Skip to main content

Κράτηση και εως 8 μήνες πριν για να Προλάβετε το Ματσου Πιτσου!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ - μονο όποιοι κλείσουν πολυ νωρις θα προλάβουν.  

Η κυβέρνηση του Περού αλλάζει δραστικά τους κανονισμούς για την επίσκεψη και την είσοδο στο Μάτσου Πίτσου. Με σκοπό την προστασία του μνημείου, και σε συνεργασία με την UNESCO, το Περού εφαρμόζει πλέον νέες, πολύ αυστηρές διαδικασίες για τη δυνατότητα επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο, οι οποίες ισχύουν για όλα τα τουριστικά γραφεία και τους tour operators του κόσμου, χωρίς εξαιρέσεις, με σκοπό τη μείωση των επισκεπτών που έρχονται στο Μάτσου Πίτσου σε ημερήσια βάση. 

Η νέα αυτή συνθήκη έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται και τηρείται απαρέγκλιτα και χωρίς εξαιρέσεις, με τις κρατήσεις εισιτηρίου εισόδου να γίνονται πλέον έως και αρκετούς μήνες πριν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, η έκδοση εισιτηρίου για την είσοδο στο Μάτσου Πίτσου θα πρέπει να γίνεται έγκαιρα, με πλήρες όνομα και διαβατήριο, ώστε να μπορεί να γίνει η κράτηση και να εξασφαλιστεί η επίσκεψη. Επομένως:

  1. Η κράτησή σας θα πρέπει να γίνει έγκαιρα για να μπορέσετε να επισκεφτείτε το Μάτσου Πίτσου. Τo Γραφειο μας έχει φροντίσει για αυτό, δημοσιεύοντας μήνες πριν τα προγράμματά του!  Τελη Ιανουαριου βγάλαμε εκδρομες για τον Ιούλιο Αύγουστο! Όσοι ξέρετε τις Αδειες σας μπορείτε να κλείσετε από τώρα, και με τις early booking τιμές!
  2. Παρακαλείστε με την εγγραφή σας και την καταβολή προκαταβολής να προσκομίσετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και έγχρωμη φωτοτυπία του διαβατηρίου σας.
  3. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή με μη έγκαιρη εγγραφή και προσκόμιση διαβατηρίου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επίσκεψή σας στο Μάτσου Πίτσου.

Σκεφτείτε τα άλλα γκρούπ απο Κινα, Αμερικη, Ευρώπη... δεκάδες χιλιάδες ξένοι κλείνουν για το Ματσου Πιτσου έως και 1 χρόνο πριν τα ταξίδια τους, και καταλαμβάνουν τις θέσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο κανονισμό μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του Μάτσου Πίτσου:

https://www.machupicchu.gob.pe/?lang=en

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια στο Περού.  Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να βρεθεί δίκλινο δωμάτιο + πτυσσόμενο κρεβάτι.