Skip to main content

Τενερίφη, Καλοκαίρι 2014, από 695,00

Διακοπές στην Τενερίφη!  -  7 ημέρες !

Με ημιδιατροφή!

 

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τενερίφη μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Τενερίφη και αναχώρηση για το Puerto De La Cruz όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και απόγευμα ελεύθερο για μία πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΤΕΝΕΡΙΦΗ – (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ)

Πρωινό και αναχώρηση για το Icod de los Vinos, με μια μικρή στάση στο αρχαίο δέντρο του δράκου. Ανάβαση με προορισμό το Mirador of Garachino και στη συνέχεια στη νοτιοδυτική ορεινή περιοχή του νησιού, στο Erjos, και κατάβαση στο Santiago del Teide έως το λιμάνι στους λόφους των γιγάντων. Άφιξη στην Playa de las Americas, ελεύθερος χρόνος στην περιοχή. Επιστροφή στο Puerto de la Cruz από τον αυτοκινητόδρομο, επίσκεψη στην πόλη Candelaria και τον ιδιοκτήτη των Καναρίων νήσων. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CANADASDENTEIDE)

Πρωινό και ξεκινάμε για την ανάβαση διαμέσου του La Esperanza με κατεύθυνση προς το εθνικό πάρκο Teide, μέχρι να φτάσουμε το Mirador Ortuno. Στη συνέχεια διασχίζουμε το εθνικό πάρκο Las Canadas del Teide έως το Roques de Garcia, τελευταία έκρηξη του Teide. Επιστροφή στο Puerto de la Cruz διμέσου του Ortava Valley, Aguamansa, Momte Verde. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ SANTACRUZMERCEDES, TAGANANA)

Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό το Santa Cruz de Tenerife, την πρωτεύουσα του νησιού. Είναι εκσυγχρονισμένη και ταυτόχρονα παραδοσιακή, συνδυάζοντας αρμονικά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με το μπαρόκ και το κλασικό. Θα περιηγηθούμε στους δρόμους της και θα κάνουμε τα ψώνια μας. Τέλος θα επισκεφθούμετο ιστορικό μουσείο όπου θα δούμε θα δούμε τον τρόπο δημιουργίας των Κανάριων νησιών από τα ηφαίστεια, παραδοσιακά κεραμικά και μούμιες, καθώς και την καθολική εκκλησία του 19ου αιώνα. Μετά κατευθυνόμαστε προς Taganana μέσα από ένα ψαροχώρι του San Andres διαμέσου του Bailadero road και την παραλία της Teresitas. Ελεύθερος χρόνος στο χωρίο και μετά πηγαίνουμε στα βουνά Mercedes μέχρι την λίμνη και το Puerto de la Cruz. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ LOROPARQUE)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Για σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Loro Parque, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα με ζώα στον κόσμο. Φιλοξενεί πολλά και διαφορετικά είδη παπαγάλων, σπάνια και εξωτικά ζώα και φυτά. Επίσης έχει αρκετά ενυδρεία όπου φιλοξενούν διάφορα είδη ψαριών. Τέλος μπορείτε να δείτε ένα από τα διάφορα show που πραγματοποιούνται στο πάρκο και να θαυμάσετε το θολωτό ενυδρείο όπου από πάνω σας περνάνε καρχαρίες και διάφορα είδη πτηνών.

6η μέρα : ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ SANTACRUZ - CANDELARIA)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε μία τελευταία επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Τενερίφης για να κάνετε τα τελευταία ψώνια σας. Επίσης θα μεταφερθούμε στην περιοχή της Candelaria, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Μαύρης Παναγιάς (Iglesia de la Candelaria), η οποία είναι η προστάτιδα των Κανάριων νήσω. Επιστροφή, διανυκτέρευση.

7η μέρα : ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχωρήσεις

2κλινο

1κλινο

Παιδί

Φόροι

7 μέρες

02/07, 09/07, 23/07, 30/07, 06/08, 13/08, 20/08, 27/08, 03/09

695,00€

875,00€

635,00€

230,00€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •     Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την IBERIA
  •     Διαμονή στο ξενοδοχείο HOTEL H10 TENERIFE PLAYA 4 αστέρων
  •     Πρωινό + Δείπνο σε μπουφέ καθημερινά
  •     Μεταφορές από προς αεροδρόμιο ξενοδοχείο εξωτερικού
  •     Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
  •     Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης) / Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •     Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  •     Φόροι αεροδρομίων