Skip to main content

Μπαλί – Ουμπούντ – Σιγκαπούρη Αύγουστος 2024 - 11 ημέρες Με πτήσεις EMIRATES από 2199€

Αναχωρήσεις: 18/08  -  Διάρκεια: 11 ημέρες

Νούσα Ντούα – Κινταμάνι, Δάσος με μαϊμούδες – Ορυζώνες, Ούμπουντ, Ναοί Ταμάν Αγιούν, Τάνα Λοτ, Σιγκαπούρη

Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με πτήσεις Emirates και Ελληνόφωνο ξεναγό σε Μπαλί & Σιγκαπούρη!

 

Μπαλί: Το “Νησί των Θεών”, με τα μικρά, γραφικά χωριά, τους φιλόξενους κατοίκους, τις κατάφυτες εκτάσεις, τις χρυσές, απέραντες ακτογραμμές και τα ενεργά ηφαίστεια είναι ένας από τους κορυφαίους εξωτικούς προορισμούς και μια από τις πρώτες επιλογές όσον αφορά τα γαμήλια ταξίδια. Ένα παραμυθένιο νησί φημισμένο για τη σπάνια ομορφιά του και τη πνευματικότητα που αποπνέει. Γεμάτο χρώματα, καταρράκτες, τροπικές ζούγκλες, ηφαιστειακές λίμνες,  εξωτικά λουλούδια και φυσικά, αμέτρητους Ινδουιστικούς Ναούς, δεν αφήνει κανέναν επίδοξο φωτογράφο ασυγκίνητο. Η νότια πλευρά του παραδείσου της Ινδονησίας είναι επίπεδη και θα συναντήσετε σε αυτήν όλες τις γνωστές παραλίες του νησιού. Παρακολουθήστε τους παραδοσιακούς χορούς των Μπαλινέζων, που συμβολίζουν την αιώνια μάχη του καλού και του κακού, σε κάποιο από τα αμέτρητα φεστιβάλ που διοργανώνονται εδώ κάθε χρόνο. Σε αυτά, οι ευγενικοί και γεμάτοι πολιτισμό κάτοικοι του νησιού, προσφέρουν στους επισκέπτες πολύχρωμα λουλούδια και φαγητό για να αισθανθούν ευπρόσδεκτοι. Το Μπαλί αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ζήσουν κάτι διαφορετικό.

Σιγκαπούρη: Η «Νέα Υόρκη» της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως έχει χαρακτηριστεί η Σιγκαπούρη, έχει κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και αρώματα Ανατολής. Το όνομά της σημαίνει «Πόλη των Λιονταριών», από τις μαλαισιανές λέξεις «σίγκα», που σημαίνει λιοντάρι, και «πόρα», που σημαίνει πόλη. Εδώ αναμειγνύεται το παραδοσιακό με το μοντέρνο, δημιουργώντας έναν λαμπερό προορισμό που έχει τόσα να προσφέρει. Οι κάτοικοί της, κυρίως Κινέζοι, Μαλαισιανοί και Ινδοί, συνθέτουν μια ιδιαίτερη κουλτούρα και έναν ξεχωριστό πολιτισμό. Η πολιτιστική κληρονομιά τους μοιάζει με κολάζ εθνικοτήτων και θρησκειών που συνυπάρχουν αρμονικά. Ανακαλύψτε παλιούς κινεζικούς ή ινδουιστικούς ναούς ανάμεσα σε ουρανοξύστες, πολύχρωμα παραδοσιακά σπίτια και μικρά, ρομαντικά δρομάκια. Αφήστε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική να σας ενθουσιάσει, με επιρροές από διάφορα μέρη και περιόδους. Είτε την επισκεφθείτε ως τελικό προορισμό, είτε ως ενδιάμεσο σταθμό, ένα είναι σίγουρο: η Σιγκαπούρη είναι μοναδική από κάθε άποψη.

