Skip to main content

Μπουένος Άιρες – Βόρεια Αργεντινή Καταρράκτες Ιγκουασού | 24.06.2024 Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ από 2290

Αναχώρηση: 24/06

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες.

Άφιξη στην αργεντίνικη πρωτεύουσα. Από την πρώτη επαφή με την πόλη γνωρίζουμε στοιχεία για σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία ολόκληρης της χώρας. Η δυναμική διεκδίκηση των Αργεντινών για τα δικαιώματά τους, έχει αφήσει τα ίχνη της σε κάθε τετραγωνικό της χώρας. Κατά τη διαδρομή προς το ξενοδοχείο αντιλαμβανόμαστε την ιδιαίτερη γεωγραφία της αργεντίνικης πάμπας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ξενάγηση στα προάστια και το ιστορικό κέντρο – Σαν Τέλμο – Λα Μπόκα – Πουέρτο Μαδέρο

Το Μπουένος Άιρες «το λιμάνι των καλών ανέμων», είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της αμερικανικής ηπείρου, μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής, με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και με πανέμορφη αρχιτεκτονική, που τη φέρνει δίπλα στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μια πόλη μοναδική, όπου συνυπάρχει το μεγαλείο του παρελθόντος και το δυναμικό παρόν. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το τάνγκο.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε μια πλήρη ξενάγηση στην πόλη. Πενήντα περίπου γειτονιές ενώθηκαν για να δημιουργηθεί το Μπουένος Άιρες και κάθε μια με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της δημιούργησε το μοναδικό αυτό μωσαϊκό. Πρώτα θα γνωρίσουμε τις γειτονιές του βορρά όπου ζουν οι ευκατάστατοι κάτοικοι της πόλης και θα εντυπωσιαστούμε από τα απέραντα πάρκα που είναι γεμάτα από είδη της τοπικής χλωρίδας. Αγέρωχα δέντρα, δροσερά σιντριβάνια, επιβλητικά μνημεία, δημιουργούν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που ορίζει την ποιότητα ζωής σε αυτές τις γειτονιές. Ανάμεσά τους μέγαρα που στεγάζουν μουσεία, πρεσβείες και λέσχες. Palermo, Retiro, Recoleta τα ονόματα αυτών των περιοχών που αποπνέουν τον πλούτο της χώρας που κάποτε ήταν ανάμεσα στις πλουσιότερες του κόσμου.

Από εκεί κατευθυνόμαστε στο κέντρο, περνάμε την πλατιά λεωφόρο της 9ης Ιουλίου και αντικρίζουμε το κόσμημά της, το περίφημο θέατρο του Κολόμβου (Colon) όπου έχουν εμφανιστεί οι σημαντικότεροι αστέρες της διεθνούς Λυρικής Σκηνής. Φτάνουμε στην κεντρική πλατεία του Μαΐου, σημείο όπου ιδρύθηκε για δεύτερη φορά η πόλη το 1580. Στην πλατεία δεσπόζει το πολυφωτογραφημένο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στο κέντρο της λαμβάνουν χώρα όλες οι συγκεντρώσεις των Αργεντινών που χαρακτηρίζονται πάντα από τον παλμό τους. Οι μάνες ζητάνε να μάθουν τι έγιναν τα αγνοούμενα παιδιά τους από την περίοδο της δικτατορίας, κυβερνήσεις υποστηρίχθηκαν αλλά και ανετράπησαν, κόσμος ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις της Εβίτα. Ναι, εδώ χτυπάει η καρδιά της πόλης! Εδώ βρίσκεται και ο Καθεδρικός Ναός με το μαυσωλείο του μεγάλου ήρωα της αργεντίνικης επανάστασης, του Σαν Μαρτίν, που οδήγησε την Αργεντινή στην ανεξαρτησία της.

