Skip to main content

Μπαλί Πάσχα 2020 από 1140,00

Το νησί των Θεών
11, 14 & 16 Απριλίου 2020
10 ημέρες
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ!!!

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατηγορία

Ξενοδοχείο Μπαλί

(7 νύχτες)

Περιοχή

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

Standard 4*

Paragon Seminyak 4*

Παραλία Seminyak

1.140 €

150 €

Superior 4*

Dash Hotel 4*

Παραλία Seminyak

1.240 €

230 €

Superior 5*

Camakila Tanjung Resort 5*

Παραλία Benoa

1.270 €

250 €

Deluxe  5*

Ayodya Resort 5*

Παραλία Nusa Dua

1.395 €

370 €


ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατηγορία

Ξενοδοχείο Nusa Dua

(4 νύχτες)

Ξενοδοχείο Ubud

(3 νύχτες)

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

Deluxe 5*

Ayodya 5*

Tjampuhan Spa 4*

1.480 €

360 €


Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 10 Μαρτίου 2020 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

Αεροπορικό δρομολόγιο

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

QR 206

Θεσ/νίκη – Ντόχα

1350 1820

QR 962

Ντόχα – Μπαλί

0250 1730

QR 961

Μπαλί – Ντόχα

0035 0535

QR 205

Ντόχα – Θεσ/νίκη

0755 1250

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

  QR 208

Αθήνα – Ντόχα

2045 0055

QR 962

Ντόχα – Μπαλί

0250 1730

QR 961

Μπαλί – Ντόχα

0035 0535

QR 203

Ντόχα – Αθήνα

0745 1225


Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (380 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο Μπαλί & επίσκεψη του Ναού Tanah Lot (εκδρομικό πρόγραμμα)
  • Ολοήμερη εκδρομή στα καλύτερα του Ubud (εκδρομικό πρόγραμμα)
  • Δώρο ένα ΔΕΙΠΝΟ στο Ubud (εκδρομικό πρόγραμμα)
  • Παροχές νεονύμφων: ειδική διακόσμηση & ΔΩΡΟ ένα Μπαλινέζικο μασάζ 1 ώρας (εκδρομικό πρόγραμμα)
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, Ταξιδιωτική ασφάλεια

Καθημερινό πρόγραμμα του εκδρομικού προγράμματος

1η μέρα: Πτήση από την Ελλάδα για το Μπαλί

Βραδινή πτήση μέσω Ντόχα για το νησί των Θεών. Διανυκτέρευση εν πτήση.

2η μέρα: Μπαλί

Άφιξη στο Μπαλί στις 19.30. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί & Ναός Tanah Lot

Πρωινό. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 από τα ξενοδοχεία και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Tanah Lot, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό.  Στη διαδρομή θα απολαύσετε τους περίφημους ορυζώνες του νησιού και μαγικά χωριά. Συνεχίζουμε για την παραδοσιακή αγορά Candi Kuning, όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καφέ, μπαχαρικά και βότανα, και εξωτικά λουλούδια, όπως οι ορχιδέες και τα τοπικά τριαντάφυλλα.  Η εκδρομή μας συνεχίζει με το μαγευτικό Ινδουιστικό ναό Ulun Danu. Ο ναός είναι χτισμένος δίπλα στην υπέροχη λίμνη Beratan. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Επόμενη στάση το ιερό δάσος των μαϊμούδων, ένας προστατευμένος χώρος, όπου θα δείτε και θα παίξετε με τους μακάκους. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 9-10 ώρες, μεταφορά με deluxe κλιματιζόμενο όχημα. Περιλαμβάνεται μπουκαλάκι νερού και υπηρεσία τοπικού ξεναγού, δεν περιλαμβάνεται γεύμα.

4η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα - Προτεινόμενη εκδρομή ναός Ουλουβάτου & κοσμοπολίτικες ακτές)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τις νότιες ακτές, τον κοραλλιογενή βυθό και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία του νότιου Μπαλί. Πρώτα θα επισκεφθούμε το περίφημο ναό Uluwatu στο νοτιοδυτικότερο σημείο του Μπαλί. Επόμενη στάση oι παραλίες Κούτα και Σεμινιάκ, το κέντρο αγοράς και ψυχαγωγίας του Μπαλί, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα δρομάκια γεμάτα με υπέροχα καταστήματα, καφέ και τοπικά εστιατόρια. Στη διαδρομή σας προτείνουμε να πιείτε ένα κοκτέηλ στο θέρετρο Ayana και το διάσημο Ayana Rock Bar, με θέα το Μπαλινέζικο ηλιοβασίλεμα. Διάρκεια: 8 ώρες.