 

1η ημέρα: Αθήνα – Μπαλί

Πτήση μέσω Ντουμπάι για το Μπαλί, έναν τροπικό παράδεισο στην Ινδονησία. Φημίζεται για τη μαγευτική φυσική ομορφιά και τον ζωντανό πολιτισμό του. Με τα καταπράσινα τοπία, τις παρθένες παραλίες και τις πλούσιες ρυζοκαλλιέργειες, το Μπαλί προσφέρει μια απόδραση στη γαλήνη. Το νησί είναι κόμβος πνευματικότητας, διαθέτοντας αμέτρητους ναούς και ιερούς τόπους. Οι μπαλινέζικες τέχνες, ο χορός και η μουσική γοητεύουν τους επισκέπτες, ενώ η νόστιμη τοπική κουζίνα προσθέτει μια γαστρονομική διάσταση στην εμπειρία. Είτε εξερευνώντας αρχαίους ναούς είτε απλά χαλαρώνοντας στην παραλία, το Μπαλί υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι.

 

2η ημέρα: Μπαλί – Νούσα Ντούα (Δείπνο)

Άφιξη στο Μπαλί. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο στη Νούσα Ντούα και χρόνος για ξεκούραση.

 

3η ημέρα: Νούσα Ντούα - Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί (Πρωινό, Μεσημεριανό, Δείπνο)

Πρωινό. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Τάνα Λοτ, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό. Συνεχίζουμε με επίσκεψη του Βασιλικού ναού Ταμάν Αγιουν, όπου θα μάθουμε περισσότερα στοιχεία για την αρχιτεκτονική των Μπαλινέζικων ναών και για την Ινδουιστική τους παράδοση. Μέσα από μαγευτικά τοπία και χωριά του νησιού, θα φτάσουμε μέχρι την υπέροχη λίμνη Μπεραταν για να περιηγηθούμε στο μαγευτικό ναό Ουλούν Ντανού. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά και ηφαίστεια, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Επόμενη στάση σε κήπο μπαχαριών και βοτάνων, όπου θα δοκιμάσουμε τοπικό τσάι και καφέ, και φυσικά τον παγκοσμίως γνωστό καφέ λούακ. Τέλος θα επισκεφθούμε το ιερό δάσος των μαϊμούδων, έναν προστατευμένο χώρο, όπου θα δούμε και θα παίξουμε με τους μακάκους.

 

4η ημέρα: Νούσα Ντούα - Εκδρομή στη Νούσα Πενίντα  (Πρωινό, Μεσημεριανό, Δείπνο)

Πρωινό και αναχώρηση για μια μαγευτική ημερήσια εκδρομή στη Νούσα Πενίντα, ένα ταξίδι γεμάτο με φυσικά θαύματα που κόβουν την ανάσα. Ξεκινάμε την περιπέτειά μας με μια γραφική βόλτα με σκάφος, απολαμβάνοντας τη θέα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας του Μπαλί. Μόλις φτάσουμε, θα κατευθυνθούμε στην παραλία Kelingking, όπου πανύψηλοι βράχοι συναντούν τα παρθένα γαλαζοπράσινα νερά, προσφέροντας πανοραμική θέα που θα μας αφήσει άναυδους. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την ομορφιά αυτού του εμβληματικού σημείου. Συνεχίζουμε για το Angel's Billabong, μια φυσική πισίνα υπερχείλισης σκαλισμένη στη βραχώδη ακτογραμμή, όπου θα κολυμπήσουμε σε κρυστάλλινα νερά ανάμεσα σε εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς.

Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς την παραλία Broken Beach, μια σουρεαλιστική φυσική αψίδα που πλαισιώνει τον καταγάλανο ωκεανό, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για φωτογραφίες και στιγμές γαλήνης. Τέλος, ολοκληρώνουμε τη μέρα μας στο Crystal Bay, που φημίζεται για την παρθένα λευκή άμμο του και τις εξαιρετικές ευκαιρίες για snorkeling ανάμεσα σε ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους.

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, επιστρέfoyme στη Νούσα Ντούα, αναλογιζόμενοι μια μέρα γεμάτη περιπέτεια, ομορφιά και αξέχαστες εμπειρίες στον παράδεισο της Νούσα Πενίντα.

