Skip to main content

Παταγονία & Γη του Πυρός Αύγουστος, Καλοκαίρι 2019 4.490

Αναχώρηση: 02/08
15 ημέρες

1η ημέρα (02/ΑΥΓ): Αθήνα – Πτήση για Μπουένος Άιρες
Πολύ πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα. Check-in και πτήση στις 05.50 για το Μπουένος Άιρες μέσω Κωνσταντινούπολης. Άφιξη στο Μπουένος Άιρες αργά το βράδυ της ίδιας μέρας. Στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, θα μας παραλάβει ο αντιπρόσωπος μας στην Αργεντινή και θα μας συνοδεύσει μέχρι το ξενοδοχείο μας, δίνοντάς μας τις πρώτες χρήσιμες πληροφορίες για τη χώρα. Τακτοποίηση άμεσα στα δωμάτια μας και διανυκτέρευση.

2ηημέρα (03/ΑΥΓ): Μπουένος Άιρες – ξενάγηση πόλης – Βόλτα στον ποταμό Tigre
Πρωινό και σήμερα θα αφιερώσουμε την μέρα μας στην γνωριμία με την την πατρίδα του Tανγκό και της Eβίτα Περόν. Παλιά ωραία κτίρια και δυναμικοί σύγχρονοι ουρανοξύστες μέσα σε μια ατμόσφαιρα μεσογειακή που μεθάει, είναι οι εικόνες που μας δίνει η πόλη αυτή. Η ξενάγησή μας ξεκινάει με την επίσκεψη στην Plaza de Mayo, όπου βρίσκεται η διάσημη CasaRosada, το Cabildoκαι η Καθεδρική του Μπουένος Άιρες, με τον τάφο του Σαν Μαρτίν. Στην περιοχή είναι και το Προεδρικό Mέγαρο, από το μπαλκόνι του οποίου η Eβίτα ξεσήκωσε τους Περονιστέ και τραγούδησε η Mαντόνα το «Don’t’ cry for me Argentina» για τις ανάγκες της ταινίας. Συνεχίζουμε για την LaBoca, την πιο πολυφωτογραφημένη γειτονιά του Μπουένος Άιρες, με τα πολύχρωμα σπίτια, τις υπαίθριες γκαλερί, αλλά και τους χορευτές του ταγκό, ένα θέαμα μοναδικό. Θα δούμε το ElCaminitoκαι το LaBombonera, το διάσημο ποδοσφαιρικό στάδιο και για την συνέχεια, τα βήματά μας, μας οδηγούν στην γειτονιά της Recoleta, όπου βρίσκεται το Cemetrerio de la Recoleta, με τον τάφο της Εβίτα Περόν, πόλος έλξης πολλών τουριστών. Πολύ κοντά βρίσκονται οι γειτονιές του Palermo, του SanTelmo και η AvenidaDefensa, ένας συνδυασμός «Ψυρρή και Μοναστηράκι», περιοχή με πολλά μαγαζιά και θα συναντήσουμε το PlazadelCongresso, την CalleCorrientas– τον Δρόμο των Θεάτρων – με το Θέατρο «Colon», που είναι πιστό αντίγραφο της Σκάλας του Μιλάνου. Καταλήγουμε στο Παλιό Λιμάνι του Puerto Madero, όπου θα έχουμε το γεύμα μας στο εστιατόριο La Bistecca. Το απόγευμα, διασχίζοντας τις παράκτιες περιοχές του Μπουένος Άιρες, Avenue del Libertador, La Costanera, το αεροδρόμιο Jorge Newbery και το στάδιο River Plate, φθάνουμε στην περιοχή του Tigre. Εδώ θα απολαύσουμε μία βόλτα με βάρκα μεταξύ των ποταμών και των νησιών που δημιουργούν το Δέλτα του Ρίο ντε λα Πλάτα και επιστροφή οδικώς στο ξενοδοχείο μας στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (04/ΑΥΓ): Μπουένος Άιρες – πτήση για Ουσουάγια
Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, από όπου θα πάρουμε την εσωτερική πτήση για την Ουσουάγια. Άφιξη στην πόλη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα είναι ελεύθερο να περπατήσετε και γνωρίσετε αυτήν την μικρή πόλη που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του κόσμου και το μυστήριο που της προσδίδει. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (05/ΑΥΓ): Ουσουάγια – Εκδρομή στη Γη του Πυρός και τα στενά Μπίνγκλ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για το Εθνικό πάρκο της Γης του Πυρός (Tierra del Fuego), που βρίσκεται σε μία απόσταση περίπου 12 χλμ. από την πόλη της Ουσουάγια. Θα δούμε τα νησιά Redonda και Estorbo, καθώς και τη λίμνη Roca. Συνεχίζουμε για τον κόλπο Lapataia Bay, όπου στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε κορμοράνους και κάστορες και άλλα είδη θαλάσσιας ζωής. Στην περιοχή θα βρούμε ίχνη από τους αρχαίους εποίκους της, που άφησαν το αποτύπωμά τους στα «concheros» και θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε μέσω της πεζογέφυρας και να φωτογραφήσουμε «το τέλος του κόσμου»! Αργότερα επιστροφή στην Ουσουάγια, μέσω της σήραγγας Estancias και αγροτόσπιτων. Το απόγευμα ξεκινάμε την περιήγησή μας με πλοιάριο, γύρω από τον κόλπο της Ουσουάγια, από όπου θα έχουμε μία εξαιρετική θέα της πόλης, Αφού διασχίσουμε το Paso Chico, θα φτάσουμε στα μυθικά στενά Μπίγκλ, τα οποία συνορεύουν με τη βόρεια ακτή του καναλιού και διέρχεται από το Archipelago Bridges, για να καταλήξει στο νησί των πουλιών. Θαλάσσια πτηνά, όπως κορμοράνοι, άλμπατρος, πάπιες και γλάροι και θαλάσσιοι λέοντες, είναι μερικοί από τους «κατοίκους» του και καταλήγουμε στον Φάρο LesEclaireurs, στο ομώνυμο αρχιπέλαγος. Αργότερα επιστροφή στην προβλήτα και συνεχίζουμε για την Ουσουάγια. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (06/ΑΥΓ): Ουσουάγια – Ελ Καλαφάτε – Σπήλαια Walichuκαι Μουσείο Glaciarium
Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, από όπου θα πάρουμε την εσωτερική πτήση για τoΕλ Καλαφάτε, που βρίσκεται στις όχθες του Λάγκo Αργεντίνο. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Αμέσως ξεκινάμε για να επισκεφθούμε τα Σπήλαια Walichu, ένας τρόπος να ταξιδέψουμε «πίσω» στο χρόνο, όπου εκτός από την αρχαιολογική τους αξία, η καταπληκτική ομορφιά της περιοχής σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες, συνθέτουν ένα σκηνικό για να απολαύσετε τις βραχώδεις ακτές της λίμνης. Θα καταλήξουμε στο Μουσείο Glaciarium, ένα από τα λίγα Μουσεία Παγετώνων στον κόσμο, όπου θα κατανοήσουμε τους παγετώνες και το περιβάλλον τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η ημέρα (07/ΑΥΓ): Ελ Καλαφάτε – Ολοήμερη εκδρομή στον Παγετώνα Περίτο Μορένο και Νautica Safari Navigation
Πρωινό και ξεκινάμε για την ολοήμερη εξόρμηση στο Εθνικό πάρκο των Παγετώνων, καθώς ταξιδεύουμε στις νότιες ακτές της λίμνης Αρχεντίνο, σε απόσταση περίπου 80 χλμ. Στη διαδρομή θα απολαύσουμε μία μεγάλη ποικιλία από πανίδα των πουλιών, από τα οποία ξεχωρίζουν, ο μαύρος κύκνος, το φλαμίγκο, η πάπια και άλλα είδη. Θα προσεγγίσουμε την άκρη των παγετώνων Περίτο Μορένο και θα φωτογραφίσουμε το συναρπαστικό θέαμα που προσφέρουν, απομονωμένοι αλλά και τόσο γοητευτικοί, καθώς πλαισιώνονται από ορεινές λίμνες. Μόλις φτάσουμε στο πάρκο, θα κατεβούμε για να παρατηρήσουμε για πρώτη φορά τον παγετώνα, κάτι που είναι αναμφισβήτητα μια εντυπωσιακή εικόνα. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε και φτάνουμε στους πρόποδες του παγετώνα, όπου θα παρατηρήσουμε την ίδια μαγευτική θέα από αρκετά «μπαλκόνια» που βρίσκονται σε διαφορετικά ύψη, γεγονός που μας επιτρέπει να τους εκτιμήσουμε από διαφορετικές γωνίες, ο ένας πιο εκπληκτικός από τον άλλον. Για να προσθέσουμε σε αυτήν μοναδική εικόνα που αντικρίζουν τα μάτια μας, σας προσφέρουμε μία επιπλέον βόλτα με πλοιάριο (δώρο από το γραφείο μας)που ξεκινάει από το λιμάνι BajoLasSombras, και σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία τα εντυπωσιακά «τείχη» του παγετώνα και τους συνεχόμενους «τοίχους» από πάγους, πάνω από τα νερά της λίμνης Rico. Θα κάνουμε μία σύντομη στάση ώστε να μπορέσουμε να τους παρατηρήσουμε από κοντά. Μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της φύσης! Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ελ Καλαφάτε. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα (08/ΑΥΓ): Ελ Καλαφάτε – Πουέρτο Νατάλες
Πρωινό και ξεκινάμε μία οδική διαδρομή, διασχίζοντας τα σύνορα της Χιλής και καταλήγουμε στο Πουέρτο Νατάλες, ιδανικό σημείο για επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν τα θαύματα της Παταγονίας. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.   Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερο απόγευμα να περπατήσετε και να γνωρίσετε την όμορφη αυτή Χιλιανή πόλη. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα (09/ΑΥΓ): Πουέρτο Νατάλες – εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο TorresdelPaine – Λίμνη Pehoe - Απογευματινή εκδρομή στην Λίμνη Greyκαι τον Παγετώνα
Πρωινό και στην πρωινή μας εκδρομή, μέσω της παράκτιας διαδρομής και της διαδρομής προς το χωριό CerroCastillo, ένα μεγάλο αγρόκτημα ζώων, θα κατευθυνθούμε προς το Εθνικό Πάρκο Torres del Paine. Ένα μοναδικό θέαμα αποτελούμενο από guanacos, κόνδορες και στρουθοκάμηλους, αλλά και άλλα ζώα, αποτελούν την πανίδα του πάρκου. Θα περιηγηθούμε στα ψηλότερα σημεία του Πάρκου, όπως η Λίμνη Nordenskjold και Λίμνη Pehoe, όπου τα νερά του ποταμού Rio Paine δημιουργούν πέφτοντας θεαματικούς καταρράκτες, όπως τον Salto Grande, και στην συνέχεια εκβάλλουν στον εντυπωσιακό παγετώνα Grey. Θα κάνουμε μία σύντομη στάση για πεζοπορία, περίπου 30 λεπτών, για να δούμε από κοντά το μοναδικό αυτό θέαμα που προσφέρει η φύση.Το απόγευμα το ταξίδι μας συνεχίζεται με την επίσκεψη στην Λίμνη Greyκαι τον ομώνυμο Παγετώνα, που αποτελεί μέρος του Νότιου Παταγονικού Παγετώνα. Θα απολαύσουμε μία βόλτα μέσα στο δάσος στην ακτή αυτής της καταπληκτικής λίμνης, για να παρατηρήσουμε ακόμη μια φορά την ομορφιά των Παγόβουνων, τα σχήματά τους και τα χρώματα, που διαμορφώνονται. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Πουέρτο Νατάλες. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα (10/ΑΥΓ): Πουέρτο Νατάλες – Πουέρτο Βάρας – Χιλιανή Παταγονία
Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Πουέρτο Αρένας, από όπου θα πάρουμε την εσωτερική πτήση για το αεροδρόμιο του Πουέρτο Μοντ, στο βόρειο τμήμα της Χιλιανής Παταγονίας. Άφιξη και αμέσως μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Πουέρτο Βάρας. Απόγευμα στη διάθεσή σας να περπατήσετε στα δρομάκια της πόλης των Άνδεων. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα (11/ΑΥΓ): Πουέρτο Βάρας – Μπαριλότσε - Άνδεις
Πρωινό και ξεκινάμε για ένα μοναδικό οδοιπορικό διασχίζοντας τις Άνδεις. Ένας συνδυασμός από οδικές και θαλάσσιες μεταφορές θα μας οδηγήσει στα βουνά των Άνδεων, σε τρεις όμορφες λίμνες, που συνδέονται μεταξύ τους, από το PuertoVaras στη Χιλή μέχρι το San Carlos de Bariloche στην Αργεντινή. Άφιξη στο SanCarlosdeBariloche και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το απόγευμα ελεύθερο να γνωρίσετε αυτήν πόλη της Παταγονίας. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα (12/ΑΥΓ): Μπαριλότσε - ολοήμερη ξενάγηση πόλης και πανοραμική θέα της πόλης
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα μας ξεκινάει με οδική διαδρομή προς το κέντρο της ευρύτερης περιοχής, κατά μήκος της Av. Bustillo, που βρίσκεται στα σύνορα με την Λίμνη Nahuel Huapi, και μας προσφέρει ένα υπέροχο τοπίο. Θα φτάσουμε στην περιοχή PlayaBonita, από όπου μπορούμε να δούμε το Νησί Huemul. Συνεχίζουμε για τους πρόποδες του CerroCampanario, όπου με το τελεφερίκ μπορούμε να ανεβούμε στην κορυφή, στα 1050 μ.   Η πανοραμική θέα που μας προσφέρει προς τα συναρπαστικά τοπία της περιοχής, μερικά από των οποίων είναι οι Λίμνες Nahuel Huapi και Perito Moreno, η λιμνοθάλασσα El Trébol, η Χερσόνησος San Pedro και Llao Llao, το Νησί Victoria, οι λόφοι López και Goye, το Παρεκκλήσι του Καθεδρικού Ναού και το υπέροχο περιβάλλον του κόλπου της πόλης του San Carlos de Bariloche, είναι ανεπανάληπτη. Κατά το οδοιπορικό μας, περνώντας από την περιοχή της Χερσονήσου San Pedro, φτάνουμε στο Llao Llao και διασχίζουμε τη Γέφυρα Angostura (πάνω από τον ποταμό Angostura), που ενώνει τις λίμνες Moreno και Nahuel Huapi, στη Bahia Lopez στους πρόποδες του ομώνυμου λόφου. Καταλήγουμε στο Cerro Catedral, όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του λόφου και των λιφτ, που χρησιμοποιούν οι σκιέρ. Αργότερα επιστροφή στο Μπαριλότσε. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα (13/ΑΥΓ): Μπαριλότσε – Μπουένος Άιρες – Βραδινή Παράσταση TangoShow
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση για το Μπουένος Άιρες. Άφιξη πίσω στην πρωτεύουσα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας περιμένει «η μαγεία» να μας «δείξει» το πρόσωπό της! Απολαύστε το περίφημο αργεντίνικο ταγκό σε ένα από τα πιο διάσημα θέατρα της πόλης. Περισσότεροι από 50 χορευτές στη σκηνή με ζωντανή μουσική tango θα σας κόψουν την ανάσα. Διανυκτέρευση.