Συνεχίζουμε προς τον νότο, περνώντας δίπλα από την μποέμ γειτονιά του Σαν Τέλμο. Η μουσική τανγκό χρωματίζει τα σοκάκια της γειτονιάς, ενώ τα παλαιοπωλεία της μας μεταφέρουν στην πολυτέλεια του παρελθόντος. Επόμενος σταθμός η ιδιαίτερη γειτονιά της Λα Μπόκα, καταφύγιο των φτωχών από διάφορες περιοχές του κόσμου που αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον εργαζόμενοι στο μεγάλο λιμάνι. Τα πολύχρωμα τσίγκινα σπιτάκια αποτελούν ιδανικό φόντο για φωτογραφίες με μεθυστική προοπτική. Η ατμόσφαιρά της μας παρασύρει και ο χρόνος κυλά βασανιστικά γρήγορα. Θέλουμε να ρουφήξουμε κάθε της γωνία και να ζήσουμε κάθε της απόλαυση. Καύχημα της γειτονιάς το θρυλικό στάδιο της Μπόκα Τζούνιορς, η Μπομπονέρα.

Συνεχίζουμε για το Πουέρτο Μαδέρο και γνωρίζουμε τη σύγχρονη εικόνα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για να ζήσουμε τη βραδινή ζωή της πόλης.

3η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Σαν Ισίντρο – Κρουαζιέρα στο Δέλτα του Τίγκρε

Αναχώρηση και γνωριμία με τα βόρεια προάστια του Μπουένος Άιρες. Διασχίζουμε το Σαν Ισίντρο με τις πολυτελείς μονοκατοικίες και τον ήρεμο τρόπο ζωής, παράλληλα περνάμε από ιστορικά σημεία της πόλης.

Προορισμός μας η περιοχή του Δέλτα του Τίγρη, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους «πορτένιος», όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης.

Επιβίβαση σε μικρό πλοίο για να πλεύσουμε ανάμεσα σε δεκάδες νησάκια που έχουν δημιουργηθεί στο δέλτα του ποταμού. Χαλαροί ρυθμοί σε νησάκια με σπιτάκια, μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, ευφάνταστες παραλίες και όλα αυτά σε μια οργιώδη βλάστηση. Τα πάντα έχουν οργανωθεί με βάση τις ανάγκες μιας υδάτινης πολιτείας.

Επιστροφή στην πόλη και επίσκεψη στο Μουσείο Καλών Τεχνών που φιλοξενεί έργα των μεγαλύτερων παγκοσμίως δημιουργών. Σειρά έχει το νεκροταφείο της Recoleta που γοητεύει με το μεγαλείο και την υπερβολή των μαυσωλείων του και αποτελεί ευκαιρία για γνωριμία ξεχωριστών προσωπικοτήτων της ιστορίας της χώρας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για να σεργιανίσετε στην πόλη. Οι δυνατότητες διασκέδασης και νυχτερινής ζωής είναι πάμπολλες. Κοσμικά καφέ, παραδοσιακά εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, ατμοσφαιρικά κέντρα με μουσική τανγκό. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΚΟΛΟΝΙΑ ΝΤΕ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Σήμερα θα ταξιδέψουμε με μεγάλο καταμαράν στην απέναντι πλευρά του Ρίο ντε λα Πλάτα και θα βρεθούμε στην Ουρουγουάη, μια από τις πιο ευημερούσες και ασφαλείς χώρες της Νοτίου Αμερικής.

Θα γνωρίσουμε την Κολόνια ντε Σακραμέντο και θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στον χρόνο, την περίοδο που Ισπανοί και Πορτογάλοι τη διεκδικούσαν για να μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για ένα κυριολεκτικά κουκλίστικο ιστορικό κέντρο με δείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής, όπου θα δούμε τις διαφορές στο πώς έχτιζαν τις πόλεις τους οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι. Γραφικά σοκάκια όπου ζωντανεύουν θρύλοι του παρελθόντος σε μια περιτοιχισμένη πόλη που προστατεύεται από την UNESCO. Χρόνος ελεύθερος για να τη χαρούμε και επιστροφή το απόγευμα στο Μπουένος Άιρες.