 

5η  ημέρα: Νούσα Ντούα - Πολιτιστικό Πάρκο Garuda Wisnu Kencana – Παραλίες Pandawa & Melasti – Ναός Uluwatu (Πρωινό, Μεσημεριανό, Δείπνο)

Πρωινό και ξεκινάμε για μία γνωριμία με την πολιτιστική και φυσική ομορφιά του νησιού. Ξεκινάμε από το Πολιτιστικό Πάρκο Garuda Wisnu Kencana, όπου πανύψηλα αγάλματα απεικονίζουν τις επικές ιστορίες της ινδουιστικής μυθολογίας. Θα εξερευνήσουμε τους εκτεταμένους χώρους του πάρκου, που κοσμούνται με περίτεχνα γλυπτά και πλούσιο πράσινο, προσφέροντας μια εικόνα της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Μπαλί. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τις παραλίες Pandawa και Melasti, όπου η χρυσή άμμος συναντά τα κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Κάντε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της ακτογραμμής, απολαμβάνοντας την ήρεμη ατμόσφαιρα και την πανοραμική θέα στον ωκεανό.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο ναό Uluwatu, σκαρφαλωμένο στην κορυφή δραματικών βράχων με θέα τον Ινδικό Ωκεανό. Εδώ θα θαυμάσουμε την αρχαία αρχιτεκτονική του ναού και την εκπληκτική θέα του ηλιοβασιλέματος, πριν παρακολουθήσουμε μια μαγευτική παράσταση χορού με φωτιά Kecak, που απεικονίζει ιστορίες από το έπος Ramayana.

6η ήμερα: Νούσα Ντούα - Χωριό Celuk – Εργοστάσιο Batik – Ναός Goa Gajah – Παλάτι Ubud – Καταρράκτες Tegenungan – Ουμπούντ (Πρωινό, Μεσημεριανό, Δείπνο)

Πρωινό και ξεκινάμε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στους πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς του Μπαλί. Πρώτη μας στάση το χωριό Celuk, που φημίζεται για τους εξειδικευμένους τεχνίτες του που κατασκευάζουν περίπλοκα ασημένια κοσμήματα. Θα παρακολουθήσουμε από πρώτο χέρι τις παραδοσιακές τεχνικές που περνούν από γενιά σε γενιά. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αγοράσουνε ένα μοναδικό αναμνηστικό της επίσκεψής μας. Στη συνέχεια, θα εμβαθύνουμε στον κόσμο του μπατίκ σε ένα τοπικό εργοστάσιο, όπου οι τεχνίτες κατασκευάζουν σχολαστικά στο χέρι περίπλοκα μοτίβα πάνω σε ύφασμα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους βαφής. Θα μάθουμε για την ιστορία και τη σημασία του μπατίκ στην κουλτούρα του Μπαλί και θα θαυμάσουμε τα ζωντανά χρώματα και τα περίπλοκα σχέδια που εκτίθενται.

Συνεχίζουμε την εξερεύνησή μας στο ναό Goa Gajah, γνωστό και ως ναός της σπηλιάς των ελεφάντων, έναν ιερό χώρο που κοσμείται με αρχαία γλυπτά και πλούσιο πράσινο. Εδώ θα εξερευνήσουμε τις μυστικιστικές σπηλιές και τις ιερές πισίνες, απολαμβάνοντας την πνευματική ατμόσφαιρα αυτού του ιστορικού ορόσημου. Επόμενη στάση το παλάτι Ubud, η πρώην κατοικία της βασιλικής οικογένειας και σύμβολο της αρχιτεκτονικής και του πολιτισμού του Μπαλί. Θα περιπλανηθούμε στις περίτεχνες αυλές και τις μεγαλοπρεπείς αίθουσες, στολισμένες με περίτεχνα γλυπτά και παραδοσιακά έργα τέχνης του Μπαλί.

