Skip to main content

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (11 μέρες)20/12/14,23/01, 20/02, 20/03/15 απο 2125,00

 Στο Τάγκο του πόνου

Μπουένος Άιρες – Καταρράκτες Ιγκουασού – Ρίο Ντε Ζανέιρο – Λόφος του Κορκοβάντο – Λόφος της Ζάχαρης

 

Αναχωρήσεις

20/12/14

23/01, 20/02, 20/03/15

Τιμές κατ’ άτομο

Δίκλινο

2275 €

2125 €

Επιβάρυνση Μονόκλινου

750 €

750

Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων.

 

1η μέρα: Αθήνα – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες.

2η μέρα: Μπουένος Άιρες

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το τανγκό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος.

3η μέρα: Μπουένος Άιρες – περιήγηση πόλης

Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε με την περιήγηση στην πόλη όπου ανάμεσα σε άλλα θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον Καθεδρικό Ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο, καθώς και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε προαιρετικά ένα υπέροχο θέαμα με χορούς ταγκό.

4η μέρα: Μπουένος Άιρες – Φάρμα Γκαούτσος (προαιρετική εκδρομή)

Σήμερα προαιρετικά θα επισκεφτούμε ένα ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα των κτηνοτρόφων της περιοχής. Οι Γκαούτσος, αποτελούν σύμβολα της επανάστασης και των αγώνων για την απελευθέρωση από τους Ισπανούς. Λυγερόκορμοι, σβέλτοι, ανεξάρτητοι, σκληροί, με πλατύγυρα καπέλα, μαύρα παντελόνια, μπότες και γιλέκα ασχολούνται με την εκτροφή αλόγων, βοοειδών, αιγοπροβάτων και χοίρων στα μεγάλα αγροκτήματα της Αργεντινής. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η μέρα: Μπουένος Άιρες – Καταρράκτες Ιγκουασού - περιήγηση Αργεντίνικης πλευράς

Το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στους καταρράκτες Ιγκουασού. Άφιξη και αμέσως θα περιηγηθούμε στην Αργεντίνικη πλευρά των καταρρακτών, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους άνω και κάτω καταρράκτες, το «Λαρύγγι του Διαβόλου» (Devil’s Throat / La Garganta del Diablo) και το εθνικό πάρκο της Αργεντίνικης πλευράς. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο στην πλευρά της Βραζιλίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η μέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (Βραζιλιάνικη πλευρά)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και συνεχίζουμε για το εθνικό πάρκο του Ιγκουασού οπου θα γνωρίσουμε το μουσείο με εκθέματα από την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής. Αργότερα θα αναχωρήσουμε για την περιήγηση μας στη βραζιλιάνικη πλευρά των καταρρακτών, όπου θα επισκεφθούμε τους υπερυψωμένους διάσελους και θα φωτογραφήσουμε την πανοραμική θέα ενός από εκ των μεγαλύτερων φυσικών θαυμάτων του πλανήτη μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο

7η μέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού - Ρίο ντε Ζανέιρο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο, την πιο όμορφη πόλη της Βραζιλίας.  Άφιξη στη πιο χαρούμενη, την πιο μεγάλη και πιο αξιαγάπητη πόλη της Νότιας Αμερικής που λούζεται στον Ατλαντικό «φωλιασμένη» στο κόλπο του Γκουαναμπάρα. Οι κάτοικοι του το λατρεύουν όπως λατρεύουν τη σάμπα που απολαμβάνουν με ξέφρενους ρυθμούς. Έτσι θα το λατρέψετε και εσείς. Η πόλη των «Καριόκας», όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην διάθεση σας.

8η μέρα: Ρίο ντε Ζανέιρο – περιήγηση πόλης – Λόφος του Κορκοβάντο

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στις παραλίες της πόλης, Λεμπλόν, Ιπανέμα, Κοπακαμπάνα και Λεμέ για να καταλήξουμε στο λόφο του Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από αυτό το σημείο θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά και το Σαμποδρόμιο - εκεί όπου παρουσιάζεται η πλέον εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

9η μέρα: Ρίο ντε Ζανέιρο – Λόφος της Ζάχαρης

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα το πρωί σε έναν άλλο δημοφιλή λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", όπου θα απολαύσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο μας έχουμε πολλές επιλογές για να αποφασίσουμε.. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να χαλαρώσουμε και να κολυμπήσουμε στα νερά τους.

10η μέρα: Ρίο ντε Ζανέιρο – πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η μέρα: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

 Ενδεικτικά ξενοδοχεία:

ΜπουένοςΆιρες - Intercontinental 5*

Ιγκουασού - BourbonCataratas5*

ΡιοΝτεΖανέιρο - GoldenTulipContinental 4*

Περιλαμβάνονται

• Aεροπορικά εισιτήρια και ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους σε οικονομική θέση

• Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* στο Ρίο Ντε Ζανέιρο και 5*στο Ιγκουασού και στο

   Μπουένος Άιρες

• Πρόγευμα κάθε μέρα

• Aσφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του

   εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις

• Eπισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές

• Τοπικός Aρχηγός/συνοδός, Ξεναγός

• Tαξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα

• Aσφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

 Δεν Περιλαμβάνονται

• Φόροι αεροδρομίων εσωτερικού εξωτερικού, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική

   ασφαλιστική κάλυψη 760 €

• Τοπικοί Φόροι 25€

Πρόσθετες παροχές:

Για όσους από του ταξιδιώτες μας επιθυμούν να έχουν με ημιδιατροφή το ταξίδι τους και να απολαύουν δυο από τα πιο όμορφα σόου της περιοχής έχουμε ετοιμάσει ένα πακέτο προσφοράς:

  • Ολοήμερη εκδρομή σε φάρμα Γκαούτσος με γεύμα            
  • Δείπνο με παρακολούθηση Τανγκό σόου                      
  • Έξι γεύματα (Τσουρασκαρίας)                                          

 Τιμή κατ΄ άτομο : 315 €

Απαραίτητη η συμμετοχή 15 ταξιδιωτών

 

Σημειώσεις:

  • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 125 €
  • Οι φόροι αεροδρομίου ενδέχεται να αλλάξουν και το τελικό ποσό τους επιβεβαιώνεται με την έκδοση των εισιτηρίων.

Ταξιδιωτικά Έγγραφα:

  • Το διαβατήριο σας πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην χώρα.

 

Υγειονομικές Προφυλάξεις:

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Το νερό δεν είναι πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.