5η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – πτήση για ΣΑΛΤΑ (ξενάγηση)

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση μας με προορισμό τη Σάλτα, στον αργεντίνικο βορρά. Άφιξη στη Σάλτα και πάμε να γνωρίσουμε την πόλη. Η Σάλτα είναι το πολυπληθέστερο αστικό κέντρο της βόρειας Αργεντινής, μία όμορφη πόλη που τιμά το προσωνύμιό της «Salta la linda», Σάλτα η Όμορφη δηλαδή, κυρίως χάρη στην αποικιακή της αρχιτεκτονική (η πόλη ιδρύθηκε το 1582 από τους Ισπανούς) και τα ωραία τοπία της ευρύτερης περιοχής.

Θα περιηγηθούμε στην πόλη, με επίσκεψη στα ιστορικά ορόσημα και τα κύρια αξιοθέατά της. Θα δούμε την Πλατεία 9ης Ιουλίου με τα εμβληματικά της κτίρια, τη μονή Σαν Μπερνάντο και το Μνημείο του Στρατηγού Guemes. Θα επισκεφτούμε το ορεινό προάστιο Σαν Λορέντζο με την πυκνή, δασώδη βλάστηση. Κατά την επιστροφή μας στη Σάλτα θα κάνουμε στάση στην αγορά όπου πωλούνται πιστοποιημένα είδη χειροτεχνίας από διάφορες γωνιές της επαρχίας.

Το βράδυ θα απολαύσουμε δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο, συνοδεία αργεντίνικης μουσικής και χορού. Διανυκτέρευση στη Σάλτα.

6η ημέρα: ΣΑΛΤΑ: διαδρομή με το ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΝΕΦΩΝ στο ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΛΟΣ ΚΟΜΠΡΕΣ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε με κατεύθυνση βορειοδυτικά, προς την κωμόπολη των ορυχείων, το Σαν Αντόνιο ντε λος Κόμπρες. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής παρατηρούμε τους πολύχρωμους βραχώδεις σχηματισμούς αυτής της πλευράς των Άνδεων και επισκεπτόμαστε τη σιδηροδρομική γέφυρα Viaducto del Toro, το χωριό Alfarcito και τον αρχαιολογικό χώρο Tastil.

Φτάνοντας στο Σαν Αντόνιο ντε λος Κόμπρες θα πάρουμε το τρενάκι… για τα σύννεφα! Πραγματικά, το «Tren a las Nubes» θα μας ταξιδέψει ψηλά στον ουρανό και πιο κοντά στα σύννεφα από κάθε άλλο τρένο, καθώς η διαδρομή που ακολουθεί είναι μία από τις διαδρομές με τρένο με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο! Η θέα στις Άνδεις είναι εντυπωσιακή και οι αφορμές για φωτογραφίες άφθονες!

Και αφού ζήσουμε την απίστευτη αυτή εμπειρία, θα επιστρέψουμε στη Σάλτα. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΣΑΛΤΑ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΚΕΣ (SALINAS GRANDES) – ΠΟΥΡΜΑΜΑΡΚΑ – ΣΑΛΤΑ

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε με κατεύθυνση βόρεια, για μια συναρπαστική ολοήμερη εκδρομή προς το πολύχρωμο χωριό Πουρμαμάρκα που βρίσκεται στα νότια της κοιλάδας Κεμπράδα ντε Ουμαουάκα (Quebrada de Humahuaca), μια στενή ορεινή κοιλάδα που η UNESCO ανακήρυξε Μνημείο Φυσικής Κληρονομιάς. Αυτό που τραβάει το βλέμμα είναι η εναλλαγή των έντονων χρωμάτων στις λοφοπλαγιές, σε ένα τοπίο που διηγείται ένα μεγάλο κομμάτι της γεωλογικής ιστορίας του κόσμου μας και δένει υπέροχα με τους επίσης «πολύχρωμους» πολιτισμούς και παραδόσεις της ευρύτερης περιοχής. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που μας φέρνει σε επαφή με το πρωτόγονο, το ανέγγιχτο, έναν πολιτισμό με τον οποίο μπορεί να έχουμε ελάχιστα κοινά, κι ωστόσο μας αγγίζει και μας συγκινεί.

