ντε Τζανέιρο ("Ποταμός του Ιανουαρίου"). Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ξενάγηση)
Η παραλιακή οδός Κοπακαμπάνα, το Σαμποδρόμιο, ο Καθεδρικός ναός σε σχήμα πυραμίδας με τα υπέροχα βιτρό, το διασημότερο στάδιο ποδοσφαίρου του κόσμου, το Μαρακανά, το ιστορικό κέντρο με το υδραγωγείο και τα πολυάριθμα καταστήματα, το Δημαρχείο, το κρατικό Θέατρο, η διάσημη πλατεία Καριόκα, το αρτοποιείο Κολόμπο, η εθνική Βιβλιοθήκη και τα Ανάκτορα, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα γνωρίσουμε σήμερα στην υπέροχη αυτή πόλη. Προτείνουμε βραδινή έξοδο στην περιοχή Λάπα, για να διασκεδάσετε όπως οι ντόπιοι με μουσική και χορούς σάλσα!

8η μέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ξενάγηση, Λόφος της Ζάχαρης, Κορκοβάντο/ Άγαλμα Χριστού)
Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα της πόλης. Στη συνέχεια, μέσω του εθνικού πάρκου Τιζούκα θα ανεβούμε με τον οδοντωτό στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και θα απολαύσουμε μια ακόμα πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει.  Για το βράδυ σας προτείνουμε επίσκεψη στην περιοχή Ιπανέμα με τα πολλά καφέν μπαρ και εστιατόρια. Η διασκέδαση είναι σίγουρη !

9η μέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο - Πτήση για την Αθήνα
Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

10η ημέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων.

Αναχωρήσεις

10/2, 24/3 & 6/4

Κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

€ 1990

Επιβάρυνση μονοκλίνου

+ € 890

Ατομικό ελληνόφωνο στο Μπουένος και
αγγλόφωνο σε όλες τις άλλες περιοχές (χωρίς συνοδό)

€1.780

 

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό
  •  Εσωτερικές πτήσεις
  • Μεταφορές & ξεναγήσεις όπως αναγράφονται παραπάνω
  •  Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης,
  • Δώρο: Tango Show

Δεν περιλαμβάνονται:

  •  Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ταξιδιωτική ενισχυμένη ασφάλεια, είσοδοι: € 880
  • Τοπικοί φόροι: € 85 πληρώνονται στον ξεναγό

Προτεινόμενα  ξενοδοχεία 4* ή αντίστοιχα:

  • Μπουένος Άιρες - 3 νύχτες - Scala Hotel  
  • Ιγκουασού - 2 νύχτες – Saint George hotel
  • Ρίο - 3 νύχτες - Americas Copacabana Hotel

Ταξιδιωτικά έγγραφα:

  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ

Ενδεικτικές πτήσεις της Alitalia:

  •  Αθήνα 18.45 – Ρώμη 19.50  //  Ρώμη 21.45 – Μπουένος 07.55+1
  •  Ρίο 17.00 – Ρώμη 07.00+1  //    Ρώμη 08.40 – Αθήνα 11.40