Τελευταία στάση ο καταρράκτης Tegenungan, ένα κρυφό στολίδι που βρίσκεται ανάμεσα σε πλούσιο πράσινο και καταρρακτώδη νερά. Ελεύθερος χρόνος για μια δροσιστική βουτιά στη φυσική πισίνα, περιτριγυρισμένοι από τα αξιοθέατα και τους ήχους του παρθένου τροπικού δάσους του Μπαλί. Άφιξη στο Ουμπούντ και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ουμπούντ - Ναός Tirta Empul - Υψίπεδο Kintamani – Ηφαίστειο Μπατούρ – Φυτείες ρυζιού Tegalalang - Ουμπούντ (Πρωινό, Μεσημεριανό, Δείπνο)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για μία συναρπαστική εκδρομή στα πνευματικά και φυσικά θαύματα του νησιού. Πρώτη μας στάση ο ναός της Ιερής Πηγής Tirta Empul, έναν ιερό χώρο όπου οι Μπαλινέζοι Ινδουιστές έρχονται για να καθαριστούν στα ιερά νερά, που πιστεύεται ότι έχουν θεραπευτικές δυνάμεις και πνευματική σημασία. Στη συνέχεια, θα ανεβούμε στα υψίπεδα Kintamani, όπου μας περιμένουν πανοραμικές εικόνες του ηφαιστείου Μπατούρ και της γαλήνιας λίμνης-κρατήρα του. Θαυμάστε τη μαγευτική ομορφιά του ενεργού ηφαιστείου του Μπαλί, που περιβάλλεται από καταπράσινα δάση και φυτείες ρυζιού. Ολοκληρώνουμε την εξερεύνησή μας με μια επίσκεψη στη φυτεία ρυζιού Tegalalang, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, γνωστό για το εκπληκτικό τοπίο των κλιμακωτών ορυζώνων που είναι σκαλισμένα στην πλαγιά του λόφου. Ελεύθερος χρόνος για μια χαλαρή βόλτα μέσα στις πεζούλες, απολαμβάνοντας την γαλήνια ατμόσφαιρα και αποτυπώνοντας την εκπληκτική θέα της γύρω υπαίθρου.

 

8η  ημέρα: Μπαλί - πτήση για Σιγκαπούρη

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας, αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύστε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό Marina Bay Sands και να περιηγηθείτε στους κήπους της Μαρίνα, τους Gardens by the bay.

 

9η ημέρα: Σιγκαπούρη, Ξενάγηση πόλης

Πρωινή ελεύθερο. Το απόγευμα ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο. Θα διασχίσουμε οδικώς τα βασικότερα σημεία της Σιγκαπούρης, όπως τη λεωφόρο της ορχιδέας και το ιστορικό κέντρο βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall, το Esplanade και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και την περιοχή της Chinatown. Επίσης θα περπατήσουμε με τον ξεναγό μας για 30 λεπτά μέσα από τη μικρή Ινδία και την Αραβική συνοικία, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα περπατήστε στην Clarke Quay με δυνατότητα κρουαζιέρας στη Μαρίνα, επισκεφθείτε την περίφημη αγορά της πόλης ή τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

 

10η ημέρα: Σιγκαπούρη – Νησί Sentosa (προαιρετικά)

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στη Σιγκαπούρη. Για σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Sentosa, έναν τροπικό παράδεισο μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης. Ξεκινήστε την περιπέτειά σας κάνοντας μια βόλτα με το γραφικό τελεφερίκ από το Mount Faber ή παίρνοντας το μονόδρομο στον πεζόδρομο Sentosa Boardwalk. Κατά την άφιξή σας, θα συναντήσετε έναν κόσμο ενθουσιασμού και χαλάρωσης. Χαλαρώστε σε παρθένες παραλίες, όπως η Siloso Beach ή η Palawan Beach, και απολαύστε τον ήλιο θαυμάζοντας την πανοραμική θέα της αστραφτερής θάλασσας. Για τους λάτρεις της συγκίνησης, επιβιβαστείτε σε συναρπαστικές βόλτες στα Universal Studios Singapore ή κάντε μια βουτιά στο Adventure Cove Waterpark. Ανακαλύψτε την πλούσια κληρονομιά του νησιού με μια επίσκεψη στο Fort Siloso ή εντρυφήστε στη συναρπαστική θαλάσσια ζωή στο Ενυδρείο S.E.A. Ολοκληρώστε τη μέρα σας με μια χαλαρή βόλτα στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Sentosa Boardwalk, γεμάτο καταστήματα, εστιατόρια και αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας. Με την ποικιλία των αξιοθέατων και τη γραφική ομορφιά του, το νησί Sentosa υπόσχεται μια αξέχαστη ημέρα διασκέδασης και χαλάρωσης για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

11η ημέρα: Σιγκαπούρη – πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα την ίδια μέρα, γεμάτοι μοναδικές αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν μία ζωή.

 

 

 

 

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

 

Αναχώρηση

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Διαφορά Μονοκλίνου

18/08

Merusaka Hotel Nusa Dua 5*

(Deluxe Room) &

Orchard Hotel Singapore 4* &
Εlement by Westin Ubud 5*

2.199€

955€

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση με την Emirates
  • Μία αποσκευή 23κιλά (1) χειραποσκευή 7 κιλά ο έκαστος
  • Αεροπορικό εισιτήριο Μπαλί – Σιγκαπούρη
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στη Νούσα Ντούα
  • 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ή 5* ξενοδοχείο στην Σιγκαπούρη

(δυνατότητα επιλογής των 2 άνω ξενοδοχείων, συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο)

  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Εlement by Westin Ubud 5*
  • Πλήρης διατροφή στο Μπαλί, πρωινό στη Σιγκαπούρη
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί, Σιγκαπούρη
  • Πλήρες εκδρομικό πρόγραμμα με καθημερινές ξεναγήσεις στο Μπαλί σύμφωνα με το πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Ξενάγηση μισής ημέρας στην Σιγκαπούρη με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

 

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Έξοδα προσωπικής φύσεως
  • Βίζα εισόδου στο Μπαλί (περίπου 35€, πληρωτέα τοπικά κατά την άφιξη)
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φόροι αεροδρομίων: 695€

 

 

Σημειώσεις:

  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.

 

 

 

Πτήσεις:

 

Πτήση

Ημέρα

Δρομολόγιο

Αναχώρηση

Άφιξη

ΕΚ 104

1η ημέρα

Αθήνα – Ντουμπάι

23:10

04:40+1

ΕΚ 398

2η ημέρα

Ντουμπάι – Μπαλί

09:10

22:20

ΕΚ 405

11η ημέρα

Σιγκαπούρη – Ντουμπάι

09:40

13:00

ΕΚ 103

Ντουμπάι – Αθήνα

16:20

20:25

  

Πληροφορίες Προορισμού - Μπαλί

 

  • Χώρα: Ινδονησία
  • Γλώσσα: Ινδονησιακή (Μπαλινεζική)
  • Ζώνη Ώρας: +5
  • Νόμισμα: Ρούπια Ινδονησίας
  • Διάρκεια πτήσης: περίπου 16 ώρες με ενδιάμεσο σταθμό

 

 

Πληροφορίες Προορισμού - Σιγκαπούρη

 

  • Χώρα: Δημοκρατία της Σιγκαπούρης
  • Γλώσσα: Μαλαϊκά, Αγγλικά, Μανδαρινικά και Ταμίλ
  • Ζώνη Ώρας: +5
  • Νόμισμα: Δολάριο Σιγκαπούρης
  • Διάρκεια Πτήσης: Περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσο σταθμό

 

Χρήσιμες Πληροφορίες – Μπαλί

 

  • Συνάλλαγμα: Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο στη πόλη, και όχι στο αεροδρόμιο. Καλό είναι όμως να έχετε μαζί σας λίγες Ρούπιες από την Ελλάδα για τα πρώτα σας έξοδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στα καταστήματα όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη.
  • Επικοινωνία: Καλό θα ήταν, με την άφιξή σας στο Μπαλί, να προμηθευτείτε μια sim κάρτα από το αεροδρόμιο, καθώς τα κόστη περιαγωγής είναι αρκετά υψηλά*. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες - Σιγκαπούρη

 

  • Μετακινήσεις: Το νησί της Σιγκαπούρης διαθέτει μετρό που συνδέει όλες τις περιοχές, ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε και σε λεωφορείο. Μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτες διαδρομών και για τα δυο μέσα μεταφοράς. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να μετακινηθείτε και με ταξί.
  • Συνάλλαγμα: Σας συμφέρει να κάνετε το συνάλλαγμά σας σε κάποιο ανταλλακτήριο στη πόλη, και όχι στο αεροδρόμιο. Καλό είναι όμως να έχετε μαζί σας λίγα Δολάρια Σιγκαπούρης από την Ελλάδα για τα πρώτα σας έξοδα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Capital Exchange έχετε έκπτωση στο συνάλλαγμά σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.
  • Επικοινωνία: Καλό θα ήταν, με την άφιξη σας στη Σιγκαπούρη, να προμηθευτείτε μια sim κάρτα από το αεροδρόμιο, καθώς τα κόστη περιαγωγής είναι αρκετά υψηλά*. Φυσικά, τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως και οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

 

*Καθώς τα κόστη μεταβάλλονται, θα λάβετε πιο αναλυτικές πληροφορίες στον ταξιδιωτικό σας φάκελο.