Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ! ΑΠΟ 575,00

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ -(Μάρκεν - Βόλενταμ)

ΠΑΣΧΑ
4,5 ημέρες από € 575

ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑΣ!!!

1η Μέρα. Αθήνα – Άμστερνταμ.

Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο "Schiphol", συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η Μέρα. Άμστερνταμ.

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt" στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια της πόλης, δώρο του γραφείου μας. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks. Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα «κόκκινα φανάρια» την γνωστή RedLightDistrict.   

3η Μέρα. Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Markenκαι Volendam. (προαιρετική εκδρομή)

Μετά το πρωινό μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος μέχρι νωρίς το μεσημέρι όπου προαιρετικά θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου χωριού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πώς φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.

4η Μέρα. Άμστερνταμ - (Προαιρετικά Ρότερνταμ,Ντέλφτ,Χάγη)

Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σάς προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια και τις γέφυρες Villemκαι Erasmus. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο «παλάτι της Ειρήνης», τα μοναδικής αξίας κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας, τη Scheveningen.

5η Μέρα. Άμστερνταμ - Αθήνα.

Το όμορφο ταξίδι μας τελειώνει σήμερα με τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Schipholτου Άμστερνταμ για την απ’ ευθείας πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία επίσκεψη.

 

Αν/ση

Ημ.

Ξεν/χείο

Τιμή εκδρομής κατ’ άτομο

Αερ/κή

Δίκ/νο

Μονό

Τρί/νο

Παιδί

18/04

5

NH Krasnapolsky / NH Barbizon 5*

€ 659

€ 940

€ 659

€ 450

KLM

18/04

5

NH Krasnapolsky / NH Barbizon 5*

€ 659

€ 940

€ 659

€ 450

HV

19/04

4

NH Krasnapolsky / NH Barbizon 5*

€ 575

€ 795

€ 575

€ 400

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την KLMή/και την Transavia

Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο/ξενοδοχείο

Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό

 Εκδρομές όπως στο πρόγραμμα

 Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός

Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

 Ασφάλεια επαγγελματικής/αστικής ευθύνης

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

Γεύματα, είσοδοι σε χώρους και μουσεία

Φόροι αεροδρομίων € 145

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΠΤΗΣΕΙΣ

 

                ME HV (TRANSAVIA)                                ME KLM

HV 6868           ATH – AMS      11:5014:20                   KL 1574            ATH – AMS      13:5016:20

HV 6867           AMS – ATH      16:1520:35                  KL 1575            AMS – ATH      12:0516:20