Περνώντας μέσα από το χωριό Πουρμαμάρκα συνεχίζουμε προς τα δυτικά, και ανεβαίνουμε την Πλαγιά Λιπάν (Cuesta de Lipan), διασχίζοντας έναν ελικοειδή δρόμο περιστοιχισμένο από πανέμορφα τοπία που κόβουν την ανάσα! Η διαδρομή προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα του Αλτιπλάνο, ενώ στο βάθος διακρίνονται οι αλυκές καθώς λάμπουν στον ορίζοντα. Στην άκρη του δρόμου, κοπάδια από άγριες βικούνιες απομακρύνονται στη θέα ανθρώπινης παρουσίας και λάμα βόσκουν ήσυχα περιμένοντας τον ιδιοκτήτη τους.

Ανηφορίζουμε προς το ψηλό οροπέδιο, όπου θα επισκεφθούμε τις περίφημες Μεγάλες Αλυκές (Salinas Grandes), μια εντυπωσιακή «έρημο από αλάτι», μια αποξηραμένη λίμνη που μοιάζει γεμάτη από χιόνι, αλλά στην πραγματικότητα είναι καλυμμένη από αλάτι που γυαλίζει σαν τεράστιος καθρέφτης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυκή στην Αργεντινή και την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο, και θεωρείται ένα από τα «επτά φυσικά θαύματα» της χώρας. Η αίσθηση του να περπατάς στην αχανή αυτή κρυσταλλική επιφάνεια είναι δύσκολο να εκφραστεί με λόγια. Η λευκή και σιωπηλή απεραντοσύνη, μια μεγαλειώδης έρημος που γοητεύει με την παράξενη γεωμετρική τάξη των εξαγωνικών μοτίβων της που σβήνουν στο άπειρο, με φόντο το βαθύ μπλε του ουρανού και τους μεταβαλλόμενους σχηματισμούς και αποχρώσεις των σύννεφων. Πρόκειται για ένα παράδοξο τοπίο, από τη μία εξαιρετικά αφιλόξενο, αλλά ταυτόχρονα τόσο απαραίτητο για τη ζωή, καθώς μας δίνει το στοιχείο που χρειάζονται όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, το αλάτι.

Αφού απολαύσουμε τη μαγεία του λευκού του αλατιού και του τιρκουάζ των αλμυρών λιμνών που περιβάλλονται από έρημο, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής στην Πουρμαμάρκα. Στο γραφικό αυτό χωριό θα δούμε τον καθεδρικό ναό και την αγορά των χειροτεχνών στην κεντρική πλατεία, ενώ από εδώ θα παρατηρήσουμε και το Όρος των Επτά Χρωμάτων. Επιστροφή στη Σάλτα και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΣΑΛΤΑ – πτήση για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σάλτα, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση για το Ιγκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του!

Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Εδώ θα αφιερώσουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας και στην πλευρά της Αργεντινής)

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Ιγκουασού. Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια.

Το γραφείο μας περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δύο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας.

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού και θα γεμίσουμε μαγευτικές εικόνες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Σειρά έχει η πλευρά της Αργεντινής. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το «μεγάλο νερό» των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του «λαρυγγιού του διαβόλου» και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μάς αφήνει χωρίς λόγια.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ – πτήση για ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – Πτήση επιστροφής

Γεμάτοι από μοναδικές εικόνες και χορτάτοι από αξέχαστες εμπειρίες, αναχωρούμε σήμερα από τους θρυλικούς καταρράκτες και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση προς τη μεγαλούπολη του Σάο Πάολο. Άφιξη και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση. 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/6/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2290€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2290 € 790 €
  Twin Room 2290 € 790 €
  Triple Room 2290 € 790 €
  Single Room 3180 € 790 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού και στο Μπουένος Άιρες.
  • Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με παραδοσιακή μουσική και χορό στη Σάλτα.
  • Διαδρομή με το Τρένο των Νεφών.
  • Κρουαζιέρα στα νησάκια στο Δέλτα του ποταμού Τίγρη.
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 790€

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

AF 1033

24/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 468

24/06/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

13:10

21:35

AF 459

03/07/2024

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΡΙΣΙ

18:55

11:10 +1

AF 1832

04/07/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

12:35

16:45