Skip to main content

Λονδίνο 4 & 5 μέρες με αεροπλάνο 18, 31/12, 03/01 απο 545,00

Early Booking , Μοναδικήπροσφορά, Best value for money

Modern & Vintage

4 & 5 μέρες με αεροπλάνο

Αναχωρήσεις: 18, 31/12, 03/01

Το ραντεβού με τον Αϊ-Βασίλη φέτος κλείστηκε στο Λονδίνο! Είναι ή δεν είναι το καλύτερο δώρο; Θα γυρίσετε με τις αποσκευές σας γεμάτες υπέροχα σουβενίρ από τις εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες αγορές, χαρούμενα φωτογραφικά στιγμιότυπα και πάνω απ’ όλα τις καλύτερες αναμνήσεις!

1η μέρα: Αθήνα - Λονδίνο (πανοραμική ξενάγηση) - Βρετανικό Μουσείο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Άφιξη και ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα. Θα περάσουμε από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινγκτον, έπειτα από την Μαρμπλ Αρτς (μαρμάρινη αψίδα) και την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον «ομφαλό του Λονδίνου», απ’ όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε με το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου και το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Έπειτα από ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτι, όπου χτυπά η οικονομική «καρδιά» του Ηνωμένου Βασιλείου, για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Ολοκληρώνουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο (εκτός των ημερών 24, 25, 26/12 και 1/1, που είναι κλειστό). Θα επικεντρωθούμε στην Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.

2η μέρα: Λονδίνο (προαιρετικός νυχτερινός γύρος)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Προτείνουμε βόλτα στα αξιοθέατα, είτε ψώνια στα καταστήματα της Όξφορντ Στριτ, Μποντ Στριτ, Ρίτζεντ Στριτ (ας μην ξεχνάμε ότι οι εκπτώσεις στο Λονδίνο ξεκινούν επίσημα στις 26/12). Το βράδυ γίνεται προαιρετικά νυχτερινός γύρος της πόλης: με αφετηρία την περίφημη Πικαντίλι Σέρκους, με το άγαλμα του Έρωτα στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα στην Πλατεία Λέστερ, διασχίζουμε το Σόχο και την Τσάιναταουν και περνάμε από Κόβεντ Γκάρντεν, με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, τους πλανόδιους μουσικούς και μίμους. Μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα εστιατόρια της πλατείας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Λονδίνο (προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση)

Αγγλικό πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και όλη η μέρα ελεύθερη για να χαρείτε την υπέροχη πόλη. Όμορφες γωνιές όπως οι κήποι και τα ανάκτορα του Κένσινγκτον, το Ρίτζεντς Παρκ με το ζωολογικό κήπο, το Σέιντ Τζέιμς Παρκ και το Γκριν Παρκ προσφέρονται για βόλτα. Μπορείτε πάλι να επισκεφθείτε μουσεία, όπως το Φυσικής Ιστορίας ή το Εικαστικών Τεχνών Βικτωρίας και Αλβέρτου. Εξίσου σημαντικό θεωρείται και το Μουσείο Επιστημών. Εναλλακτικά προτείνουμε βόλτα στην υπαίθρια αγορά του Πορτομπέλο Ρόουντ στην περιοχή Νότινγκ Χιλ. Το απόγευμα μπορείτε προαιρετικά να κάνετε κρουαζιέρα στον Τάμεση, με επίσκεψη στο Γκρίνουιτς. Για τη βραδινή σας ψυχαγωγία προτείνουμε κάποια από τις φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις.

4η μέρα: Λονδίνο (προαιρετική εκδρομή σε Οξφόρδη - Στράτφορντ - Bicester Outlet Village)

Μετά το πρωινό ελεύθερη ημέρα στη Βρετανική πρωτεύουσα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε προαιρετικά στην ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας. Πρώτος σταθμός η περίφημη Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης και συνεχίζουμε, μέσω γραφικής διαδρομής, για την κωμόπολη Στράτφορντ Απόν Έιβον, γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Εκεί θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε σε παραδοσιακή παμπ με θέα τον ποταμό Έιβον, αφού περιηγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατα. Τελευταία στάση το Bicester Outlet Village, για αγορές σε τιμές κόστους. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Λονδίνο.

5η μέρα: Λονδίνο - Γουίντσορ - Αθήνα

Αγγλικό πρόγευμα και ελεύθερο πρωινό για τελευταίες βόλτες. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το Γουίντσορ με τα θερινά ανάκτορα της Βασιλικής Οικογένειας -προαιρετική είσοδος στο κάστρο (εκτός των ημερών 25 & 26/12, που είναι κλειστό). Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας, όπως και το παρεκκλήσι του Σεντ Τζορτζ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη Γουίντσορ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής στην Ελλάδα.

Σημειώσεις:

1) Το ξενοδοχείο Hilton Paddington 4* δεν έχει τρίκλινα δωμάτια για 3 ενήλικες.

2) Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 3η μέρα.

Τιμή κατ’ άτομο

Ξενοδοχείο

 

Early Booking

2κλινο

1κλινο

Παιδί

18/12, 4 μέρες

Hotel Park Plaza Riverbank 4* sup

( PARK PLAZA HOTELS & RESORT)

545€

-

+175

425€

31/12   5 μέρες

Hilton Paddington 4* sup

625€

-

+245

425€

3/1, 4 μέρες

Hotel Park Plaza Victoria 4* sup

PARK PLAZA HOTELS & RESORT)

       

Κόστος προαιρετικών δραστηριοτήτων σε ειδικές τιμές προσφοράς

Τιμή κατ’ άτομο

Ενήλικας

Παιδί

Περιλαμβάνονται

Νυχτερινός Γύρος πόλης Λονδίνου

44€

19€

Έμπειρος ξεναγός και πούλμαν

Εκδρομή Οξφόρδη και Στράτφορντ

88€

44€

Έμπειρος ξεναγός και πούλμαν

Κρουαζιέρα στον Τάμεση

51€

26€

Έμπειρος ξεναγός και εισιτήριο κρουαζιέρας

Περιλαμβάνονται:

ü  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα με British Airways & Aegean

ü  3, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HiltonPaddington 4* sup

ü  Πρωινό καθημερινά

ü  Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο

ü  Πανοραμική ξενάγηση στο Λονδίνο & επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο

ü  Εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο του Γουίντσορ

ü  Τοπικός αρχηγός/ ξεναγός βάσει προγράμματος στις υποχρεωτικές εκδρομές

ü  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

ü  Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:

ü  Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: με British Airways € 155 & με Aegean

ü  € 175 από/προς Αθήνα

ü  Είσοδοι σε μουσεία-θεάματα, φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά

ü  Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα

 Πτήσεις:

BA 631 18DEC ATHLHR   0810 1010          
BA 634 21DEC LHRATH   1900 0035

BA 631 31DEC ATHLHR   0810 1010            
BA 634 04JAN LHRATH   1900 0035

BA 631 03JAN ATHLHR   0810 1010          
BA 634 06JAN LHRATH   1855 0030

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες

3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων

4. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν

μόνο με διαβατήριο.

6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)

7. Στα ξενοδοχεία 5* ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.