5η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα - Προτεινόμενη κρουαζιέρα στο νησί Πενίδα ή Λεμπόνγκαν)

Πρωινό. Σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Lebongan ή το νησί Penida, τα οποία βρίσκονται 1 ώρα μακριά από την ανατολική ακτή του Μπαλί. Στην εκδρομή θα έχετε χρόνο να κάνετε snorkeling πάνω από τον κοραλλιογενή ύφαλο, να γυρίσετε σε τοπικά χωριά και να χαλαρώσετε σε κεντρική παραλία τους. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak. Διάρκεια: 8-9 ώρες. Εναλλακτικά επιλέξτε κάποιο από τα θεματικά πάρκα του νησιού, να κάνετε θαλάσσια σπορ ή beach hopping στις απόκρημνες παραλίες του νότου.

6η μέρα: Εκδρομή στα καλύτερα του Ούμπουντ (καταρράκτες & ορυζώνες)

Πρόγευμα και παράδοση δωματίων. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 για τα υψίπεδα του Ubud, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση ο εντυπωσιακός καταρράκτης Tegenungan, τον οποίο θα θαυμάσετε μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον. Επόμενη στάση το χωριό Tampak Siring, όπου θα δείτε το ναό Tirta Empul με το νερό της ιερής πηγής και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας.  Συνεχίζουμε με τους θεαματικούς ορυζώνες Tegelalang,  ένα από τα περίφημα τουριστικά αξιοθέατα στο Μπαλί βόρεια του Ubud. Για τους τολμηρούς προτείνουμε να κάνουν bali swing ή flying fox, με πανοραμική θέα στις θεαματικές αναβαθμίδες. Πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, και εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος και η κίνηση, θα επισκεφθούμε στο κέντρο του χωριού Ubud, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα,. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου του χωριού Ubud. Διάρκεια: 10 ώρες.

7η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα – Προτεινόμενη κατάβαση του ποταμού Αγιούνγκ, White Water Rafting)

Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τη μαγευτική φύση, τα πολύχρωμα χωριά, τους μυστηριακούς ναούς και τις υπαίθριες αγορές. Σας προτείνουμε να κάνετε ράφτινγκ στον ποταμό Ayung. Ο τοπικός μύθος αναφέρει ότι με μακρόβια φυτά και υπέροχους καταρράκτες. Καλωσορίσατε στην κορυφαία δραστηριότητα αδρεναλίνης του νησιού!

8η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα)

Ελεύθερη μέρα να ανακαλύψουμε τα θέλγητρα της ευρύτερης περιοχής. Σας προτείνουμε να κάνετε ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι ή τις ανατολικές ακτές με επίσκεψη του ναού Μπεσακίχ. Εναλλακτικά επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο των ελεφάντων στο Τάρο ή το πάρκο άγριας ζωής του Bali Safari & Marine Park. Ολοκληρώστε την μέρα με ένα αναζωογονητικό Μπαλινέζικο μασάζ.

9η μέρα: Πτήση επιστροφής στην Ελλάδα

Πρωινό. Ελεύθερη μέρα να περπατήσετε το χωριό Ούμπουντ και να παζαρέψετε στην υπαίθρια αγορά της, να επισκεφθείτε το μουσείο Μπλάνκο, να περιηγηθείτε μέσα στο Βασιλικό Παλάτι. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το πολυτελές θέρετρο The Royal Pita Maha με χρόνο ξεκούρασης στους εξαιρετικούς κοινόχρηστους χώρους τους, την infinity πισίνα με μεσημεριανό γεύμα. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο του Μπαλί. Το βράδυ αναχωρούμε μέσω Ντόχα για την Ελλάδα.

10η μέρα: Άφιξη στην Ελλάδα

Το πρωί θα φτάσουμε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση:

  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.