Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Πάσχα και Ιούνιος 2014 από 599

 

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΜΑΡΚΕΝ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ

Αναχωρήσεις: 17 Απριλίου και 5 Ιουνίου

1η μέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ

Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ με την KLM ή την TRANSAVIA. Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol”, μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο GRANd HOTEL KRASNAPOLSKY 5*(www.nh-hotels.com). Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια την γνωστή Red Light District.

2η μέρα: Άμστερνταμ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα”, η “Heineken”, το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία”, το “μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά”, ο “πλωτός” Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που “επιπλέει” στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια, δώρο του γραφείου μας. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks.

3η μέρα: Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Marken και Volendam

Μετά το πρωινό μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος μέχρι νωρίς το μεσημέρι όταν θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους

ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου “η μικρή Ολλανδέζα”, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.

4η μέρα: Άμστερνταμ - (Προαιρετικά Ρότερνταμ, ντέλφτ, χάγη)

Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα Θαυμάσουμε στο ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο ≪παλάτι της Ειρήνης≪, τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας την Scheveningen.

5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

 

Τιμή Κατά άτομο                 17-21 Απρ.               5-9 Ιουν.

Δίκλινο                                      659                          629

3ο άτ. έως 12 ετ.                       450                          475

Μονόκλινο                                940                          795

 

SMART PRICE   Δίκλινο         639                          599

            3ο άτ. έως 12 ετ.          420                          445

             Μονόκλινο                  910                          765

 

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο GRANd HOTEL KRASNAPOLSKY 5* • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός - ξεναγός • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π. Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 145 € περίπουμε KLM ή την TRANSAVIA