Skip to main content

Οδοιπορικό στη Μολδαβία 2, 3 Μάΐου, 20 Ιουν

6 μέρες στη Μολδαβία και τα Ζωγραφισμένα Μοναστήρια. Βουκουρέστι - Κόκκινη Λίμνη - Φαράγι - Μπικάζ - Γκούρα Χουμορουλούι - Ιάσιο. Πτήσεις με την OLYMPIC AIR. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ή 5* με πρωινό μπουφέ και δείπνο καθημερινά

 

Μέρα:
Αθήνα-Βουκουρέστι

Πρωινή πτήση για το Βουκουρέστι. Στη περιήγησή μας θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το Ατενέουμ, το Πατριαρχείο, τη Νομική Σχολή και την Όπερα κα. Συνεχίζουμε με το επιβλητικό Σπίτι του Λαού, πριν καταλήξουμε στη συνοικία Λιπσκάνι με τα στενά σοκάκια, τα μικρά μαγαζάκια που ξεχειλίζουν από παλαιά διακοσμητικά αντικείμενα. Τακτοποίηση στο πολυτελείας ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL 5* (www.ichotels.com) ή JW MARRIOTT 5* dlx (www.marriott.com) και δείπνο.

 

Μέρα:
Βουκουρέστι – Κόκκινη Λίμνη – Φαράγγι Μπικάζ – Γκούρα Χουμορουλούι

Πρόγευμα και αναχώρηση για μια από τις ωραιότερες διαδρομές εντυπωσιακού τοπίου, κατά μήκος της παγετωνικής κόκκινης λίμνης και του ομώνυμου γραφικού φαραγγιού με τα υπερήφανα ψηλά δέντρα. Συνεχίζουμε για την πόλη Γκούρα Χουμορουλούι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BW BUCOVINA 4* ή CASA ELENA 4*.Δείπνο.

 

Μέρα:
Ζωγραφισμένα Μοναστήρια (Σουτσεβίτσα-Μολντοβίτσα- Βορονέτ-Χούμορ)

Πρωινό & σήμερα θα επισκεφτούμε κάποια από τα ζωγραφισμένα μοναστήρια της Μπουκοβίνα που κρύβουν το καθένα τη δική τους ιστορία. Θα επισκεφθούμε εργαστήριο κεραμικής τέχνης στο χωριό Μαρτζινέα και το μοναστήρι Σουτσεβίτσα. Ακολουθεί το Μοναστήρι Μολντοβίτσα με όμορφες τοιχογραφίες & το μοναστήρι Βορονέτ. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Χουμόρ με κυρίαρχο χρώμα το ροζ. Ακολουθεί δείπνο που θα συνοδεύεται από φολκλορικό σόου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Γκούρα Χουμορουλούι – Ιάσιο

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Ιάσιο την πρωτεύουσα της Μολδαβίας με τη Μητρόπολη της Μολδαβίας όπου στο ναό της λέγεται ότι φυλάσσονται τα οστά της Αγίας Παρασκευής. Πιο κάτω θα συναντήσουμε την Εκκλησία των Τριών Ιεραρχών με τον πλούσιο διάκοσμο της από πολυάριθμα και περίτεχνα σχέδια σκαλισμένα στην πέτρα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο SELECT 4* (www.selectgrup.ro).

 

Μέρα:
Ιάσιο - Βουκουρέστι

Πρωινό & αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Μέρα:
Βουκουρέστι - Αθήνα
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 2, 3 Μάΐου, 20 Ιουν., 6 μέρες
  
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δίκλινο595
3ο ατ. έως 12 ετ.545
Μονόκλινο770

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 135
Επιβάρυνση απο Θεσ/κη 60 € & 120 € από άλλες πόλεις.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ- ΑΘΗΝΑ με την OLYMPIC AIR
     Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* ως παραπάνω πρόγραμμα (δυο διαν/ σεις στο Βουκουρέστι, δυο διαν/σεις στη Γκούρα Χουμορουλούι & μια διαν/ση στο Ιάσιο)
     Πρωινό μπουφέ & ένα δείπνο καθημερινά, ήτοι ημιδιατροφή
     Ένα δείπνο με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Μπρασόβ (μέρος ημιδιατροφής)
     Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν
     Έμπειρος αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, προαιρετικές εκδρομές, είσοδοι σε μουσεία / κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα ή είναι προαιρετικό.
Σημειώσεις:
     Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα χωρίς καμιά παράλειψη.