13-15η ημέρα (14-15/ΑΥΓ): Μπουένος Άιρες – πτήση επιστροφής στην Αθήνα
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για αγορές και μια τελευταία βόλτα στην ερωτική ατμόσφαιρα της Αργεντινής. Αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης, για την Αθήνα. Άφιξη τα ξημερώματα στις 16 Αυγούστου στην Αθήνα.

 

 

Τα ξενοδοχεία μας

Περιοχή

Ξενοδοχεία 4*

Διανυκτερεύσεις

Δωμάτιο

Μπουένος Άιρες

Scala hotel

02-04/8 (2)

Classic

Ουσουάια

Los Acebos Hotel

04-06/8 (2)

Standard

Ελ Καλαφάτε

Lagos del Calafate hotel

06-08/8 (2)

Superior

Πουέρτο Νατάλες

Costaustralis Hotel

08-10/8 (2)

Standard city view

Πουέρτο Βάρας

Cumbre hotel

10-11/8 (1)

Standard

Μπαριλότσε

Cacique Inacayal Hotel

11-13/8 (2)

Economy

Μπουένος Άιρες

Scala hotel

13-14/8 (1)

Classic

 

 

 

Τιμές και Παροχές

 

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Αναχώρηση: 02/ΑΥΓ

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

Superior πακέτο 4*

4.490 €

870 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση από και προς Αθήνα
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (890 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω
  • Πρωινό καθημερινά
  • Αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα περιηγήσεων στην Αργεντινή & Χιλή
  • Όλες οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους & αξιοθέατα, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος αντιπρόσωπος
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Τοπικοί φόροι
  • Ταξιδιωτική ατομική ασφάλεια & Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται

 

  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, Έξοδα προσωπικής φύσεως.
  • Εσωτερική πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα μετ’ επιστροφής (περίπου 180 € ανά άτομο)

 

 

 

Αεροπορικό δρομολόγιο

 

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρα αναχώρησης

Ώρα άφιξης

02/ΑΥΓ

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

05:55

07:10

02/ΑΥΓ

Κωνσταντινούπολη – Μπουένος Άιρες

09:40

                 21:30

04/ΑΥΓ

Μπουένος Άιρες – Ουσουάια

08:50

12:25

06/ΑΥΓ

Ουσουάια – Ελ Καλαφάτε

08:50

10:10

10/ΑΥΓ

Πούντα Αρένας – Πουέρτο Μοντ

10:55

12:00

13/ΑΥΓ

Μπαριλότσε – Μπουένος Άιρες

11:10

13:10

14/ΑΥΓ

Μπουένος Άιρες - Κωνσταντινούπολη

22:55

                 21:40 (15/ΑΥΓ)

16/ΑΥΓ

Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

01:00

02:30

 

Σημείωση: Οι ώρες είναι τοπικές. Τα δρομολόγια των εσωτερικών πτήσεων ενδέχεται να αλλάξουν

 

Γενικές Σημειώσεις

 

  • Τα  Ελληνικά διαβατήρια δεν χρειάζονται τουριστική βίζα για την Αργεντινή & Χιλή
  • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το τουριστικό γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο
  • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 12 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη, το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση
  • Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει αν αυτό κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη έκβασή του
  • Αν κάποιοι από τους ταξιδιώτες θέλουν να επισκεφθούν οικισμούς και τοποθεσίες που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές και το κόστος επιβαρύνεται ο ταξιδιώτης
  • Παρακαλείσθε να είστε πάντα ενήμεροι του καθημερινού προγράμματος, έτσι ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις και παρανοήσεις
  • Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
  • Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του δωματίου και του είδους διατροφής με την αντίστοιχη επιβάρυνση. Ρωτήστε μας για τιμές
  • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
  • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
  • Για να πάρετε το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου και να την υποδείξετε κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής